• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

ben ekledim yine de siz sorarsınız

Eklentiler

• DSC_3832.jpg
    DSC_3832.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 60
Katilim kapanmistir. Herkese kilo vermede basarilar diler ve herkesin gonlunden gecen kiloya kavusmasini dilerim. Iyi geceler. :cool:

Kiz dur daha 24 olmadi burda!!!! Buda benim resmim
Katilim kapanmistir. Herkese kilo vermede basarilar diler ve herkesin gonlunden gecen kiloya kavusmasini dilerim. Iyi geceler. :cool:

kiz dur ben geldim :( burada yani almanyada daha saat 24 olmadi ki!!!!!!!!!! Ekle beni ltf
image.jpg

Bu hafta fazla birsey yapamiyacagim herhalde, haftasonuda dügün var, pazarda misafirim :(

Buarada arkadasla nadil vermeyi düsünüyorsunuz, plan proje var mi? Tio verin bakalim ......
ben klasik en basarili buldugum protein agirlikli beslenecegim tabiki spor esliginde!
Sizler???????

Buarada arkadasla nadil vermeyi düsünüyorsunuz, plan proje var mi? Tio verin bakalim ......
ben klasik en basarili buldugum protein agirlikli beslenecegim tabiki spor esliginde!
Sizler???????

Ben karatay i uyguluyorum. Bu bir hafta uygulamadim, hemen kilo artisi olarak dondu bana. Birde spor ekliycem. Bakalim. :KK50:

Son düzenleme:
Ben öğleni ve akşamı hafif geçirip çorba salata falan ızgara et vs... klasik max 750-1000 kal almak hedef 1 saat yürüyüş ama onu pek uygulamıyorum :D

Günaydınnn :KK36: benim de hedefim 62 şuan hedefime ulaştıkça belki rakamı düşürebilirim 169 boyum 21 yaşındayım
menü falan paylaşacak mıyız ya da diyet listemizi ben bir beslenme uzmanına gidiyorum onun verdiği listeyi uyguluyorum
86 kiloyla başladım 6 kilo falan verdim devam ediyorum

ne karatayı ya,o kadın saçmalıyor bazı şeylerde mantıklı olabilir ama öyle bir beslenme olamaz,herkese Ayça kaya yı öneririm, tam sağlıklı beslenme o dur işte.işin mantığı şu;kalorili şeylerden kaçmak,az yemek yemek,akşam 6-7 gibi yemek onu da hafif şeyler yemek,akşam yemeğinden sonra hiç bişey yememek,bol su içmek,bitki çayı içmek,bir de bol bol hareket,diyet miyet fasa fiso,ben bu şekil de dünden beri 300gr.vermişim,spor yapmadığım halde bi de spor yapsam ne olur Allah bilir,ama bugün spora da başlamayı düşünüyorum hedef 3 hafta da 6 kilo vermek

Back