21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

iyi çalışmalar bencede bırak ama birden birakma kafein yoksunluk sendromuna girersin alismissin sonuçta bu hastalığı uydurdum ama birden bırakırsan bir garip haller olur muhtemelen yine gel bekleriz

Yok be agiz tiryakiligi benim ki.

Biraktim gibi. Onlardan baska icmedim bugun. Yarin bir yere gidicem orda isime gelen bir cay bulursam tamamen birakicam.

---------------------
Oglen patates derken kaynamis patates + kasar (1 tabak yendi)

Ara: Iki bardak salep (icildi)

Aksam:

Kaynamis patates + doner (ekmeksiz) (1 tabak yendi) + ayran (1 bardak icildi)

Tarcinli sut (icebilirim)

--------------------

Arkadaslar bi kac gun yokum. Konularim birikmis. Haberiniz olsun.

24 une az kaldi . O yuzden devam edin. Kalorisiz gunler.

kolay gelsin canım buralar bize emanet dimi kızlar patatesi firinda mi diye sormustum ama ikiside cok farklı olmaz sonuçta bildigin patates afiyet olsun latte güzel ya bende severim daha hafif aslında sırf sevdiğinden içtiğini biliyorum görüşürüz lucky

Merhaba kızlar :) ben de bir dahaki turda sizle de sohbet muhabbet kilo vermeye devam etmek isterim. Cuma zayıflama yarışmasına katılcağım umarım , sizle de isterim. Motivasyonum yüksek yani söyleyeyim. Kof sanmayın. Bol kilo vermeler.

Gunaydin gunaydin topik ahalisi.

Bugun acilisi latte ile yapmadim yasasin. Birakmaya niyetliyim.

Patatesi firina verdim. Ikisi farkediyor canim. Firinda patatesin glisemik indexi daha yuksek, tabi ki patates kizartmasininda. En dusuk olan kaynamis patates.

Ivett size emanet. Bakin yine selam vermeden gecemedim.

Bundan sonra bir sure yarisma duzenlenmiyor ama sohbete katilmanda bir sakinca yok.

Son düzenleme:
günaydın kızlar evet dünkü menüüü
sabah ---çeyrek ekmek arası
öğle ----türk kahvesi bisküvi
akşam ---- 1 tabak yuvalama 2 dilim tahıllı ekmek

senden öğreneceğim cok sey var gitme terketme lucky benim icin firinda patates kaynamisi aynıydı degillermiymis yemem daha firinda olanı latte siz bir güne merhaba sana sen bıraktın ben bir nescafeyle başladım bu güne itiraf ediyorum latte latte dedin canım çekti bunla idare eettim

günaydın kızlar evet dünkü menüüü
sabah ---çeyrek ekmek arası
öğle ----türk kahvesi bisküvi
akşam ---- 1 tabak yuvalama 2 dilim tahıllı ekmek
simdi çeyrek ekmek arası ne simdi herşey olabilir çeyrek ekmek arası peynir kofte balık ve bir sürü sey olabilir

Merhabalarr

bugun erkenden esimle kahvalti yaptim..normalde ogleni buluyo kahvaltim cunku uykuya yenik dusuyorum

Gunler hizla geciyo,24une cok az kaldi..meraktayim valla sonuclarimiz nasil olcak
bende geç kalkıyorum ya erken kalksam cok iyi olacak erken kalkan cok yol alır demişler sonuçta
ben birkaç gündür ders çalışıyorum buda ceneme vuruyor galiba bu aralar ne konuşuyorum ya

mmmmmm peynir 5 adet zeytin ve domates

Kizlar bugun tartilayim dedim. Fazla degil ama idare eder. Tok tartildim hem.

Yeterince kiyafetim var suan. 38-40-42 beden. Yakinda buyuk bir kisim kullanilmayacak duruma gelecek.

Eklentiler

• Photo0067.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:

Cok yorgunum simdi cikiyorum bu kez 24 Aralik'a kadar gelemem. Sitem ediyorsunuz biliyorum. Birakmam sizi arada gelirim ama siz de beni anlayisla karsilayin biraz.

Baslangici yaptik , gerisi sizin elinizde ve grup olarak birbirinize destek olun. Bu motivasyonunuzun dusmemesinde ve kilo vermenizde cok onemli bir rol oynuyor. Kalorisiz gunler.

Iyi geceler kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…