- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.941
canim butun gunum hastanede gecti kizim ateslendi yeni firsat bulabildim yazmaya..
3 araliktan bu yana toplam 3kg verdim..hala 77 yim. insallah 24 aralikta 75leri gorururum..
Bende kacamaklar yaptim ama istikrarliyim hala umarim senin onderligimde bi kac yarisma daha.olurda 60lara inerim
Diyetisyenim bir porsiyon meyve ve 1 çay bardağı süt yada yoğurt demişti onun yerine ne kadar badem yiyeyim. . Ben genelde kuru İncirle sütü tercih ediyordum
Teşekkürler canm bilgiler icin
Ah canim cok gecmis olsun. Umarim simdi iyidir.
Aralarda yapilan kacamaklar devam ettirmedigin surece sorun degil bence ama devam etmen onemli. Gorursun canim neden gormeyesin.
Sen bence 60 lara da inersin.
Her seferinde 5 tane, 10 a da cikabilir ama 15 i kesinlikle gecmesin.
Aslinda diyetisyeninin listesine karismak gibi olmasin ama faydasini gorebilirsin ozellikle kisa surede kilo vermek istiyorsan.
Meyve olarak miden kaldiriyorsa sadece greyfurt , limon yiyebilirsin.
Ooo 60 olurmuyum temmuza kadar, .simdi hayal ettimde harika olur valla..
Emzirdigim icin siimdilik spor yapmiyorum zira her emzirmede ortalama 600 kalori kaybediyormusum..ama 2aya kadar duzenli yuruyuslerw baslicam..sonra insallah bi 65i gorurum..su an grubun en kilolusu benim galiba
Kimin daha fazla kilolu oldugu onemli degil.
24 Aralik - 1 temmuz arasi 189 gun yapiyor bu da 27 hafta yapiyor. Haftada ortalama bir kilo versen 27 kilo verebilirsin. Bazi haftalar bir kilodan fazla verirsin , bazi gunler bir kilodan daha az verirsin.
Yani bue sekil gidersen spor yapmasan bile 50 ye dusme ihtimalin var. Tabi boyun kac o da onemli. 50 bazi insanlar icin cok az ben 50 ye dusmek istemem mesela.
Boyun 1.67 ymis simdi gordum.. Ideal kilonuda hesapladim. 59 kilo ideal kilon. Vermen gereken kilo 18 kilo. 24 aralik - 29 Nisan arasi 18 hafta. Boyle gidersen mayisa kadar ideal kilona erisirsin.
Canimsin yanede guzel analiz yapmissinn..boyum 167 ama cok iro kemikliyim,omuzlarim cok genis oyuzden 62-63 oldugumda tabiri caizse tas gibi olurum
Ama tabili hesaplarini gorunce heyecanlandim bian..mayis dedigin nedirki hemen gecerbeni cok motive ettin yine,
Bu kadar emek verdigin icin gercektwn sana minnettarim lucky :44:
Birazcik degil cok katkin var..bugun pantolonumu giydigimde buyuk geldigini gorunce nasil mutlu oldugumu bilemezsinSorun degil sekerim. Birazcik katkim olduysa bu beni mutlu eder.
Birazcik degil cok katkin var..bugun pantolonumu giydigimde buyuk geldigini gorunce nasil mutlu oldugumu bilemezsinyaza hedefime ulasirsam eger sana ozelden bikinili fotografimi gondericem
24 Aralik - 1 temmuz arasi 189 gun yapiyor bu da 27 hafta yapiyor. Haftada ortalama bir kilo versen 27 kilo verebilirsin. Bazi haftalar bir kilodan fazla verirsin , bazi gunler bir kilodan daha az verirsin.
Yani bu sekil gidersen spor yapmasan bile 50 ye dusme ihtimalin var. Tabi boyun kac o da onemli. 50 bazi insanlar icin cok az ben 50 ye dusmek istemem mesela.
Boyun 1.67 ymis simdi gordum.. Ideal kilonuda hesapladim. 59 kilo ideal kilon. Vermen gereken kilo 18 kilo. 24 aralik - 29 Nisan arasi 18 hafta. Boyle gidersen mayisa kadar ideal kilona erisirsin.
canım menüne yorum yazacaktım unutmuşum kahvaltini iyi yapıyorsun diye hatırlıyorum onun dışında iyi olmuş tatlı yediğin icin dengelenmesi diye dusunuyorum ve umarım tatlı cok yememissindir kolay gelsingünaydın kızlar çok hoş ve bilgili sohbetler olmuş teş.ler A AklinYolu1
sabah ----herzamanki gibi
öğlen----- çeyrek tost
akşam---- yarım porsiyon makarna
Kuran günüm olduğu için 1 dilimde tatlı mecburen yemek zorundaydım çünkü ev sahibi ben idim
yok canım ayıp olmasın diye ufak bi dilim aldımcanım menüne yorum yazacaktım unutmuşum kahvaltini iyi yapıyorsun diye hatırlıyorum onun dışında iyi olmuş tatlı yediğin icin dengelenmesi diye dusunuyorum ve umarım tatlı cok yememissindir kolay gelsin
günaydın kızlar çok hoş ve bilgili sohbetler olmuş teş.ler A AklinYolu1
sabah ----herzamanki gibi
öğlen----- çeyrek tost
akşam---- yarım porsiyon makarna
Kuran günüm olduğu için 1 dilimde tatlı mecburen yemek zorundaydım çünkü ev sahibi ben idim
gunaydin azimli bayanlar
analize bak ya ben gaza geldim sahsen bu arada badem icin verdigin bilgiler icin teşekkürler ben badem alıyorum birileri evde ben yemeden bitiriyor ya saklıyorum yine bitiyor evde bir badem canavarı erkek kardeşim vardaona kavrulmuş alıyorum yinede gözü benim bademlerimde neyse bende bir ara gidip alayım bugün yürüyüş yaparmiyim acaba hava cok soğuk neyse bir bakayım kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Yani ikidebir gelip ben olmicam diyip moralimizi bozmasan olmaz yaniArkadaslar,
Son bildirim 24 Aralik'ta. Sonra ben uyeligimi iptal ettirecegim.
Az cok bildiklerimi sizinle paylastim. Kilo vermeniz icin gereken tek sey yemek yememeniz degil , dogru yemek yemeniz. 24 Aralik'ta gorusuruz.
Simdilik hoscakalin. Bol kilo vereceginiz kalorisiz gunler.
lucky herşeyi anladım da niye uyeligini iptal ettiriyorsun ya ben seni nasıl bulcam sonra birdaha girmesende iptal ettirme arada gelebilme umudunla mutlu olayım dimi amaArkadaslar,
Son bildirim 24 Aralik'ta. Sonra ben uyeligimi iptal ettirecegim.
Az cok bildiklerimi sizinle paylastim. Kilo vermeniz icin gereken tek sey yemek yememeniz degil , dogru yemek yemeniz. 24 Aralik'ta gorusuruz.
Simdilik hoscakalin. Bol kilo vereceginiz kalorisiz gunler.
lucky herşeyi anladım da niye uyeligini iptal ettiriyorsun ya ben seni nasıl bulcam sonra birdaha girmesende iptal ettirme arada gelebilme umudunla mutlu olayım dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?