- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.221
Yazarim cünkü birde bu verdigimiz kilolari tutmamiz lazim su anda cok kötü hastayimBizdr seni özleyeceğiz yine yaz arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazarim cünkü birde bu verdigimiz kilolari tutmamiz lazim su anda cok kötü hastayimBizdr seni özleyeceğiz yine yaz arada
Ben cok spor yaptim ve tatlilardan ve hamur islerinden uzak durdumEskiden bende 60 lardayken 55 filan olmak isterdim ama çok zordu vermiyrmdum. Ama yillar sonra çok kilo aldim ve çok kilo verdim artik kilo vermek o kadar kolay geliyorki acayip bi duygu yanlış anlamada verilmesi gereken kilolar azsa gülesim geliyor ve yerinde olsam o yağların her türlü canina okurdum 4 kilocuk. Ama zayifken kilo vermek zor oluyormuş diyorlar yine de coook zor degildir kolay gelsin
büyüktebrikler canım amin inşallah
tebrikler
2 3 kilo alırsın muhtemelen daha fazla inmemeye çalış ama tebrikler
canım cok vermişsin dikkat et kendine ayrıca okudum cok kafanı takma içine atma soyle aklimdakileri bırak psikoljin bozulacagina onlar senden korksun cok abartma ama kendini de ezdirme
Çok geçmiş olsun canim dikkat et kendine. Yaz yaz ki gözüm aramasınYazarim cünkü birde bu verdigimiz kilolari tutmamiz lazim su anda cok kötü hastayim
Benim boyumda 164. Hedef 54 . Bu sabah 73.200 :)) hergün gram gram gidiyo yaklasiyorum senin kilona 9.900 fark var aramızda ben bu farki kapatirim sen yerinde sayarsanboy 165 canım kilo 63.3 bu sabah tekrar tartıldım 300 grm artıyla hemde
Tesekkür ederimÇok geçmiş olsun canim dikkat et kendine. Yaz yaz ki gözüm aramasın
yeni bir 21 gün başlatmayı düşünür müsünüz
:) inşallah geçersin azmin elinden hiç bişi kurtulamaz ama benim sana kötü bir haberim var akşam tartıldım aç ve kıyafetsiz bakkBenim boyumda 164. Hedef 54 . Bu sabah 73.200 :)) hergün gram gram gidiyo yaklasiyorum senin kilona 9.900 fark var aramızda ben bu farki kapatirim sen yerinde sayarsan
Evet haklısın canım ama 80 kilo birinin kilo verme kolaylığıyla 60 kilonun verilecek kilo kolaylığı aynı değil maalesef :) Umarımm verebilirim uğraşıyorum da olmuyor bitürlü.Eskiden bende 60 lardayken 55 filan olmak isterdim ama çok zordu vermiyrmdum. Ama yillar sonra çok kilo aldim ve çok kilo verdim artik kilo vermek o kadar kolay geliyorki acayip bi duygu yanlış anlamada verilmesi gereken kilolar azsa gülesim geliyor ve yerinde olsam o yağların her türlü canina okurdum 4 kilocuk. Ama zayifken kilo vermek zor oluyormuş diyorlar yine de coook zor degildir kolay gelsin
hadi bakalım gayet iyi. Insallah sende tez zamanda hedefine kavusursun :):) inşallah geçersin azmin elinden hiç bişi kurtulamaz ama benim sana kötü bir haberim var akşam tartıldım aç ve kıyafetsiz bakk
Evet tabiki değildir ben bir kolumu kaldirsam bir sürü yağ etkileniyo sende de azicik yag vardir yak yakabilirsen oraya buraya saklaniyorlarEvet haklısın canım ama 80 kilo birinin kilo verme kolaylığıyla 60 kilonun verilecek kilo kolaylığı aynı değil maalesef :) Umarımm verebilirim uğraşıyorum da olmuyor bitürlü.
Evet tabiki değildir ben bir kolumu kaldirsam bir sürü yağ etkileniyo sende de azicik yag vardir yak yakabilirsen oraya buraya saklaniyorlar
inşallah cümlemize :) canımm ben perşembe başladım perşembe bildirim günüm buraya yazarımhadi bakalım gayet iyi. Insallah sende tez zamanda hedefine kavusursun :)
Evet canim bebeğim 13 aylik ve sadexe anne sütü aliyor. Yeme cok faydasini gorursun. Baktin süt azaliyo bir kaç kasik yiyip su icCanım sen Emziriyorsun demi bebeğin ne kadarlık ti Ben de bbaşladım artık 17 den sonra yememeye
Evet canim bebeğim 13 aylik ve sadexe anne sütü aliyor. Yeme cok faydasini gorursun. Baktin süt azaliyo bir kaç kasik yiyip su ic
Evet canim bebeğim 13 aylik ve sadexe anne sütü aliyor. Yeme cok faydasini gorursun. Baktin süt azaliyo bir kaç kasik yiyip su ic
Tamam canim musait olunca yazarim gunluguneCanım senin kilo verme serüvenin merak eediyorum Arada beni haberdar edersen sevinirim canım. Benim de Günlüğüm var emzirenler beraber zayıflıyor diye
kilo verdikçe yazsan arada olur mu.