• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Eskiden bende 60 lardayken 55 filan olmak isterdim ama çok zordu vermiyrmdum. Ama yillar sonra çok kilo aldim ve çok kilo verdim artik kilo vermek o kadar kolay geliyorki acayip bi duygu yanlış anlamada verilmesi gereken kilolar azsa gülesim geliyor ve yerinde olsam o yağların her türlü canina okurdum 4 kilocuk. Ama zayifken kilo vermek zor oluyormuş diyorlar yine de coook zor degildir kolay gelsin:KK19::KK47:
Ben cok spor yaptim ve tatlilardan ve hamur islerinden uzak durdum

Hak
tebrikler canım amin inşallah:-)

tebrikler:-)

2 3 kilo alırsın muhtemelen daha fazla inmemeye çalış ama :-) tebrikler:-)

canım cok vermişsin:-) dikkat et kendine ayrıca okudum cok kafanı takma içine atma soyle aklimdakileri bırak psikoljin bozulacagina onlar senden korksun cok abartma ama kendini de ezdirme :-)
büyük
Haklisin bundan sonrasida cok önemli tabi:KK54:

Benim boyumda 164. Hedef 54 . Bu sabah 73.200 :)) hergün gram gram gidiyo yaklasiyorum senin kilona 9.900 fark var aramızda ben bu farki kapatirim sen yerinde sayarsan :KK53::KK53::KK53:
:) inşallah geçersin azmin elinden hiç bişi kurtulamaz ama benim sana kötü bir haberim var akşam tartıldım aç ve kıyafetsiz bakk

Eklentiler

• 20141225_174847.jpg
    20141225_174847.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 96
Eskiden bende 60 lardayken 55 filan olmak isterdim ama çok zordu vermiyrmdum. Ama yillar sonra çok kilo aldim ve çok kilo verdim artik kilo vermek o kadar kolay geliyorki acayip bi duygu yanlış anlamada verilmesi gereken kilolar azsa gülesim geliyor ve yerinde olsam o yağların her türlü canina okurdum 4 kilocuk. Ama zayifken kilo vermek zor oluyormuş diyorlar yine de coook zor degildir kolay gelsin:KK19::KK47:
Evet haklısın canım ama 80 kilo birinin kilo verme kolaylığıyla 60 kilonun verilecek kilo kolaylığı aynı değil maalesef :) Umarımm verebilirim uğraşıyorum da olmuyor bitürlü.

Evet haklısın canım ama 80 kilo birinin kilo verme kolaylığıyla 60 kilonun verilecek kilo kolaylığı aynı değil maalesef :) Umarımm verebilirim uğraşıyorum da olmuyor bitürlü.
Evet tabiki değildir ben bir kolumu kaldirsam bir sürü yağ etkileniyo :KK48::KK48: sende de azicik yag vardir yak yakabilirsen oraya buraya saklaniyorlar :KK76:

Evet canim bebeğim 13 aylik ve sadexe anne sütü aliyor. Yeme cok faydasini gorursun. Baktin süt azaliyo bir kaç kasik yiyip su ic

Sütüm konusunda sıkıntı yok gibi ve tartida güzel rakam gördüm bugün...
zaten 17 den sabah a kadar 2 lt su iciyorum

Evet canim bebeğim 13 aylik ve sadexe anne sütü aliyor. Yeme cok faydasini gorursun. Baktin süt azaliyo bir kaç kasik yiyip su ic

Canım senin kilo verme serüvenin merak eediyorum Arada beni haberdar edersen sevinirim canım. Benim de Günlüğüm var emzirenler beraber zayıflıyor diye
kilo verdikçe yazsan arada olur mu.

Konu tekrari oldugu icin diger yarisma kapatildi. Ben kapatilmadan biraz once islerim dolayisiyla KK ye bir sureligine girmemeye karar vermistim. Yani gitmemin bu yarisma ile uzaktan yakindan alakasi yok. :KK12:

55 kilo olana kadar bu kilolarin birakmayacagim pesini. Sizde birakmayin.:KK53:

55 kilo oldugumda ve zaman olarak biraz rahatladigimda gelebilirim. :KK51:

Bu arada yeni yiliniz da kutlu olsun. :KK60:

Simdilik hoscakalin. :cool:

Son düzenleme:
Kizlar hepinizin yeni yilini kutluyorum:KK60: :KK74::KK75::KK37::KK73::KK73:2015 hepimize saglik mutluluk ve basari getirsin:KK71::-)

Back