• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Bir günde 900 gr verdim. Ekmek kiloda baş sebepmiş. . Başarmak çok güzel bir duygu. Kağıt üzerinde planım var. Her gün 200 gram veriyorum esim sabah tartilirken bakiyor basarmissam o tarihe benim için yıldız atıyor. Bugün 900 gidince ikimizde çok şasırdık. Şuan 73.400 kiloyum
vay 900 gr mi dedin cok iyiymiş lucky ben sonuncu oldum çekilsem mi yarışmadan rezil olmadan:-) tebrik ederim:-)

Ben de cikiyorum canim. Corbami icerken baktim size. Shock shock shock, latte disinda baska seyler de iciyormusum. :KK45:

Arada mola verince ugruyorum. Molama bagli ama yarindan sonra cok ugramam. :KK12:

Annene selam. :KK3:
hakikaten sen çorba icebiliyormusun:-) anneme söyledim ta nerelerden selam soyledigini :-) gelirsen görüşürüz gelmezsen yolunu gözlerim ben napayim :-)

Bak simdi :21: isterseniz yapatum elbet neden olmasin..bu baslik veye baska baslik hic farketmez..:D

Valla canim diyetisyen bana kabiz diyeti verdi cokda uyguladigim soylenemez..ama zaten asagi yukari tum diyetisyenlerin verdigi listeler ayni..yani suan 1600 kalori lik diyet yaptgmda gidiyo kilocuklar ;D

Ayrica suan kosu bandumin uzerinden yaziyoruuumm yuppiii :cool:
koşu bandında dikkat et aman dusme:-) azimli bayanlar ışte örnek insanlar :-)

hergün az da olsa yürümeye çalşıyorum.
müsait günümse tempolu en az 45 dk yürüyorum.
evet canım diyetisyenin verdiği listeye uyuyorum.
eğer motivasyonunu düşürmeden devam edersen kısa sürede hedefine ulasirsin canım spor yapmak süreci hızlandırır mümkün olduğunca yap en az 30 dk en fazla 1saat yürüyüş yeter 1saatten fazla yapma kesinlikle onermiyorlar ;)

Kizlar iyi aksamlar ben geldim bugün kendime 36 beden pantolan aldim ve cok mutluyum yarin sabah bildirim yapicam
Kizlar herkeze cok tesekkür ederim en basta Lucky
Ben kendi adima söylüyorum hem cok eglendim hemde güzel arkadaslar edindim hemde güzel kilolar verdik mutluyum hepinizi kutluyorum su Sinir kilolardan kurtuldugumuz icin 2 Kilo olsa bile buda bir basari:KK45::KK60::cool::KK24:

Kizlar iyi aksamlar ben geldim bugün kendime 36 beden pantolan aldim ve cok mutluyum yarin sabah bildirim yapicam
Ben kendi adima söylüyorum hem cok eglendim hemde güzel arkadaslar edindim hemde güzel kilolar verdik mutluyum hepinizi kutluyorum su Sinir kilolardan kurtuldugumuz icin 2 Kilo olsa bile buda bir basari:KK45::KK60::cool::KK24:
hedefine mi ulaştın ne oluyor bende isytiyorum ondan:KK45: çok sevindim kozmetik yarın bekliyoruz senden bildirim yarın çok kızışmalı olacak ben muhtemel sonuncuyum ama kim derece yapacak merak ediyorum:cool:

vay 900 gr mi dedin cok iyiymiş lucky ben sonuncu oldum çekilsem mi yarışmadan rezil olmadan:-) tebrik ederim:-)

hakikaten sen çorba icebiliyormusun:-) anneme söyledim ta nerelerden selam soyledigini :-) gelirsen görüşürüz gelmezsen yolunu gözlerim ben napayim :-)

koşu bandında dikkat et aman dusme:-) azimli bayanlar ışte örnek insanlar :-)

Akli basinda olan herkesle gorusurum. Aklin basinda mi senin.:KK48: Yalniz tersim pistir . Bir arkadas tersimpistir diye nick almis. Ben bu arkadasin bu nicki alirken ki ruh halini cok merak ediyorum. :KK70:

Midem degisik tadlar gordu bugun. :D
Bak simdi :D isterseniz yapatum elbet neden olmasin..bu baslik veye baska baslik hic farketmez..:D

Valla canim diyetisyen bana kabiz diyeti verdi cokda uyguladigim soylenemez..ama zaten asagi yukari tum diyetisyenlerin verdigi listeler ayni..yani suan 1600 kalori lik diyet yaptgmda gidiyo kilocuklar ;D

Ayrica suan kosu bandumin uzerinden yaziyoruuumm yuppiii :cool:

Benim icin de farketmez ama formati ayni olursa bu kapatilir ya da seninki kapatilir. Ben daha once acinca oyle olmustu.

Formati da degistirebilirsin tabi. :KK51:

hedefine mi ulaştın ne oluyor bende isytiyorum ondan:KK45: çok sevindim kozmetik yarın bekliyoruz senden bildirim yarın çok kızışmalı olacak ben muhtemel sonuncuyum ama kim derece yapacak merak ediyorum:cool:

Cekil sonuncu benim. :KK53:

Bugun lahmacun yerine pizza yedim kesin tartiya yansiyacak. Biraktim zaten. Su ara diyet dusunemiyorum. :KK12:

Akli basinda olan herkesle gorusurum. Aklin basinda mi senin.:KK48: Yalniz tersim pistir . Bir arkadas tersimpistir diye nick almis. Ben bu arkadasin bu nicki alirken ki ruh halini cok merak ediyorum. :KK70:

Midem degisik tadlar gordu bugun. :D

Benim icin de farketmez ama formati ayni olursa bu kapatilir ya da seninki kapatilir. Ben daha once acinca oyle olmustu.

Formati da degistirebilirsin tabi. :KK51:

Cekil sonuncu benim. :KK53:

Bugun lahmacun yerine pizza yedim kesin tartiya yansiyacak. Biraktim zaten. Su ara diyet dusunemiyorum. :KK12:
ay canım benim benim sonuncu olmama gönlün elvermedi tabi pizzalrı indirdin mideye beni yalnız bırakma lucky aşağı sıralarda:KK19: neyse çokta alma bu arada o tersi pis olan arkadaş değişik bir ruh halindeymiş gerçi bende nickimi alırken pek sağlıklı düşünememişim deadline ne ya iş teslim tarihi gibi bir yere yetişiyorsam demek:cool: ha birde bana gireceğin muhtemel saatleri söyle senin yolunu gözlemekten siteden çıkamıyorum artık bak yine yakaladım seni gelmeyecem diyon geliyon bende bir gelecek mi acaba bekleyim havası oluşuyor manyak mıyım neyim gelecen mi gelmeyecen mi ona göre:KK59:

ay canım benim benim sonuncu olmama gönlün elvermedi tabi pizzalrı indirdin mideye beni yalnız bırakma lucky aşağı sıralarda:KK19: neyse çokta alma bu arada o tersi pis olan arkadaş değişik bir ruh halindeymiş gerçi bende nickimi alırken pek sağlıklı düşünememişim deadline ne ya iş teslim tarihi gibi bir yere yetişiyorsam demek:cool: ha birde bana gireceğin muhtemel saatleri söyle senin yolunu gözlemekten siteden çıkamıyorum artık bak yine yakaladım seni gelmeyecem diyon geliyon bende bir gelecek mi acaba bekleyim havası oluşuyor manyak mıyım neyim gelecen mi gelmeyecen mi ona göre:KK59:

O bekleme hissini biliyorum. :KK70:Simdi ciktigimda yarin 5 e kadar gelmem. Yarin 5 e dogru gorusuruz. :KK19:

Saatini ayarla. :KK53:

Yok kiz 10 dakikada bir hapsiriyorum. Pek tad alamadim yani. :KK12:

Bu ara boyle de haftaya yine dikkat ederim biraz. Ne zorla verdim bir daha alir miyim. :KK48:

Hadi ciktim ben. Daha hasta hasta ders calisicam. Iyi geceler. :KK19:

O bekleme hissini biliyorum. :KK70:Simdi ciktigimda yarin 5 e kadar gelmem. Yarin 5 e dogru gorusuruz. :KK19:

Saatini ayarla. :KK53:

Yok kiz 10 dakikada bir hapsiriyorum. Pek tad alamadim yani. :KK12:

Bu ara boyle de haftaya yine dikkat ederim biraz. Ne zorla verdim bir daha alir miyim. :KK48:

Hadi ciktim ben. Daha hasta hasta ders calisicam. Iyi geceler. :KK19:
tamam o zaman bende çıkıyorum yarın 5 e kadar gelme bak psikolojimi bozma gelmeyecem dedin 4 te gelebilirsin o olur bak:KK70: tamam kolay gelsin bana iyi geceler sen daha ders çalışcaksın falan geçmiş olsun bu arada:KK36:

vay 900 gr mi dedin cok iyiymiş
Evet canım :)) birinci olmak umrumda degil bir kere tattim yetti :) zaten her gün gidiyo. Sinav sonuarimda aciklandi ama ufacik seyden keyfim kacti. Esim kaynanami affetmiyrm diye merhametsizsin diyo eve istemiyrm.cocugu goremiyo diye daha en son komsuma kotulemis beni.herkes rezillikleri hemen u nutuyo. Sinav sonuclarm iyi.diye fazla sevinemedim bile kalbim.aciyo ne fazla harekte ne fazla coskuya dayanmiyo 3 yilda 2 yildir konusmuym ama hala beni yipratmakta olaylar. Sagligim bozuldu panik atak bile gecirdim kac defa. Kusura bakmayin buraya patladim cvp beklemiyrm. Bu hafta kardiyoljiye gidiymde esim kapasin cenesini ne halden nr hallere getrrdiler beni Allah sorsun . Cok rezil kaynana ve goumcm var . Yarin icin hepinize basarilar dilerm iyi geceler

Gülerek giy canim. Tebrikler :)

Evet canım :)) birinci olmak umrumda degil bir kere tattim yetti :) zaten her gün gidiyo. Sinav sonuarimda aciklandi ama ufacik seyden keyfim kacti. Esim kaynanami affetmiyrm diye merhametsizsin diyo eve istemiyrm.cocugu goremiyo diye daha en son komsuma kotulemis beni.herkes rezillikleri hemen u nutuyo. Sinav sonuclarm iyi.diye fazla sevinemedim bile kalbim.aciyo ne fazla harekte ne fazla coskuya dayanmiyo 3 yilda 2 yildir konusmuym ama hala beni yipratmakta olaylar. Sagligim bozuldu panik atak bile gecirdim kac defa. Kusura bakmayin buraya patladim cvp beklemiyrm. Bu hafta kardiyoljiye gidiymde esim kapasin cenesini ne halden nr hallere getrrdiler beni Allah sorsun . Cok rezil kaynana ve goumcm var . Yarin icin hepinize basarilar dilerm iyi geceler
ay canım çok geçmiş olsun mu desem ne desem bilemedim böyle karışan kaynana ve görümceleri allaha havale ediyorum bizim komşumuzda var böyle birde oğlunu da dolduruyor ben anlamıyorum böyle kaynanaları da yapacak işleri yok ben bir oğlumun huzurunu bozayım demiyorlar herhalde ne amaçla fesatlık peşindeler bilmem konuyu bilmeme gerek yok tahmin ediyorum birşeyler ülkemizdeki çoğunluk kötü kaynana profili birde en çok bizim ülkede var sanırım :KK17: onların yaptığı unutulur sen kötü kalırsın bir de öyle bir durum var allah yardımcın olsun diyim çok düşünme sağlığından olma stresten olabililr o çarpıntı falan oluyorsa ben yatıyorum şimdi iyi geceler canım konuşmak istersen yaz yani içine atma nasılsa seni tanımıyoruz kimsin nerdensin rahatça anlatabilirsin:KK54:

