- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.141
vay 900 gr mi dedin cok iyiymiş lucky ben sonuncu oldum çekilsem mi yarışmadan rezil olmadan tebrik ederimBir günde 900 gr verdim. Ekmek kiloda baş sebepmiş. . Başarmak çok güzel bir duygu. Kağıt üzerinde planım var. Her gün 200 gram veriyorum esim sabah tartilirken bakiyor basarmissam o tarihe benim için yıldız atıyor. Bugün 900 gidince ikimizde çok şasırdık. Şuan 73.400 kiloyum
hakikaten sen çorba icebiliyormusun anneme söyledim ta nerelerden selam soyledigini gelirsen görüşürüz gelmezsen yolunu gözlerim ben napayim
Ben de cikiyorum canim. Corbami icerken baktim size. Shock shock shock, latte disinda baska seyler de iciyormusum.
Arada mola verince ugruyorum. Molama bagli ama yarindan sonra cok ugramam.
Annene selam.
koşu bandında dikkat et aman dusme azimli bayanlar ışte örnek insanlarBak simdi isterseniz yapatum elbet neden olmasin..bu baslik veye baska baslik hic farketmez..
Valla canim diyetisyen bana kabiz diyeti verdi cokda uyguladigim soylenemez..ama zaten asagi yukari tum diyetisyenlerin verdigi listeler ayni..yani suan 1600 kalori lik diyet yaptgmda gidiyo kilocuklar ;D
Ayrica suan kosu bandumin uzerinden yaziyoruuumm yuppiii