• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

selam kızlar bende dün kü menümü diyiverem gari :KK48::KK48:
sabah---- ekmek arası yine yine yine :D
ara----- sicak çikolata
öğlen----türk kahvesi
ara------- 1adet portakal
akşam------3 yemek kaşığı mantı
bide kaçamaklı susamlı şeker :KK48::KK48:
NOT!!!!! yürüyüş ve bol su :D :D :D
3 yemek kaşığı mantı mi:27:
ben mantığın tadına bakmaya bile korkarım beni kesmez 3kasık hiç olmasın daha iyi sen nasıl durdun ya tebrik ederim 3 kaşıkla kaldığın icin:-)

Selam arkadaslar umarim iyi gidiyorsunuz ,:cool:

-----------------------------
Pain Killer Pain Killer sana dun bulimiksin demek istemedim. Bunu dedigim icin rahatsiz oldum ve sadece bunu yazmak icin girdim. Tahminim insulin direncinin olabilecegi. Pko isen zaten insulin direncin vardir.

Senden istedigim butun tetkiklerini yaptirman. Demir eksikliginden tut, hormon bozukluguna her sey olabilir.

O yuzden fiziksel olarak kendini arastir , sonra psikolojik durumuna bakarsin.

Psikolojik destek istersen zaten burdayiz.
:KK19:

-----------------
ve diger arkadaslar 24 ARALIK ta gorusmek uzere. :KK68:

Son düzenleme:
Selam yine citir kizlar,

Ates alip cikicam. Benim cikmalarim da deadline'ninkine benzedi. :KK70:

.... ama size yarari olacak bir sey aklima gelince yaziveriyorum iste. :63:

Gruptaki herkes , tarti resmini avatarina ekleyebilir mi?

Zayifolacam nickli arkadastan gormustum. Bence hedefe ulasana kadar guzel bir motive araci. :D

Bunu soyleyip cikayim dedim. Gelmezsem 24 Aralik'ta gorusuruz. :cool:

Selam yine citir kizlar,

Ates alip cikicam. Benim cikmalarim da deadline'ninkine benzedi. :KK70:

.... ama size yarari olacak bir sey aklima gelince yaziveriyorum iste. :63:

Gruptaki herkes , tarti resmini avatarina ekleyebilir mi?

Zayifolacam nickli arkadastan gormustum. Bence hedefe ulasana kadar guzel bir motive araci. :D

Bunu soyleyip cikayim dedim. Gelmezsem 24 Aralik'ta gorusuruz. :cool:
cok iyi fikir en kısa zamanda resim çekip yapacağım eski fotografi yapmak istemiyorum çünkü :-) lucky bana benzedin artık sende gidemiyorsun böyle cok güzel oluyor beklenmedik anda geliyorsun a lucky gelmiş oluyorum :-)

Selam arkadaslar umarim iyi gidiyorsunuz ,:cool:

-----------------------------
Pain Killer Pain Killer sana dun bulimiksin demek istemedim. Bunu dedigim icin rahatsiz oldum ve sadece bunu yazmak icin girdim. Tahminim insulin direncinin olabilecegi. Pko isen zaten insulin direncin vardir.

Senden istedigim butun tetkiklerini yaptirman. Demir eksikliginden tut, hormon bozukluguna her sey olabilir.

O yuzden fiziksel olarak kendini arastir , sonra psikolojik durumuna bakarsin.

Psikolojik destek istersen zaten burdayiz.
:KK19:

-----------------
ve diger arkadaslar 24 ARALIK ta gorusmek uzere. :KK68:
Selam, Lucky
Ilgin icin cok tesekkur ederim.ben rahatsiz olmamistim aslinda sadece ihtimallerden biriydi bulimik olmak.
Uzun yillar pko ile yasadim ama 2 yil once dogum yaptim ve dr um artik bu hastaliktan kurtuldugumu soylemisti.
Degerlerime kesinlikle baktirmam lazim. Tekrar tesekkurler.
( bu arada yeme konusunda daha iyiyim su aralar.atak falan gelmiyo ve hemen acikmiyorum.yarin sabah tartilayim avatara koycam resmi.)

Selam, Lucky
Ilgin icin cok tesekkur ederim.ben rahatsiz olmamistim aslinda sadece ihtimallerden biriydi bulimik olmak.
Uzun yillar pko ile yasadim ama 2 yil once dogum yaptim ve dr um artik bu hastaliktan kurtuldugumu soylemisti.
Degerlerime kesinlikle baktirmam lazim. Tekrar tesekkurler.
( bu arada yeme konusunda daha iyiyim su aralar.atak falan gelmiyo ve hemen acikmiyorum.yarin sabah tartilayim avatara koycam resmi.)
gecmis olsun canım birseyin olmasa da icin rahat olsun baktir bir değerlerine yinede içini rahat tut :KK19:

kozmetik kozmetik arada burayada uğra burası bizim ilk göz agrimiz diyet yarismamiz napiyorsun nasilsin ses ver:-)
Geldim geldim sizsiz olmuyor kizlar:KK60::KK45: kayinbabam gecen hafta geldi simdi Türkiyeye geri gitcem diye tutturdu Türkiyenin insanida havasida topragida daha güzel diyor Dogru söze nedenir oyüzden isten cikinca onun yanina gidiyorum eve gec geliyorum simdi iceri girdim yazilanlari okudum oh ne güzel lucky kilo vermis benim kilolar durdu hatta 1 kilo fazla gösteriyor:KK61: kilo alicak birseyde yapmiyorum:KK43: ama ayin 24 daha var bakalim ne olcak:KK53:

Kizlar ben geldim
Sabah 2 dilim ekmek lor peynir roka 1 tane domates
Araögün 1 tane hurma
Ögen ispanak kavurmasi yogurt
Araögün 1 tane armut 10 tane leblebi
Aksam 1 tabak corba salata yogurt 1/5 su

kizlar saka maka degil sizinle beraber güzel kilo verdim :KK36::rolleyes::KK9::KK73:yani elele hep bereraber basardik:KK5::KK5::KK71::KK71:

Arkadaslar benim vucudum dayanamadi. Sanirim bi kac test yaptirmam lazim cunku cidden "canim istedi irademe hakim olamadim" durumu degil yani. aslinda canimin istemedigi hatta normalde sevmedigim seyleri bile yedim ve durduramadim kendimi.
Son zamanlarda menu paylasmadim cunku paylasilcak gibi degildi menuler.
Ilk uc hafta verdigimi bu uc haftada aldim tekrar.ama en azinsan hala 1 kilo eksik baslangic kilomdan.
Bildirim yapacam tabi vakti gelince. Suan pisman degil uzgun hissediyorum cunku elimde olan bisey degildi.:KK43:
Merhaba moo herseyden önce senin sagligin önemli kilo vermeye sonrada devam edersin cok gecmis olsun testlerini yaptir ihmal etme

turkuazsuay turkuazsuay bugün gelmedin hiç iyimisin nasıl gidiyor nerdesin:KK19:
burdayım canım:eek: bugün bütün gün hastanedeydim..yeni fırsat bulabiliyorum yazmaya..

kabızlık sebebiyle gittim ve dr diyetisyenle görüşmemi söyledi..diyetisyene 15 gndür sağlıklı beslendiğimi söyledim..oda nolursa olsun ekmeği her öğün yemen gerek dedi..eğer patates,makarna,pilav varsa yeme ama bu kiloda ve bu boyda bır inanın her öğün ekmek yemesi gerekir dedi bende sizinle paylaşmak istedim..zaten bende pilav v.s. yiyeceğim zaman ekmek yemiyorum..:KK66:

birde sürekli aynı ekmeği yeme,kepekli,tam buğday,çavdar değiştirerek yenmeliymiş..:KK35:

acaba ondan mi ki bana ait olan seylerden de kolay vazgeçemem simdi bu kiloları yıllardır taşıyorum demi:-) senin o göbeği hakikaten spor lazım o zaman daha fit olursun hem:-)

evet azicik ondan azicik bundan cok oluyor ben deftere yaziyorum yediklerimi artık dün yazmadım evde değildim ne yedigimide bilemiyorum oyle olunca ama önceye göre daha bilinçli ve dikkatliydi tabi :-)
Dr biri sadece birgün ne yerseniz aynisindan ve ayni ölcüde kücük bir torbanin icine bütün yediklerinizi koyun ve aksam o kücücük midenize ne yaptiginiza bir bakin demisti bana cok ilginc gelmisti o kücük lokmalar bizi mahvediyor zaten:oops:

sağol canım.:KK54:.arada kaçamaklarım oluyo ama şimdilik iyi gittiğimi düşünüyorum..en geç yılbaşından sonra sporada başlarsam çok iyi olacak..şu an tek temennim yarışmamızın devam etmesi.:KK59:.
Bende hic bukadar azimli olmamistim hep sizin sayenizde ben yarismanin sonuna kadar burdayim Ocagin 5 Türkiyeye gidiyorum insallah ozaman ordan yazbilirsem gene yazarim :KK60:Zaten en önemlisi bu sinir kilolari verdikten sonra ayni kiloda kalabilmek benim en büyük problemimde bu:KK17:

Canim benim cok iyi geldi msjin. Cok sagol.:KK15::KK25:
ne demek canım aslında farketmesede çoğu insanda insülin direnci falan oluyor belki bende de vardır bilemiyorum bazen benimde aklima gelmiyor değil :-)

Geldim geldim sizsiz olmuyor kizlar:KK60::KK45: kayinbabam gecen hafta geldi simdi Türkiyeye geri gitcem diye tutturdu Türkiyenin insanida havasida topragida daha güzel diyor Dogru söze nedenir oyüzden isten cikinca onun yanina gidiyorum eve gec geliyorum simdi iceri girdim yazilanlari okudum oh ne güzel lucky kilo vermis benim kilolar durdu hatta 1 kilo fazla gösteriyor:KK61: kilo alicak birseyde yapmiyorum:KK43: ama ayin 24 daha var bakalim ne olcak:KK53:
türkiyede yaşıyor sonuçta alışmış ya birde orda konuşacak dertlesecek kimseyi tanimiyor sonuçta insanın evi gibisi yok haklı bir yerde birde cok takılma canım tartiya ödem tutmus olabilirsin haftaya herşey farklı olabilir zaten menulerin iyi sporunda cok iyi bu arada fazla spor yaptikcada vücut su tutuyor çünkü kas kutlen artıyor ya kaslar içerisinde bol su bulundurur yağlarsa susuz depolanir aklında olsun vucudun alisma aşamasında muhtemelen haftaya tartida değişiklik göreceğine eminim ben:-) sen pilates yapacam demiştin ya bende bir kac gündür ebru şallı karın cd sini yapıyorum hamlamisim karın kaslarim ağrıyor kac gündür nefes alırken falan ama cok etkili bir spor ya hemen kendini belli ediyor :-)

Back