• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Benim sirrim ne biliyor musun. Vucudum diyette oldugunu farketmiyor. Sekeri ben disaridan koymam ama sekerli seyler iciyorum. Bu sekilde vucudum kitliga girmiyor ama bunu dengelemekte bazilari icin zor.

O yuzden herkese oneremiyorum dl cim ama kozmetik dengeleyebilir cunku yedikleri cok az. Sutu de kesin yagsiz ya da yari yagli iciyordur.:KK51:
Vallahi dogru ictigim süt hep yarim yaglidir:KK57:

canim butun gunum hastanede gecti kizim ateslendi yeni firsat bulabildim yazmaya..
3 araliktan bu yana toplam 3kg verdim..hala 77 yim. insallah 24 aralikta 75leri gorururum.. :D

Bende kacamaklar yaptim ama istikrarliyim hala umarim senin onderligimde bi kac yarisma daha.olurda 60lara inerim :KK23:
Gecmis olsun insallah simdi iyidir

Bugunluk bana yeter kizlar. Iyi geceler hepinize. :cool:

Yine hatirlatayim son kilo bildirimimiz 24 Aralikta.

Kacamaksiz , bol kilo vereceginiz gunler diliyorum. :KK53:
Iyi geceler Lucky bügün ögretmen aradi sevgili Kizim 2 gün okula gitmemis hanim efendinin bahanesi yazili olucakmis zor oldugu icin kaytarmis bugün bütün sinirlerim Tepemdeydi Sizin yazilarinizi okuyunca ah keske kafasina bir Tas düssede icine okuma hirsi gelse dedim

Iyi geceler Lucky bügün ögretmen aradi sevgili Kizim 2 gün okula gitmemis hanim efendinin bahanesi yazili olucakmis zor oldugu icin kaytarmis bugün bütün sinirlerim Tepemdeydi Sizin yazilarinizi okuyunca ah keske kafasina bir Tas düssede icine okuma hirsi gelse dedim

Geyik topigine gel burasi bunun diyet topigi o yuzden kaciyoruz bu konulardan. :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ndini-bilenlerle-kaliteli-geyik.779443/page-7

Burdaki butun arkadaslar gelebilir.

Sabah Müsli ve süt
Araögün 1 tane Armut 2 tane tam ceviz
Öglen 1 dilim ekmek bir Tabak zeytin yagli barbunya
Araögün 1 tane Elma 2 tane yer fistigi
Aksam tonbalikli salata ve yogurt 2 l su

günaydın kızlar 1haftada 1.300grm vermişim :KK48:

Eklentiler

• IMAG1086.jpg
    IMAG1086.jpg
    187,4 KB · Görüntüleme: 54
günaydın kızlarrrrr
dün sabah ---- her zamanki menü :KK48::KK48:
ara ---nescafe
öğlen----türk kahvesi bisküvi
akşam ------2 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz salatası 1 tabak yuvalama(ekmeksiz :KK48::KK48:)

günaydın kızlar 1haftada 1.300grm vermişim :KK48:
tebrikler canım cok sevindim ben senin adına bende istiyorum:-)
ben hala yerimde sayıyorum ben bu topikte yaslanicam yillar sonra hepiniz çıtır bayanlar olarak dolaşırken ben 21 günlük 100. zayıflama yarışmasını yapıp hep sonuncu olcam galiba A AklinYolu1 ne dersin:-)

Back