• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Arkadaslar benim vucudum dayanamadi. Sanirim bi kac test yaptirmam lazim cunku cidden "canim istedi irademe hakim olamadim" durumu degil yani. aslinda canimin istemedigi hatta normalde sevmedigim seyleri bile yedim ve durduramadim kendimi.
Son zamanlarda menu paylasmadim cunku paylasilcak gibi degildi menuler.
Ilk uc hafta verdigimi bu uc haftada aldim tekrar.ama en azinsan hala 1 kilo eksik baslangic kilomdan.
Bildirim yapacam tabi vakti gelince. Suan pisman degil uzgun hissediyorum cunku elimde olan bisey degildi.:KK43:

Kizlar bugun tartilayim dedim. Fazla degil ama idare eder. Tok tartildim hem.

Yeterince kiyafetim var suan. 38-40-42 beden. Yakinda buyuk bir kisim kullanilmayacak duruma gelecek.:D

Cok yorgunum simdi cikiyorum bu kez 24 Aralik'a kadar gelemem. Sitem ediyorsunuz biliyorum.:63: Birakmam sizi arada gelirim ama siz de beni anlayisla karsilayin biraz. :KK19:

Baslangici yaptik , gerisi sizin elinizde ve grup olarak birbirinize destek olun. Bu motivasyonunuzun dusmemesinde ve kilo vermenizde cok onemli bir rol oynuyor. Kalorisiz gunler. :cool:

Iyi geceler kizlar :KK60:
lucky bende istiyorum niye olmuyor hep o arada yediğim reçel ve galeta gibi hatta kurabiye gibi seylerden dimi ben aynı yerdeyim çünkü:KK17: sen işine bak ya derslerini ihmal etme kendine iyi bak iyi geceler:KK19:
Arkadaslar benim vucudum dayanamadi. Sanirim bi kac test yaptirmam lazim cunku cidden "canim istedi irademe hakim olamadim" durumu degil yani. aslinda canimin istemedigi hatta normalde sevmedigim seyleri bile yedim ve durduramadim kendimi.
Son zamanlarda menu paylasmadim cunku paylasilcak gibi degildi menuler.
Ilk uc hafta verdigimi bu uc haftada aldim tekrar.ama en azinsan hala 1 kilo eksik baslangic kilomdan.
Bildirim yapacam tabi vakti gelince. Suan pisman degil uzgun hissediyorum cunku elimde olan bisey degildi.:KK43:
niye oyle oldu ki canım ya şeker değerlerin nasıl acaba bir baktir ıstersen belki onunla alakalıdır düşüyorsa belki yada yükseliyor da olabilir eğer cok aklında kalan bir durum varsa gecmis olsun diyim ama moralini bozma

Son düzenleme:
Genel olarak butun gruba onerim.

1- Burasi olur ya da baska bir diyet topigi tek bir diyet topigine bagli kalin. Baska turlu kafaniz karisiyor.

2- Zamaniniz oldugu surece paylasim yapin. Cok yiyorsaniz da yazin. Gruptaki arkadaslar mutlaka oneride bulunacaktir.

3- Bir elin nesi iki elin sesi var. Yalniz degilsiniz. Yalnizliga gomulen sizsiniz.

4- Arastirin. Glisemik indexi dusuk yiyecekleri tercih edin.

5- Kilo verdikten sonra en buyuk adim korumaktir o yuzden yapilan kacamaklari gormezden gelin ama bu kacamaklari tekrarlamaya dikkat edin.

6- Neden yiyorsunuz. Bunun cevabini kendinize bu soruyu sorarak bulun. Ac oldugunuz icin mi yoksa duygusal rahatlik saglamak icin mi? Duygusal rahatlamak icinse yemeyin.

7- Buradaki kimsenin kimsenin bir cikari yok , ben dahil. O yuzden bu soylediklerimi dikkate aliniz.
:KK51:

niye oyle oldu ki canım ya şeker değerlerin nasıl acaba bir baktir ıstersen belki onunla alakalıdır düşüyorsa belki yada yükseliyor da olabilir eğer cok aklında kalan bir durum varsa gecmis olsun diyim ama moralini bozma[/QUOTE]

Evet sekere bi baktirmam lazim zaten diyete baslamadan once de oluyordu bu ama diyetle birlikte dayanilmaz oldu.
Bi de aslinda ck kilolu olmamama ragmen 54.800 den 3 hafta da 51.500 e kadr dustm. Tabi hizli bi sekilde yukselise gectm sonra. Yani biraz daha yavas gitmem gerekiyodu sanirim. Ama su anda yukselme durdu.

Destegin icin tesekkur ederim canim...