ay canım çok geçmiş olsun mu desem ne desem bilemedim böyle karışan kaynana ve görümceleri allaha havale ediyorum bizim komşumuzda var böyle birde oğlunu da dolduruyor ben anlamıyorum böyle kaynanaları da yapacak işleri yok ben bir oğlumun huzurunu bozayım demiyorlar herhalde ne amaçla fesatlık peşindeler bilmem konuyu bilmeme gerek yok tahmin ediyorum birşeyler ülkemizdeki çoğunluk kötü kaynana profili birde en çok bizim ülkede var sanırım :KK17: onların yaptığı unutulur msen kötü kalırsın bir de öyle bir durum var allah yardımcın olsun diyim çok düşünme sağlığından olma stresten olabililr o çarpıntı falan oluyorsa ben yatıyorum şimdi iyi geceler canım konuşmak istersen yaz yani içine atma nasılsa seni tanımıyoruz kimsin nerdensin rahatça anlatabilirsin:KK54:
Sagol canim en son kapimi dinlerken yakaladim delikten Allahtan iste kocasina sikayet ettim oda haşlamış komsuma gelmis kizmis sen dedin diye beni cok kötülemis . En son buydu o kadar alcak ki her konuda. Onu delikten gordum dinlerken o an kalbime koluma.agri geldi 4 gün devam etti. Para hastasi cimri cok kiskanc yuvamin huzurunu istemez esim defalarca kavga etti hala akillanmiyo hic pes etmiyor. Esime duygu somurusune basladi yine ben izin vermiyrm cocugumu gormesine diye .birgün elimde kalmaz inşallah elime dolarsam pis dolayacam. Allahindan.bulsun insallah benden uzak olsun. İnsan hiç bir zaman kotulere boyun eğmeyecek kendini hiç ezdirmeyecek. Bunu yaptigim icin mutluyum. Gerekirse cilginlik yaparim dehşet olurum ama stresimi cekincelerimi saklar dimdik durur savasirim. Bendende cok cekiniyr bu arada akilsiz. Bu kadar yeter yazdikca asabim.artiyo.sagol ilgin icin canimm

20141224_061609.jpg 52.900
Dun yine yeme ataklarimin oldugu bi gundu.haftada 1-2 kez oluyo boyle.bu kez tarti gunune denk geldi.Sans iste napalim.:KK70:

Evet arkadaslar yarismadaki arkadaslara saglikli ve ideal kilolarii koruyabilecekleri bi hayat diliyorum. Hosca kalin.:KK55:

Ben bir hedef belirtmemiştim.2 günde toplam 1500 kilo gitti. Özellikle yağ ve protein alimima.da özeniyorum kas kaybi olmasin diye insallah yağdan gidiyordur.

Eklentiler

• 20141224_095632-1.jpg
    20141224_095632-1.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 58
Eki Görüntüle 1348331 52.900
Dun yine yeme ataklarimin oldugu bi gundu.haftada 1-2 kez oluyo boyle.bu kez tarti gunune denk geldi.Sans iste napalim.:KK70:

Evet arkadaslar yarismadaki arkadaslara saglikli ve ideal kilolarii koruyabilecekleri bi hayat diliyorum. Hosca kalin.:KK55:
tebrikler canım amin inşallah:-)

günaydın kızlar ve işte kilom :D :D :D her ne kadar 58 olamazsam da bunu görmek bile güzel :D :D :D
tebrikler:-)
:KK54:Eki Görüntüle 1348380 Günaydin kizlar herkeze cok mutlu güzel günler diliyorum ben istedigim kilomun altina düstüm ama Sanirim bir iki Kilo geri gelir herkezi kutluyorum sizinle olmak güzeldi:KK19:
2 3 kilo alırsın muhtemelen daha fazla inmemeye çalış ama :-) tebrikler:-)
Ben bir hedef belirtmemiştim.2 günde toplam 1500 kilo gitti. Özellikle yağ ve protein alimima.da özeniyorum kas kaybi olmasin diye insallah yağdan gidiyordur.
canım cok vermişsin:-) dikkat et kendine ayrıca okudum cok kafanı takma içine atma soyle aklimdakileri bırak psikoljin bozulacagina onlar senden korksun cok abartma ama kendini de ezdirme :-)

Back