21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

herkese selam... ya benim telefonda sorun var galiba ya da kk nin ayarlarında. Sürekli bildirimlere baktım ve yeni bildiri olmadığı yazıyordu bende sayfayı hiç açmadım (( yarışmayı kaçırdım artık dimi? ya dün tatildi o yüzden kimse yazmıyor sandım yaa. offf

Bende bazen sayfalar gözükmüyor

öğlen yemedin mi
Sabah bir somuna yakin yedim spora da baslamadim henuz. Hastayim usuttum basim tuhaf sonra yaparim spor. Kendimi cok iyi hissediyorum moralmen yarin 77 yi ucundan görürsem uçarım öğlen yemedim.nasıl yiyim sabah yeterince.yiyorum aksamda acikmiyorum sirf sut olsun diye hafif seyler yiyrm aksam 5 te. Azar azar sıkca yemek bana gore degil kan sekeri hep yuksek kaliyormus

Maşallah canım iyi gidiyor senden desene... Bebeğin ne kadarlık. Benimki 3 aylık o yüzden senin gibi yapamıyorum

Gunaydin arkadaslar,

Lucky gunaydin sen bu Kilo veremeyenlerin gözünu korkut bence sizi yarismadan atarim diye
O konuda kizamiyorum cunku ben gercekten gunde 800 kalori aliyorken kilo aldim. Yemiyor olabilirler.

Tebrikler
Yedim derken neler yedim paylaşabilirmisin

Genel olarak yazsam beni doversiniz ama biraz bilgi olmasi acisindan yaziyorum. Doner , lahmacun , patates kizartmasi, kasarli patates, pizza , badem , sam fistigi . Bunlari tukettim bu hafta. Bademi ozellikle oneriyorum.

Maşallah canım iyi gidiyor senden desene... Bebeğin ne kadarlık. Benimki 3 aylık o yüzden senin gibi yapamıyorum
sağol canım bebegim 10 buçuk aylık . Ek gida pek almiyor. Sana önerim.en azindan 7 den sonra bir lokma bile yeme . Yaklasik 4 ay sonrada 6 buçuktan sonra yeme süt yapımı aylardan sonra kolaylaşıyor bitmiyor hizli olusuyor

Canım ben ilk çocuktan sonra 85 den 110 a çıktım. Kilodan korkuyorum artik. Dikkat etmeye başladım. 3 gündür daha da dikkatliyum. 2 öğün yiyorum.sabah 11 gibi kahvaltı 3 gibi 1 meyve saat 6.30 da yemek işi bitiyor.
3 lt su olmaz sa olmaz. Bugün de yürüyüş e başladım artık....
Nisan da 68-69 olmak hedefim

ne tür spor yapıyosun
en iyi sen verdin sanırım bu haftanın lideri sensin galiba hepsini incelemedim ama,tam olarak porsiyon miktarını yazabilirmisin canım?ne kadar ne yiyosun?

Bende azar azar sık sık yemek olayına sıcak bakmıyorum daha çok acıkıyorum sanki

Valla helal olsun
Senden öğrenmemiz gereken çok şeyler var hocam
Bademi önerme nedenin metobolizma ile ilgili mi

en iyi sen verdin sanırım bu haftanın lideri sensin galiba hepsini incelemedim ama,tam olarak porsiyon miktarını yazabilirmisin canım?ne kadar ne yiyosun?

Sabah uyaninca
yarım litre su yanında 3-4 kuru kayısı yada hurma yiyorum
saat 11 gibi kahvaltıdan önce yine yarım lt su
sonra 1 ya da 1 .5 dilim buğday ekmeği ama 2 olmuyor Hiçbir zaman.
Domates, biber, salatalik, yeşillik sınırsız yiyorum.
Her öğünde mutlaka 5 kaşık yoğurt
peynir ve yumurta vazgeçilmezim yani
şekersiz çay ile....
Kahvaltımı iyi yaparım ama doyamadan kalkarım. mesela canım bugün ekmek yemedim onun yerine çeyrek yufka dan gül böreği yedim.
Saat 3 gibi
1 bardak süt ile meyve yiyorum küçük 1 elma ve küçük 1 mandalina yerim
akşam saat 6 da
bugün börek yedim diye sebze salatası yapacağım.
Ispanak
karnabahar
maydanoz
domates
havuç
az az karıştırıp üstüne birazda lor peyniri atarım. Böyle sallama şeyleri yapar yerim severim de....
çorba 2 kepçe yerim . Şehriye li falansa 1 kepçe yerim. Sebze yemeklerini tercih ederim 1 tabak susuz olarak
3 lt su ile gün tamamlanir

Yani sabah kaçırdıysan akşam dengeleme yi başarabilirsen ve doya dan kalkarsan ve 1 çatal tadimlik aalıp devamını getirmiyorsan tamamdır kilolar gider bence

Arkadaslar odunc laptoptan ancak kilolari ekleyebildim. Hatta yanlisllik oldu diye uc kere girmek zorunda kaldim. Hesaplamalari da mecbur okuldan yapicam. Sayimiz 20 ye dustu. Haftaya carsamba bildirimlerinizi bekliyorum. Daha fazla eksilme olmasin lutfen.Yarisma bilincinde olup bu hafta bildirimlerini yapan herkese tesekkurler.

hemen hemen aynı gibi yediklerimiz ama ben 3 öğün yiyordum aralarla 5 öğün.sallama şeyleri ben de çok yaparım yaptığın sallama sebze salatası ayça kayanın tariflerine benziyor.bu hafta da böyle deneyeyim bakalım ne kadar zayıflıycam ya da zayıflıycam mı?

Aaa emzirmedin mi bir problem mi vardi nasil kilo aldin o kadar bende aksine biliyorsundur belki cok kilo verdim ama gec saatte yemeyerek vs ile. Simdi kac kiloydun canim. Benimde 54 kilo olmacim. Ama ilk amacım 70 . Su kis mevsiminde 3 kilo çok 2 litre yeterki yine sen bilirsin. Bide yuruyusu fazla yapma.sutun azalabilir yada yapiyorsanda mutlaka.gun icinde.uzan iyice.dinlen bilirsin sut.icin dinlenmekte onemli doktrmda demisti. Ayyy insallah hedeflerimize ulasiriz. Lucky bir ya
Aaa emzirmedin mi bir problem mi vardi nasil kilo aldin o kadar bende aksine biliyorsundur belki cok kilo verdim ama gec saatte yemeyerek vs ile. Suan kac kilosun benim ilk hedef 70 olmak ondan sonra da 54 :) ictigin su cok fazla tabi bu benim fikrim. Spor yaparsan iyice dinlenmeyi uzanmayida ihmal etmeki sütüb azalmasin canim.

Eline sağlık canım daha ne olsun

Yürüyüş e bugün başladım 25 dk idi bebek aglayınca eve döndüm. Emziriyordum ve cok tatli yedim. O yüzden hep yaaa 2 yıl emdi bide.
emzirme yi bırakınca iştahım da kapandı.. suyu seviyorum yaa zorla icmiyorum yazin daha fazla oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…