- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.121
bak ya kaçamak yok diyorum sıcak çikolata üstüne lokum mu yiyon birdedevrelerim yandı seni bak getirtme beni neyse gitmiş zaten bitmiştir o demi dinlemiyorum seni ben gidip canım yeşilçayımı içicem sen sıcak çikolatanı hüplet
ödül verdim kızlar kendime azıcık emziriyorum ya nasıl canim çekti sutum çekilmesin diye yaptım
Ve de bunu gelip burada yaziyorsun. Ne ceza veriyoruz kizlar.
hmm o zaman düşünebilirim benödül verdim kızlar kendime azıcık emziriyorum ya nasıl canim çekti sutum çekilmesin diye yaptım
şu profildeki senin kızın mı yoksa ağza bak pek tatlıödül verdim kızlar kendime azıcık emziriyorum ya nasıl canim çekti sutum çekilmesin diye yaptım
Sagol canim. Bebis beni kizdiriyor. 1 yasi gecti hala yemek yemiyor bugün ağlatarak kollarini tutarak 10 tatli kasigi corba icirdimde babasinin yuregi parcalandi . :) sabah insallah 200 gram daha eksik görürümkız olur mu hiç bak benim profilimdeki kiloya yarismanin başından beri 3 haftada 300 gr ama ben hala motiveyım onlar inatciysa biz daha inatçı olmaz demi kirmizibalikkac ne güzel yazmissin bende şeker cikolata uzağım onlardan grip olsamda diyetimi bozamam boşuna mi uğraştık kac haftabu yarışma bitse de hepimiz kilolarimizi vermeye devam edeceğiz bir şekilde sonuçta hedefe ulaşana kadar ne kadar azim o kadar kısa sürede hedefe varış demek sağlıklı şeyler ye abur cuburdan uzak dur bebiside dusun bu arada hadi bakalım pes etmeyeceğiz
dün tartıldım 1 kilo daha vermişim 62,300 gr çıktım bakalım yarın kaç kilo olacağımmhmm o zaman düşünebilirim benişin içinde minik bir bebiş var sonuçta verdiğin kiloları da göz önüne alırsak ben kendi adıma cezadan vazgeçiyorum peki bebişi iyi beslemen lazım
evet canım benim kızım Elif Nisa'MMMMMMMMM herşeyimm teşekkür ederimşu profildeki senin kızın mı yoksa ağza bak pek tatlı
inşallah canım daha eksik çıkarsın bebisi de cok zorlama daha küçücük arada dene yedirmeyi tabi alışması lazım kolay gelsin yaSağol canım )
Sagol canim. Bebis beni kizdiriyor. 1 yasi gecti hala yemek yemiyor bugün ağlatarak kollarini tutarak 10 tatli kasigi corba icirdimde babasinin yuregi parcalandi . :) sabah insallah 200 gram daha eksik görürüm
cezaya ihtiyacın yok senin yadün tartıldım 1 kilo daha vermişim 62,300 gr çıktım bakalım yarın kaç kilo olacağımm
evet canım benim kızım Elif Nisa'MMMMMMMMM herşeyimm teşekkür ederim
amminnnn canım sağol rabbim isteyen herkese nasip etsinn innnşşşş..inşallah canım daha eksik çıkarsın bebisi de cok zorlama daha küçücük arada dene yedirmeyi tabi alışması lazım kolay gelsin ya
cezaya ihtiyacın yok senin yacok tatlı masallah nazar değmesin
benimde aklıma geldi ama ceza bulamadım sen ne dersin
ödül verdim kızlar kendime azıcık emziriyorum ya nasıl canim çekti sutum çekilmesin diye yaptım
Yarin KK ye girmesin.
Tabi canim arada o odulleri vereceksin kendine.
selam kızlar ben en baştan yazmadım ama 27 kasımdan beri dikkat ediyorum ve 72.6 kilo idim.
5 aralıkta diyetisyene başvurdum listemi aldım ve tam olarak başlamış oldum bu tarihte 71.4 olmuştum.
en son cuma günü tartıldım ve 69.9 a düşmüşüm.
yaşım 33 boyum 1,60 günlük yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama havalar soğuk olduğu için hergün olmuyor.
şu yarışmalardan birine katılmak istiyorum inş kaçırmam gününü.
hoş geldin canım..inşallah devam eder yarışmamız sende aramızda olursun..
canım sen diyetisyen listesine uyuyorsun demi birde spor yapiyormusun ek olarak seni görünce aklima geldi spor yapiyorsan daha hızlı verirsin hem de sikilasirsin vaktin varsa tabihoş geldin canım..inşallah devam eder yarışmamız sende aramızda olursun..
canım sen diyetisyen listesine uyuyorsun demi birde spor yapiyormusun ek olarak seni görünce aklima geldi spor yapiyorsan daha hızlı verirsin hem de sikilasirsin vaktin varsa tabisizin simdi minik bebisler olunca zor olur ama
lucky bana dl de anlarımDimi ama deadline.Su nickini degistir yahu. Kisalticam dead diyicem diyemiyorum.
Baslarda kizmistim cunku gercekten sizi kirmak istemedim ve olmayan zamanimi verdim ama sonucta onemli olan kilo vermek.
lucky bana dl de anlarımnickime cok alıştım aslında istedigim nicki baskalari kapmisti o zamanlar ama alıştım yani bence herkese etkili olan diyet diye birşey yok beslenme alışkanlığına bağlı zaten mesela ben kahvaltıda yumurta peynir yemeden onu saymiyorum ama bazisi ne yumurta seviyor ne peynir illa ona uycam diye sevmediğimiz şeyleri yiyemeyiz sonuçta hem sende latte seviyorsun mesela önemli olan insanın kendine etkili yöntemi bulmasi bunu da deneyerek buluyor insan benim bulmam baya zaman aldı senin sayende buldugumu düşünüyorum bu kez çünkü ben diyetisyenle denedim onda hiç olmadı başka şeyler denedim degistirdim ama hiç sagliksiz şeyleri denemedim şok diyetler falan onlara karsiyim insanın bedenine zarar vermesini sağlayan en kısa yol bence onlar ben şimdilik cikiyorum canım gelirim yine gelince seni bulurmuyum bilmiyorum annem yine birşeyler yaptırmaya çalışıyor evde şurayı topla şunu çek falan gideyim bari hoşçakal şimdilik
Istiyorsan sen devam ettirebilirsin turkuaz.
canım sen diyetisyen listesine uyuyorsun demi birde spor yapiyormusun ek olarak seni görünce aklima geldi spor yapiyorsan daha hızlı verirsin hem de sikilasirsin vaktin varsa tabisizin simdi minik bebisler olunca zor olur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?