- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.061
gecmis olsun canım bende de vardı o sorun şu aralar daha iyiyim kahvaltıda maydanoz dereotu yiyorum o da cok etkili cig sebzeler de iyi geliyor kabizliga özellikle aklında olsun ekmek konusunu bende duymuştum ben kafama göre yiyorum sabah bazen tam bugday bazen beyaz ekmek bazen köy ekmeği değiştiriyorum şu aralar daha iyiyim birde diyetisyenle dene canım kime hangi yöntem iyi gelir belli olmuyor bazisi diyetisyenle yapamıyor ama denemekte fayda var motivasyon açısından da oyle kolay gelsinburdayım canım bugün bütün gün hastanedeydim..yeni fırsat bulabiliyorum yazmaya..
kabızlık sebebiyle gittim ve dr diyetisyenle görüşmemi söyledi..diyetisyene 15 gndür sağlıklı beslendiğimi söyledim..oda nolursa olsun ekmeği her öğün yemen gerek dedi..eğer patates,makarna,pilav varsa yeme ama bu kiloda ve bu boyda bır inanın her öğün ekmek yemesi gerekir dedi bende sizinle paylaşmak istedim..zaten bende pilav v.s. yiyeceğim zaman ekmek yemiyorum..
birde sürekli aynı ekmeği yeme,kepekli,tam buğday,çavdar değiştirerek yenmeliymiş..