- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.081
Kizlar avatarimi bende degistircektim ama yapmam adetim bitti sisligim gitti tartildim ve sok sok sok sok ayin 24.12.2014 aciklicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lucky birileri seni kizdirdimi banami öyle geliyorbide sen yaziyormussun24 Aralikta bildiriminizi saat 5'e kadar yapin. Yapmayanlar listeden silinir. Kimsenin keyfini bekleyemem artik.
Ayrica bundan sonra hic bir sekilde kilo verme yontemlerim hakkinda paylasim yapmam. Kilomu yazip cikarim.
Lucky birileri seni kizdirdimi banami öyle geliyorbide sen yaziyormussun
Hayrola lucky nooldu? Bana mi kizdin?
Evet nankor insanlar beni kizdiriyor.
Merhaba Lucky kararina saygi duyuyorum ama keske sonuna kadar kalsaydin beraber basladik beraber bitirseydik Okadar emek verdin gercekten üzüldümBen yarismadan cekiliyorum cunku bu grupla yarismak istemiyorum artik. Soz verdigim icin yarisma hala devam ediyor. Verdigim sozu her zaman tutarim cunku. Son bildirim: 24 Aralik'ta saat 17:00 ' e kadar yapilmali.
canım lucky cim sensiz napicam ben bu yarışmada ben hep burdayım bir kac arkadaşla ama yurutemedim demek ki affına sığınarak teşekkür ediyorum sana öncelikle ben 24 ünde bildirimimi yaparım sen o kadar emek verdin bu yarışmaya hem onun icin hem yarım bırakmak istemem yarışmayı ki ben zaten şimdiye kadar bildirimlerimi sabahtan ekliyorum yine oyle yaparım tartilir tartilmaz eklerim cok yoğun olduğunu biliyorum cok zor durumda kalıyorsun bildirimler geç olunca en cok emegi sen verdin zaten bu son yarismanda son bir kac gun ben yine yine teşekkür ederim sana burdan baska topikten yada ozelden çünkü gerçekten karar vermemi sağladin başlayıp bitiremedigim diyet maceramda senin sayende gerçekten başladım bende bunlari burda sana yazmak istedimBu mesajim hepinizedir. Ilk yarismadan sonra ben zamanim olmadigimdan dolayi yarisma duzenlemeyecektim. Zamanim olsa eyvallah. Bu duruma gelsem de hic lafini bile etmem. Bir kaciniz aman dagilmayalim deyince ben de sizi kirmadim ve ikinci yarismayla devam ettim.
Zaten baslardan beri basina buyruk bir gruptuk. Sonra hadi devam ettik bari , motivasyonunuz bozulmasin diye koruma yarismasi yapalim dedim. Aklim sira yardim ediyorum ya.
Zamani geldi gece 12 ye kadar bekledim ki bildirimler eksik olmasin. Gece 12 yi isi cikipta bildirimini aksatmasinlar diye ben soylemistim ama baktim ki bazilariniz diger topiklere girip bildirimlerini gece yapmayi tercih ettiler cunku buraya katilan cogu insan kilo verme konusunda bilincsizdi ve ciddiye almiyordu. Ek olarak ; beni bos gezenin bos kalfasi biliyordu. Bildirimi gunduz 12 de yapsam ne, gece 12 de yapsam ne. Nasil olsa lucky bekler. lucky nin isi gucu yok.
Bunlara ragmen ; elimden geldigince girmemem gereken sinav zamanlarimda bile buraya yazdim ki motive olup 100 gram daha fazla verebilesiniz .
........ ama bugun gordum ki 24 unden sonra hemen dagilmaya niyetlisiniz.
Benim icin artik onemi yok ama size onerim bir daha bencil istekleriniz icin baska insanlari kullanmayin. Ay lucky gidince ne yapicaz diye cok konustunuz bir zamanlar cunku. Bir zamanlar oyle konusanlarin, burada paylasim yapmayanlarin diger topiklerde cirit attigini da gordum.
Simdi istediginiz kadar dagilabilirsiniz cunku sizin gidecek daha cok topiginiz var.
Tesekkur beklemiyorum ama arkadan vurulmayi da haketmedim. Benim umrumda mi asla degil. Bu saatten sonra degil.
canım lucky cim sensiz napicam ben bu yarışmada ben hep burdayım bir kac arkadaşla ama yurutemedim demek ki affına sığınarak teşekkür ediyorum sana öncelikle ben 24 ünde bildirimimi yaparım sen o kadar emek verdin bu yarışmaya hem onun icin hem yarım bırakmak istemem yarışmayı ki ben zaten şimdiye kadar bildirimlerimi sabahtan ekliyorum yine oyle yaparım tartilir tartilmaz eklerim cok yoğun olduğunu biliyorum cok zor durumda kalıyorsun bildirimler geç olunca en cok emegi sen verdin zaten bu son yarismanda son bir kac gun ben yine yine teşekkür ederim sana burdan baska topikten yada ozelden çünkü gerçekten karar vermemi sağladin başlayıp bitiremedigim diyet maceramda senin sayende gerçekten başladım bende bunlari burda sana yazmak istedim
bende tarcinli sutumu içerken mesajını gördüm gelmene sevindim ayrıca başladık beraber bitsin o zaman başka topikte görüşmek dileğiyle diyeyim zaten buralarda oldugun sürece görüşürüzTam latte iciyordum ki mesajini gordum.
