- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
ne karatayı ya,o kadın saçmalıyor bazı şeylerde mantıklı olabilir ama öyle bir beslenme olamaz,herkese Ayça kaya yı öneririm, tam sağlıklı beslenme o dur işte.işin mantığı şu;kalorili şeylerden kaçmak,az yemek yemek,akşam 6-7 gibi yemek onu da hafif şeyler yemek,akşam yemeğinden sonra hiç bişey yememek,bol su içmek,bitki çayı içmek,bir de bol bol hareket,diyet miyet fasa fiso,ben bu şekil de dünden beri 300gr.vermişim,spor yapmadığım halde bi de spor yapsam ne olur Allah bilir,ama bugün spora da başlamayı düşünüyorum hedef 3 hafta da 6 kilo vermek
Yahu,zambak arkadaşa birşey beğendiremiyoruzki.. Yok o nasıl ayak,ayak bakımınızı yapın öyle tartılın.O nasıl tartı,hesap makinesi gibi.. Şimdide karatay diyetini beğenmemiş çokmuIstedigin diyeti uygulayabilirsin. Herkesin yontemi , vucut sistemi ayni degil ve sana uyan baskasina uymayabilir. O yuzden kimseye/kimsenin yontemine sacma demeye hakkin yok.
Size katiliyorum.Istedigin diyeti uygulayabilirsin. Herkesin yontemi , vucut sistemi ayni degil ve sana uyan baskasina uymayabilir. O yuzden kimseye/kimsenin yontemine sacma demeye hakkin yok.
rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın arkadaşlar,söylediklerimi kötü niyetle söylemedim,içim dışım bir insanım,başkaları ne der diye eğilip bükülemiyorum.bi daha kilo bildirimim dışında bişey yazmam merak etmeyin beni yanlış anladınız, herkese iyi günler,sağlıklı zayıflamalar diliyorumYahu,zambak arkadaşa birşey beğendiremiyoruzki.. Yok o nasıl ayak,ayak bakımınızı yapın öyle tartılın.O nasıl tartı,hesap makinesi gibi.. Şimdide karatay diyetini beğenmemiş çokmu
Tebrikler iyi kilo vermişsiniz Dediğiniz gibi herkes farklı banada yasak kelimesi hoş gelmiyor inadına canım onu istiyor bakalım kilolar gitsinde nasıl gidiyor şa gitsinnnn2 senedir vermeye calistigim bir kilo bu. 80 e kadar ciktim. 64 e iniyorum sonra aliyorum. Aclik krizlerine giriyorum. Yiyorum doymuyorum. O aralar yediklerimi yazsam nasil 75 ile kaldin dersiniz. Doktora gidiyorum hersey normal... Temmuz ortasinda 75 e cikmisken , Karatay i ilk defa uygulamaya basladim. 6-7 hafta gibi bir surede bir 10 kilo verdim sonra.... Aclik krizlerim azaldi, tatli krizlerim azaldi, kilo vermeye basladim ve kilo vermem durdu ama zorla bir iki kilo daha verdim derken 64 e indim.
Son bir haftada Karataysiz besleniyorum cunku vucudumun degisiklige ihtiyaci vardi. Vucudun bir sure sonra fire vermesi normal ama ben yine de Karatay i kesinlikle oneremem . Karatay bir diyet sekli degil aslında iyi kilo vermişsiniz dir. Yasak olanlari hayatinizdan cikarmaktir. Herkesin bunyesi farkli onemli olan kendine uyani bulmak.
Haftaya carsamba bildirimde gorusmek uzere. Kolay gelsin.
Merhaba bence hic böyle baslamayalim,bugün ilk günümüz.Bizler birbirimize yardimci olmak icin burdayiz.rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın arkadaşlar,söylediklerimi kötü niyetle söylemedim,içim dışım bir insanım,başkaları ne der diye eğilip bükülemiyorum.bi daha kilo bildirimim dışında bişey yazmam merak etmeyin beni yanlış anladınız, herkese iyi günler,sağlıklı zayıflamalar diliyorum
Bu gidisle yemeyip icmeyip para biriktirmem lazim benimEstetik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?