- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.981
tebrikler canım cok sevindim ben senin adına bende istiyorum
ben hala yerimde sayıyorum ben bu topikte yaslanicam yillar sonra hepiniz çıtır bayanlar olarak dolaşırken ben 21 günlük 100. zayıflama yarışmasını yapıp hep sonuncu olcam galiba A AklinYolu1 ne dersin
HarikaMerhabalar;
Bu sabah 76.9 u gordum tartida..inanamiyorum ki bu hafta kacamaklarimda olmustu..
Bu demek oluyoki bu hafta 500gr,2haftada 3,5 kg vermisim
Herkese guzel ve az kalorili gunler diliyorum...
sonuncu olmadığıma göre yasasin o zaman ben biraz daha gaza geleyim
Gunaydin kilo vermek isteyen azimli kizlar,
Ben bir kilo verdigimi saniyorum. Haftaya gorisicigiz.
Yalniz bugunlerde gece uyuyamiyorum. Ictigim lattelerden mi acaba.
Haftalik rapor verince daha iyi kilo veriyordun azimli diyetcim ama sinavin var o yuzden bi si diyemeyecegim. Ara vermen sart.
Dipsiz not: Sonuncu degildin. Ben ve silverfox olmasa ucunculugu kapmistin ve sonuclarimiz cok yakindi.
vay tebrik ediyorum cok iyi gidiyorsun bu şekilde devam edersen hedefine kısa zamanda ulasacaksin ama aklında olsun ilerledikçe kilo vermen yavaslarsa pes etmeMerhabalar;
Bu sabah 76.9 u gordum tartida..inanamiyorum ki bu hafta kacamaklarimda olmustu..
Harikasin valla.tebriklergünaydın kızlar 1haftada 1.300grm vermişim
Merhabalar;
sonuncu olmadığıma göre yasasin o zaman ben biraz daha gaza geleyimazim ve kararlilikla hepsinin üstesinden gelip mutlu olayım dipsiz notunda pek hoş ara vermem lazım bencede yoksa iyice sartlandim ondan mi gitmiyor ki göreceğiz bakalım ara vereyim dinleneyim ama abartmadan birde acaba lattelerini eskisine göre geç saatte mi iciyorsun ondan olabilir gece geç saatte içme
evet hasta oluyor olabilirsin bende halsizim bir kac gündür gece hiç rahat uyuyamiyorum bendeAferin sana.Sildin supurdun bizi.
Yok ya miktarini azalttim. 4 tane minik latte bir pakete esit. Yarin normal latte alicam. Vanilyaliyi begenmedim.Sanirim usutmusum biraz. Ondan kafa bi milyon.
Bugun patates gunum. Kasarli patates yiyicem.
Sabah :
Latte
Sutlu gevrek + 5 badem
Mocha
Oglen :
Kasarli patates + domates + ayran
Aksam:
Balik ya da doner (ekmeksiz ) olabilir. Karar asamasindayim.
Suyu yazmiyorum ama 6 bardak su iciyorum gunde.
evet hasta oluyor olabilirsin bende halsizim bir kac gündür gece hiç rahat uyuyamiyorum bendelatte yi bolmek iyi fikir birde kahvaltıda hem mocha hem latte mi var
herkes kilosunun %10 u kadarını verebilirmiş diyet yaparken..yani 80 kiloluk bir insanın ayda 8 kilo vermesi doğalmış...
sizin bi fikriniz va rmı bu konuda..??
vay tebrik ediyorum cok iyi gidiyorsun bu şekilde devam edersen hedefine kısa zamanda ulasacaksin ama aklında olsun ilerledikçe kilo vermen yavaslarsa pes etme
kozmetik kilonun sabit olma nedeni psikolojik olabilir sonuçta çocukların falan bu günlerde stres altindasin ve yakın zamanda uzulecegin durumlar oldu vucudun böyle bir tepki veriyor olabilir pes etme biraz oluruna bırak kilo veremiyorum falan diye düşünme
peki o 7-8 kg geri geldi mi merak ettimDogrudur 75 kilo iken cok hizli kilo verdim o zamanlar kayit altina almiyordum. Birde evdeki tartim iki kilo eksik gosteriyor. Ona gore ben 59 kiloyum suanda.
O beni yaniltti biraz. O yuzden kesin rakam veremesemde. Ilk bir ayda 7-8 kilo vermis olabilirim.
peki o 7-8 kg geri geldi mi merak ettimyoksa devam mı ettin kg vermeye..
anladım canım teşekkür ederm..Yalniz ondan sonra kilo verimi duruyor. Gram gram veriyorsun. Bazen aliyorsun. O yuzden cok saglikli degil. Onermem yani.
Bir sure ciddi 800 kalorinin altinda yiyordum. O sira aksine kilo aldim. O yuzden biraz ara verip bu yarismaya basladim.
Gorusuruz.
Teşekkürler canımHarikasin valla.tebrikler
iyi çalışmalar
Sabah ki acilis latteyle .
Mocha arada. Kahvaltiyla alakasi yok.
Memnun degilim , ikisini de birakicam yakinda.
Basim catliyor.
Film seyredip sonra ders calisicam.
Gorusuruz kizlar.
Hakli olabilirsin gercektenvay tebrik ediyorum cok iyi gidiyorsun bu şekilde devam edersen hedefine kısa zamanda ulasacaksin ama aklında olsun ilerledikçe kilo vermen yavaslarsa pes etme
kozmetik kilonun sabit olma nedeni psikolojik olabilir sonuçta çocukların falan bu günlerde stres altindasin ve yakın zamanda uzulecegin durumlar oldu vucudun böyle bir tepki veriyor olabilir pes etme biraz oluruna bırak kilo veremiyorum falan diye düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?