- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.961
Evet zaten karnimda doymamistiaslında kahvaltin cok az olmuş sanki kahvaltin dışında diğer öğünler iyi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet zaten karnimda doymamistiaslında kahvaltin cok az olmuş sanki kahvaltin dışında diğer öğünler iyi canım
Dün cok aciktimBence yediklerin cok az . Toplasan 800 kalori etmez. Bu da matebolizmani dusurur.
Ben arada lahmacun da, adana da , pizza da yiyorum , sekerli seyler de iciyorum. O sekil dengeliyorum.
Vallahi dogru ictigim süt hep yarim yaglidirBenim sirrim ne biliyor musun. Vucudum diyette oldugunu farketmiyor. Sekeri ben disaridan koymam ama sekerli seyler iciyorum. Bu sekilde vucudum kitliga girmiyor ama bunu dengelemekte bazilari icin zor.
O yuzden herkese oneremiyorum dl cim ama kozmetik dengeleyebilir cunku yedikleri cok az. Sutu de kesin yagsiz ya da yari yagli iciyordur.
Vallahi dogru ictigim süt hep yarim yaglidir
Gecmis olsun insallah simdi iyidircanim butun gunum hastanede gecti kizim ateslendi yeni firsat bulabildim yazmaya..
3 araliktan bu yana toplam 3kg verdim..hala 77 yim. insallah 24 aralikta 75leri gorururum..
Bende kacamaklar yaptim ama istikrarliyim hala umarim senin onderligimde bi kac yarisma daha.olurda 60lara inerim
Iyi geceler Lucky bügün ögretmen aradi sevgili Kizim 2 gün okula gitmemis hanim efendinin bahanesi yazili olucakmis zor oldugu icin kaytarmis bugün bütün sinirlerim Tepemdeydi Sizin yazilarinizi okuyunca ah keske kafasina bir Tas düssede icine okuma hirsi gelse dedimBugunluk bana yeter kizlar. Iyi geceler hepinize.
Yine hatirlatayim son kilo bildirimimiz 24 Aralikta.
Kacamaksiz , bol kilo vereceginiz gunler diliyorum.
Iyi geceler Lucky bügün ögretmen aradi sevgili Kizim 2 gün okula gitmemis hanim efendinin bahanesi yazili olucakmis zor oldugu icin kaytarmis bugün bütün sinirlerim Tepemdeydi Sizin yazilarinizi okuyunca ah keske kafasina bir Tas düssede icine okuma hirsi gelse dedim
günaydın kızlar 1haftada 1.300grm vermişim
tş.ederim :)Tebrik ederim canm..
günaydın kızlar 1haftada 1.300grm vermişim
teş.ler canım evet emziriyorumTebrikler canım sen Emziriyorsun dimi
tebrikler canım cok sevindim ben senin adına bende istiyorumgünaydın kızlar 1haftada 1.300grm vermişim
teş.ler cnımtebrikler canım cok sevindim ben senin adına bende istiyorum
ben hala yerimde sayıyorum ben bu topikte yaslanicam yillar sonra hepiniz çıtır bayanlar olarak dolaşırken ben 21 günlük 100. zayıflama yarışmasını yapıp hep sonuncu olcam galiba A AklinYolu1 ne dersin
tebriklergünaydın kızlar 1haftada 1.300grm vermişim