Ne guzel,vermissin iste..boyun kac merak ettim

1.68 canim.
lucky bende istiyorum niye olmuyor hep o arada yediğim reçel ve galeta gibi hatta kurabiye gibi seylerden dimi ben aynı yerdeyim çünkü:KK17: sen işine bak ya derslerini ihmal etme kendine iyi bak iyi geceler:KK19:

niye oyle oldu ki canım ya şeker değerlerin nasıl acaba bir baktir ıstersen belki onunla alakalıdır düşüyorsa belki yada yükseliyor da olabilir eğer cok aklında kalan bir durum varsa gecmis olsun diyim ama moralini bozma

Ben simdi mocha iciyorum. O da tatli yerine geciyor. Bugun sutlu nescafe aldim ona devam edicem latte yerine. :KK70:

Neden diyorsan 7 maddeyi oku.

1- Burasi olur ya da baska bir diyet topigi tek bir diyet topigine bagli kalin. Baska turlu kafaniz karisiyor.

2- Zamaniniz oldugu surece paylasim yapin. Cok yiyorsaniz da yazin. Gruptaki arkadaslar mutlaka oneride bulunacaktir.

3- Bir elin nesi iki elin sesi var. Yalniz degilsiniz. Yalnizliga gomulen sizsiniz.

5- Kilo verdikten sonra en buyuk adim korumaktir o yuzden yapilan kacamaklari gormezden gelin ama bu kacamaklari tekrarlamaya dikkat edin.

6- Neden yiyorsunuz. Bunun cevabini kendinize bu soruyu sorarak bulun. Ac oldugunuz icin mi yoksa duygusal rahatlik saglamak icin mi? Duygusal rahatlamak icinse yemeyin.

7- Buradaki kimsenin kimsenin bir cikari yok , ben dahil. O yuzden bu soylediklerimi dikkate aliniz.

Cok haklisin canim. 6. Madde yi uygularim genelde ama bu kez cidden acliktan yada duygusal rahatlikyan degil sevmedigim seyleri bile yedim haz alarak yemefim zaten ensemde basinc, goz kararmasi ve Vucutta titreme oluyodu.aslinda bunlar bende oluyo zaten ama cikolata yada meyve suyu yada kahve ile hallediyordum ama bu kez hic bisey yeterli olmadi.

Cok haklisin canim. 6. Madde yi uygularim genelde ama bu kez cidden acliktan yada duygusal rahatlikyan degil sevmedigim seyleri bile yedim haz alarak yemefim zaten ensemde basinc, goz kararmasi ve Vucutta titreme oluyodu.aslinda bunlar bende oluyo zaten ama cikolata yada meyve suyu yada kahve ile hallediyordum ama bu kez hic bisey yeterli olmadi.

Duygusal rahatlik her zaman yedigin seyleri yemek degildir.

Bulimia : Tika basa yeyip sonra kusmaktir.

Sen kusmuyorsan olabilirsin ama bence yine ayni kapiya cikiyor. Bulimiksin demiyorum bu arada. Bu teshisi ancak seni goren bir uzman koyabilir.

Cikolata , meyve suyu , kahve bunu zaten halletmez aksine seni daha kotu yapar. :KK51:

1.68 canim.

Ben simdi mocha iciyorum. O da tatli yerine geciyor. Bugun sutlu nescafe aldim ona devam edicem latte yerine. :KK70:

Neden diyorsan 7 maddeyi oku.
okudum canım söylediklerini dikkate almaktayim arada 6.maddeye yenik düştüğüm doğru sanırım özellikle yani birşey varsa evde yada önümde onu yemezsem sanki birdaha sonsuza kadar yiyemezmisim gibi geliyor hayır diyemiyorum az da olsa yemeyi tercih ediyorum sanırım öncelikle bu sorunu çözmem gerekiyor bunu özellikle bir kac gündür farkettim ve sorunuma giden yol burdan geçiyor hatta şu an yazarken emin oldum da bu duruma :KK17: teşekkürler ayrıca bu yarışmada cok başarılı olamasam da en azından bir başlangıç yapmami sağladığınicin ayrıca teşekkürler lucky:KK19:

okudum canım söylediklerini dikkate almaktayim arada 6.maddeye yenik düştüğüm doğru sanırım özellikle yani birşey varsa evde yada önümde onu yemezsem sanki birdaha sonsuza kadar yiyemezmisim gibi geliyor hayır diyemiyorum az da olsa yemeyi tercih ediyorum sanırım öncelikle bu sorunu çözmem gerekiyor bunu özellikle bir kac gündür farkettim ve sorunuma giden yol burdan geçiyor hatta şu an yazarken emin oldum da bu duruma :KK17: teşekkürler ayrıca bu yarışmada cok başarılı olamasam da en azından bir başlangıç yapmami sağladığınicin ayrıca teşekkürler lucky:KK19:

Sen cok mizmizlansanda bence az kilo verdin ve 8 hafta oldu zoru basardin almadin. Yani cok fazla zararda degilsin. Sabirli ol. :KK51:

Yardimci olabildiysem ne mutlu bana.:KK19:

Yalniz alanlar bir yerde yanlis yapiyor. Onlari uyarmak benim gorevim. :KK51:

Ohooo senin su halin bile gayet iyidir.desene yolun sonuna gelmissin :KK11:

Yok kiz gobekim var hala. 58 kilo sart yani 3 kilo kadar. :KK70:

Sen cok mizmizlansanda bence az kilo verdin ve 8 hafta oldu zoru basardin almadin. Yani cok fazla zararda degilsin. Sabirli ol. :KK51:

teşekkür ederim sanırım ben azicik veriyorum sonra sabitliyorum sonra yine veriyorum oturta oturta gidiyorsam :-) sen olmak uzeresin az kaldı 61 i de gördün 58 e ne kaldı surda dimi :-) ay ben yine gidemedim arkamı dönüp çıkıp gidemiyorum napayim hadi bu kez kaçtım ama :-)

Ayva gobektir o biseycik olmaz :21: ama. Benimki karpuz asamasinda gorenler hamile zannediyo hala :53:

teşekkür ederim sanırım ben azicik veriyorum sonra sabitliyorum sonra yine veriyorum oturta oturta gidiyorsam :-) sen olmak uzeresin az kaldı 61 i de gördün 58 e ne kaldı surda dimi :-) ay ben yine gidemedim arkamı dönüp çıkıp gidemiyorum napayim hadi bu kez kaçtım ama :-)

Kilona da boyle yapiyorsan ondan gitmiyorlar. Dur takilayim sana biraz.
:KK70:

Ayva gobektir o biseycik olmaz :D ama. Benimki karpuz asamasinda gorenler hamile zannediyo hala :KK53:

Ayva karpuz arasi bisi bu. :KK70: Subatta spora basliyorum. Her turlu fit giricem yaza.

okudum canım söylediklerini dikkate almaktayim arada 6.maddeye yenik düştüğüm doğru sanırım özellikle yani birşey varsa evde yiy yemezsem sanki birdaha sonsuza kadar yiyemezmisim gibi geliyor hayır diyemiyorum az da olsa yemeyi tercih ediyorum sanırım öncelikle bu sorunu çözmem gerekiyor bunu özellikle bir kac gündür farkettim ve sorunuma giden yol burdan geçiyor hatta şu an yazarken emin oldum da bu duruma :KK17: teşekkürler ayrıca bu yarışmada cok başarılı olamasam da en azından bir başlangıç yapmami sağladığınicin ayrıca teşekkürler lucky:KK19:

Canım aynı sorun bende de var yaaa ben de bu hafta fark ettim. Yemekleri mi düzenli yiyorum ama açık ondan azcık bundan derkenggün içinde toplamda bayagi yemiş oluyorum. az da yiyorum ama olmuyor sonra diyoruz. Yarin diyetisyen listemi yazacak. Bakalim yarin yeni umutla ywni gune baslayacagim

Kilona da boyle yapiyorsan ondan gitmiyorlar. Dur takilayim sana biraz.
:KK70:

Ayva karpuz arasi bisi bu. :KK70: Subatta spora basliyorum. Her turlu fit giricem yaza.
acaba ondan mi ki bana ait olan seylerden de kolay vazgeçemem simdi bu kiloları yıllardır taşıyorum demi:-) senin o göbeği hakikaten spor lazım o zaman daha fit olursun hem:-)

Canım aynı sorun bende de var yaaa ben de bu hafta fark ettim. Yemekleri mi düzenli yiyorum ama açık ondan azcık bundan derkenggün içinde toplamda bayagi yemiş oluyorum. az da yiyorum ama olmuyor sonra diyoruz. Yarin diyetisyen listemi yazacak. Bakalim yarin yeni umutla ywni gune baslayacagim
evet azicik ondan azicik bundan cok oluyor ben deftere yaziyorum yediklerimi artık dün yazmadım evde değildim ne yedigimide bilemiyorum oyle olunca ama önceye göre daha bilinçli ve dikkatliydi tabi :-)

selam kızlar bende dün kü menümü diyiverem gari :KK48::KK48:
sabah---- ekmek arası yine yine yine :D
ara----- sicak çikolata
öğlen----türk kahvesi
ara------- 1adet portakal
akşam------3 yemek kaşığı mantı
bide kaçamaklı susamlı şeker :KK48::KK48:
NOT!!!!! yürüyüş ve bol su :D :D :D

Back