Canim biliyorum seni. Yarismaya devam etseydin bile bu baslik altinda devam edecektin. O yuzden sana hic kizgin degilim. Hatta ben sana yeni bir baslik acmani teklif edecektim ama onemli olan niyet tabi...
Sen erken ekliyorsun onu da biliyorum. Erken eklemekte gerek zaten. Kilo yarismasinda gece ekleyemezsin ama iste isleri vardir diye toleransli davrandim.
Neyse gecti artik. 24 Aralikta bu topikle bagim tamamen bitiyor.
Sensiz napicam deme bir yerde mutlaka karsilasiriz.
Dipsiz Not: Tekrar listeye ekledim kendimi. Nasil olsa dereceye giremeyecegim ama onemli olan basladigim isi bitirmek...
Lucky cim baska baslik acma olayina bu kadar sinirlenecegini tahmin edemedim..benim niyetim kotu degildi inan eger oyle olsaydi lucky de devam etmicem derse yaparuz demezdim..Tam latte iciyordum ki mesajini gordum.
Canim biliyorum seni. Yarismaya devam etseydin bile bu baslik altinda devam edecektin. O yuzden sana hic kizgin degilim. Hatta ben sana yeni bir baslik acmani teklif edecektim ama onemli olan niyet tabi...
Sen erken ekliyorsun onu da biliyorum. Erken eklemekte gerek zaten. Kilo yarismasinda gece ekleyemezsin ama iste isleri vardir diye toleransli davrandim.
Neyse gecti artik. 24 Aralikta bu topikle bagim tamamen bitiyor.
Sensiz napicam deme bir yerde mutlaka karsilasiriz.
Dipsiz Not: Tekrar listeye ekledim kendimi. Nasil olsa dereceye giremeyecegim ama onemli olan basladigim isi bitirmek...
Lucky cim baska baslik acma olayina bu kadar sinirlenecegini tahmin edemedim..benim niyetim kotu degildi inan eger oyle olsaydi lucky de devam etmicem derse yaparuz demezdim..
Kilo vermemde tabiki bu yarismann etkisi buyuk..tabiki senin sayende basardik..ama sen bundan sonra sahne sizin ben yokum,uyeligimi iptal ettiricem dedigin icin boyle bi teklifte bulundum..amacim gercekten seni egale etmek degildi.. seninle paylasimda bulunmaktan her zaman mutluluk duyarim..ama sen devam edicem diyip hala nankor oldugumu dusunuyosan ben cekilirim yarismadan...
ben defalarca kez senin bizimle kalmanı istediğimi yazdm,,senin kaptanlığında bir değil bir kaç yarışma daha yapılsın dedim..dönüp eski yazılanları bir kere daha okursan anlarsın..minnettarlık ve teşekkür istemiyosan neden nankör diye bahsediyosun??Ben mi anlatamiyorum siz mi anlamiyorsunuz. Ben sinirlenmedim. Bana minnettar olmanizi da istemiyorum. Uyeligimi iptal ettirecektim gercekten hazirlikli olmaniz icin soyledim. Bir sabah kalkipta uyeligimi pasif gordugunuzde sasirmamaniz icin. Burda madem beraber basladiysak, beraber de devam edebilirdiniz. Hos bu grup basindan beri tuhafti ben kabul ediyorum. Sizi bir araya getirmek icin , kenetlenmeniz icin kisitli zamanimi verip cok ugrastim ama pamuk ipligine bagli kisilerle ben devam etmem artik. Zamanima yazik.
Cekilmene gerek yok. Listedeki herkes carsamba gunu bildirimde bulunmak zorunda.
ben defalarca kez senin bizimle kalmanı istediğimi yazdm,,senin kaptanlığında bir değil bir kaç yarışma daha yapılsın dedim..dönüp eski yazılanları bir kere daha okursan anlarsın..minnettarlık ve teşekkür istemiyosan neden nankör diye bahsediyosun??
gerçekten yanlış anlamışsın bi çok şeyi.. evet bu topik son günlerini yaşıyo çünkü paylaşım yapan 4 kişi kaldık...Benim gitmemle topigin bir alakasi yok. Topikte herkes yarisma duzenleyebilir, herkes kaptan olabilir. Sen de dahil. Biri yapmiyorsa oteki arkadas yapar.
...ama Lucky7 gitti hadi yeni topik aciyoruz , kizlar yeni topige . Gitmeye niyetiniz vardi madem bastan gitseydiniz. Kisitli zamanimi harcayip size yardim etmeye calistiysam; iste bu bana karsi yapilan nankorluktur. Bu sekil davranip sonra tesekkur edenleri ben samimiyetsiz buluyorum. O yuzden kimseden tesekkur de beklemiyorum.
Tesekkur ayri sey, nankorluk ayri sey...
Uzatmaya gerek yok. Bence bu topigin omru doldu. Son gunlerini yasiyor.