• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

iyi çalışmalar:-) bencede bırak ama birden birakma kafein yoksunluk sendromuna girersin alismissin sonuçta:-) bu hastalığı uydurdum ama birden bırakırsan bir garip haller olur muhtemelen:-) yine gel bekleriz :-)

Yok be agiz tiryakiligi benim ki. :KK48:

Biraktim gibi. Onlardan baska icmedim bugun. Yarin bir yere gidicem orda isime gelen bir cay bulursam tamamen birakicam. :KK53:

---------------------
Oglen patates derken kaynamis patates + kasar (1 tabak yendi)

Ara: Iki bardak salep (icildi)

Aksam:

Kaynamis patates + doner (ekmeksiz) (1 tabak yendi) + ayran (1 bardak icildi)

Tarcinli sut (icebilirim)

--------------------

Arkadaslar bi kac gun yokum. Konularim birikmis. Haberiniz olsun.:KK68:

24 une az kaldi . O yuzden devam edin. Kalorisiz gunler. :cool:

Yok be agiz tiryakiligi benim ki. :KK48:

Biraktim gibi. Onlardan baska icmedim bugun. Yarin bir yere gidicem orda isime gelen bir cay bulursam tamamen birakicam. :KK53:

---------------------
Oglen patates derken kaynamis patates + kasar (1 tabak yendi)

Ara: Iki bardak salep (icildi)

Aksam:

Kaynamis patates + doner (ekmeksiz) (1 tabak yendi) + ayran (1 bardak icildi)

Tarcinli sut (icebilirim)

--------------------

Arkadaslar bi kac gun yokum. Konularim birikmis. Haberiniz olsun.:KK68:

24 une az kaldi . O yuzden devam edin. Kalorisiz gunler. :cool:
kolay gelsin canım buralar bize emanet dimi kızlar:-) patatesi firinda mi diye sormustum ama ikiside cok farklı olmaz sonuçta bildigin patates afiyet olsun latte güzel ya bende severim daha hafif aslında sırf sevdiğinden içtiğini biliyorum :-) görüşürüz lucky:KK19:

Merhaba kızlar :) ben de bir dahaki turda sizle de sohbet muhabbet kilo vermeye devam etmek isterim. Cuma zayıflama yarışmasına katılcağım umarım , sizle de isterim. Motivasyonum yüksek yani söyleyeyim. Kof sanmayın. Bol kilo vermeler.

Gunaydin gunaydin topik ahalisi. :cool:

Bugun acilisi latte ile yapmadim yasasin. Birakmaya niyetliyim.:D

kolay gelsin canım buralar bize emanet dimi kızlar:-) patatesi firinda mi diye sormustum ama ikiside cok farklı olmaz sonuçta bildigin patates afiyet olsun latte güzel ya bende severim daha hafif aslında sırf sevdiğinden içtiğini biliyorum :-) görüşürüz lucky:KK19:

Patatesi firina verdim. :KK45:Ikisi farkediyor canim. Firinda patatesin glisemik indexi daha yuksek, tabi ki patates kizartmasininda. En dusuk olan kaynamis patates.

Ivett size emanet. Bakin yine selam vermeden gecemedim.:KK60:

Merhaba kızlar :) ben de bir dahaki turda sizle de sohbet muhabbet kilo vermeye devam etmek isterim. Cuma zayıflama yarışmasına katılcağım umarım , sizle de isterim. Motivasyonum yüksek yani söyleyeyim. Kof sanmayın. Bol kilo vermeler.

Bundan sonra bir sure yarisma duzenlenmiyor ama sohbete katilmanda bir sakinca yok. :KK51:

Son düzenleme:
Gunaydin gunaydin topik ahalisi. :cool:

Bugun acilisi latte ile yapmadim yasasin. Birakmaya niyetliyim.:D

Patatesi firina verdim. :KK45:Ikisi farkediyor canim. Firinda patatesin glisemik indexi daha yuksek, tabi ki patates kizartmasininda. En dusuk olan kaynamis patates.

Ivett size emanet. Bakin yine selam vermeden gecemedim.:KK60:

]Bundan sonra bir sure yarisma duzenlenmiyor ama sohbete katilmanda bir sakinca yok. [/B]:KK51:
senden öğreneceğim cok sey var gitme terketme lucky :-) benim icin firinda patates kaynamisi aynıydı degillermiymis yemem daha firinda olanı :27: latte siz bir güne merhaba sana sen bıraktın ben bir nescafeyle başladım bu güne itiraf ediyorum latte latte dedin canım çekti bunla idare eettim:-)

günaydın kızlar evet dünkü menüüü :KK48::KK48:
sabah ---çeyrek ekmek arası
öğle ----türk kahvesi bisküvi
akşam ---- 1 tabak yuvalama 2 dilim tahıllı ekmek
simdi çeyrek ekmek arası ne:27: simdi herşey olabilir çeyrek ekmek arası peynir kofte balık ve bir sürü sey olabilir:-)

Merhabalarr

bugun erkenden esimle kahvalti yaptim..normalde ogleni buluyo kahvaltim cunku uykuya yenik dusuyorum :53:

Gunler hizla geciyo,24une cok az kaldi..meraktayim valla sonuclarimiz nasil olcak :23:
bende geç kalkıyorum ya erken kalksam cok iyi olacak erken kalkan cok yol alır demişler sonuçta:-)
ben birkaç gündür ders çalışıyorum buda ceneme vuruyor galiba bu aralar ne konuşuyorum ya:KK17:

senden öğreneceğim cok sey var gitme terketme lucky :-) benim icin firinda patates kaynamisi aynıydı degillermiymis yemem daha firinda olanı :KK53: latte siz bir güne merhaba sana sen bıraktın ben bir nescafeyle başladım bu güne itiraf ediyorum latte latte dedin canım çekti bunla idare eettim:-)

simdi çeyrek ekmek arası ne:KK53: simdi herşey olabilir çeyrek ekmek arası peynir kofte balık ve bir sürü sey olabilir:-)

bende geç kalkıyorum ya erken kalksam cok iyi olacak erken kalkan cok yol alır demişler sonuçta:-)
ben birkaç gündür ders çalışıyorum buda ceneme vuruyor galiba bu aralar ne konuşuyorum ya:KK17:
mmmmmm peynir 5 adet zeytin ve domates :KK48::KK48:

Kizlar bugun tartilayim dedim. Fazla degil ama idare eder. Tok tartildim hem.

Yeterince kiyafetim var suan. 38-40-42 beden. Yakinda buyuk bir kisim kullanilmayacak duruma gelecek.:D

Eklentiler

• Photo0067.jpg
    Photo0067.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:

Cok yorgunum simdi cikiyorum bu kez 24 Aralik'a kadar gelemem. Sitem ediyorsunuz biliyorum.:63: Birakmam sizi arada gelirim ama siz de beni anlayisla karsilayin biraz. :KK19:

Baslangici yaptik , gerisi sizin elinizde ve grup olarak birbirinize destek olun. Bu motivasyonunuzun dusmemesinde ve kilo vermenizde cok onemli bir rol oynuyor. Kalorisiz gunler. :cool:

Iyi geceler kizlar :KK60:

Back