• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

bol bol yürüyüş yapmalısın canım basenlerin ancak yürüyüşle gider merak etme yürüyüşe dikkat edersen biraz da beslenmene dikkat ederek hem kilo verirsin hem basenlerin gider
saol canim tavsiyen icinn simdi dahadada dikkkat etcemm ama yuruyuncede acikiyorum yani spor yapip sonrasinda yemek yemek hic bi ise yaramiyor

merhaba kızlar yarın tartı günü ve bu hafta nasıl geçti anlamadım.koşturmacayla geçti.düzenli spor yapacaktım sözde hergün ama olmadı.bakalım yarın nne adar vermiş olucam.zaten diyetteydim yarışmadan önce gram gram gidiyor kilolarım.haşimato ve gizli insulın direnci teşhısı konuldu ay kadar önce.o nedenle yavaş veriyorum.hayırlısı artık.ama yarışmadayım diye bir çeki düzen geldi.inşallah hepimiz mutlu oluruz yarışma sonunda...

maalesef baş ağrısı atağım geldiğinden planladığım gibi spor yapamadım.
Yine aç kaldıkça kötüleştiğimden diyetimi de takip edemedim.
Korkarım kilo aldım.:KK43:

saol canim tavsiyen icinn simdi dahadada dikkkat etcemm ama yuruyuncede acikiyorum yani spor yapip sonrasinda yemek yemek hic bi ise yaramiyor
ben spor yaptıktan sonra hiç bişey yemiyorum o gün başka onun için sporu genelde akşam yaparım ya da hem sabah hem akşam yaparım

[QUOSie können uns ruhig übervorsichtig nennen...
...aber wir müssen sicherstellen, dass Sie einen Sicherheitscode empfangen können, falls Sie irgendwann einmal nicht mehr auf dieses Konto zugreifen können.
Wohin soll Ihr Code gesendet werden?

Sollten Sie auf keine dieser Optionen zugreifen können, müssen Sie Ihre Sicherheitsinfos unter „https://account.live.com/proofs/MarkLost“ aktualisieren.
Datenschutz und Cookies Nutzungsbedingungen
© 2014 MicrosoftTE="tatlitambak, post: 37515030, member: 539671"]Bildirim yaklaştıkça herkes kilo almaktan korkuyor[/QUOTE]
Ben kesin vermedim bu hafta..üstüne almadiysam daha

ben artı çıkmam ama çok eksili de çıkmam sanırım regl dönemindeyim

bugün hep ayniyız demekki ben de iyi gidiyordum 2gündür cok abarttim sanırım kilo almamisimdir ama yarın gorucez zaten tartida cok heyecanlandim simdi inşallah kimse kilo almamıştır :-)

Kizlar , yarin bildirim gunu ve gece 12 ye kadar vaktiniz var . Persembe gunu yapilan bildirimler kabul edilmeyecektir. Yalniz benim evdeki laptoplar tamirde oldugu icin KK ye giremiyorum.:KK14: Bildirimleri persembe gunu okulda hesaplamak zorundayim. Umarim bu gecikmeyi anlayisla karsilarsiniz ve umarim herkes kilo vermistir. :KK19:

bende fazla çıkacağım arkadaşlar. emin olamadığım bir şey ise ben kilo mu aldım yoksa tartım mı bozuk. çünkü her defasında çıktığımda yanlış tartıyor.şimdi bana bir akıl verin. cuma günü tartıldım 72.5 çıktım. Cumrtesi günü 73.6, pazar günü de 74.2 çıktım. eşimi tarttım o da tutarsız çıktı. ne yapmalıyım. pili mi bitiyor, ayarları mı bozuldu yoksa ben gerçekten kilo mu aldım emin olamıyorum. yeni tartı almalı mıyım sizce?

Ilk bildirim benden.
spor yapamadim, diyetime dikkat edemedim. Maalesef bas agri atagim bitene kadar boyleyim.
100 gr vermisim:KK22:

Eklentiler

• 20141029_065331-1.jpg
    20141029_065331-1.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 58
Asıl bomba bende en az iki kilo vermisimdir. 5 ten sonra yemedim gun ici azicik yedim ama.sadece sabah kahvaltiyi cok iyi yaptim ve emziriyrm. Zaten ben aylardir cok kilo verdim. Suan yataktan yaziyorum kalkinca tartilir yazarim.

Back