- 15 Ekim 2014
- 358
- 450
- 78
- Konu Sahibi AklinYolu1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bari sucuk yme tuz basili icinde . ayrica nitrat var cok zararliBu aralar malum nedenlerden dolayı canm acayip cikolata istiyor bende yemekten kısp cikolata yiyorum bazen
QUOTE="maviss32, post: 37447965, member: 631855"]olmuyor ya. 6. 30 da kalkıyorum, gece 11 gibi yatıyorum. neredeyse 16 saat uyanık ve az yiyeceklerle durmak zor geliyor bana.Vermem gereken 8 kilo var ve ben uzun süre açlığa dayanamıyorum. ara öğün yapamıyorum çünkü meyve yiyemiyorum ve kuruyemişe başladı mı duramıyorum. garip oldum 2 gündür. zaten ben bir diyet mantığı oluşturamadım ya. olumlu düşünmeye ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrr
Detaylaarrr A AklinYolu1 ..Detaylaarrr...
Karatay bende beğenirim valla.Televizyonda çıkınca merakla ve dikkatle izlerim Hatta kibaını almayı düşündim ama çok öyle fazla bir kilom yok.Hedef 3 kilo..Daha fazlası benim yüzümü çökertiyor,kötü oluyor..Hayırlısı..Bu arada akşamdizi izlerken üç tane muz yemişim Çok utanıyorum kendimdenDetay: biri beynine bakiyor , digeri dis gorunusune .
Anlasilmayan cok sey var grupta o yuzden sadece bildirimleri listeye yazarim cikarim. Insulin direncin varsa kilo vermezsin Karatay in kurallari bu tip hastalara yonelik. Benim icin bir numara ama yine de herkese oner(e)mem.
Karatay bende beğenirim valla.Televizyonda çıkınca merakla ve dikkatle izlerim Hatta kibaını almayı düşündim ama çok öyle fazla bir kilom yok.Hedef 3 kilo..Daha fazlası benim yüzümü çökertiyor,kötü oluyor..Hayırlısı..Bu arada akşamdizi izlerken üç tane muz yemişim Çok utanıyorum kendimden
Ekmegi kestim sayılır.Tam buğday ekmegi dilimletiyorum,kahvaltıda iki dilim yedim,akşam yemekte hiç yemedim..Giderek bırakacagın inşallah Kendime göre diyetlerim var,işe yarayan.Yaş ilerleyince kilo vermek zorlaşıyor ama inanılmaz kolay alıyorsun.Bekarken 55 kiloydum,ne alırdım ne verirdim.İyide yemek yerim herkes şaşardı.İkinci çocuktan sonra almaya başladı vücut.Şimdi sinsi sinsi yarım,bir kilo alıyorum farkettim ve sinir oldum..Dikkat etmek lazım Ben netten bakayım Karatay ablamıza,neler demişti tazeleyeyim formülleriBenim bir arkadas hediye etti. Gelirken ucakta bitirdim kitabi. Sonra uygulamaya basladim. Ilk basta cabuk gidiyor ama giderek zorlasiyor. Baska bir sey yemediysen uc tane muz bir sey yapmaz.
Uc kilo bir sey degil rahat verirsin.
Ekmegi kestim sayılır.Tam buğday ekmegi dilimletiyorum,kahvaltıda iki dilim yedim,akşam yemekte hiç yemedim..Giderek bırakacagın inşallah Kendime göre diyetlerim var,işe yarayan.Yaş ilerleyince kilo vermek zorlaşıyor ama inanılmaz kolay alıyorsun.Bekarken 55 kiloydum,ne alırdım ne verirdim.İyide yemek yerim herkes şaşardı.İkinci çocuktan sonra almaya başladı vücut.Şimdi sinsi sinsi yarım,bir kilo alıyorum farkettim ve sinir oldum..Dikkat etmek lazım Ben netten bakayım Karatay ablamıza,neler demişti tazeleyeyim formülleri
Benim bir arkadas hediye etti. Gelirken ucakta bitirdim kitabi. Sonra uygulamaya basladim. Ilk basta cabuk gidiyor ama giderek zorlasiyor. Baska bir sey yemediysen uc tane muz bir sey yapmaz.
Uc kilo bir sey degil rahat verirsin.
Ekmegi kestim sayılır.Tam buğday ekmegi dilimletiyorum,kahvaltıda iki dilim yedim,akşam yemekte hiç yemedim..Giderek bırakacagın inşallah Kendime göre diyetlerim var,işe yarayan.Yaş ilerleyince kilo vermek zorlaşıyor ama inanılmaz kolay alıyorsun.Bekarken 55 kiloydum,ne alırdım ne verirdim.İyide yemek yerim herkes şaşardı.İkinci çocuktan sonra almaya başladı vücut.Şimdi sinsi sinsi yarım,bir kilo alıyorum farkettim ve sinir oldum..Dikkat etmek lazım Ben netten bakayım Karatay ablamıza,neler demişti tazeleyeyim formülleri
Merak etim bu karatayi....
söyle bir günlük örnek menü yazarmisin ltf??
Bendeki kitapta menu ornegi yok malesef ama burda bir suru karatay topikleri var, oradan alabilirsin. Ben tatli yemiyorum(meyve dahil) ve ekmegi kestim.
Peki kahvaltida ne yiyorsun?