Kızlar devam ediyor musunuz şeker orucunabende katılmak istiyorum
Bende varım canımEskiler devam etmiyor sanırım biz mi başlasak yeniden ben varım hatta yeni bir başlık bile açabiliriz
tamam canım ben de varımBende varım canımfitblack sende var mısın tamam olur yeni bir başlık ile olur neden olmasın
Dur bence Can'ım bende Karatay yapıyorum meyve de şeker olduğu için yasak işte hiç olmazsa meyveyi bırakırım değil mievet evet öyleymişMiyav_su ben zaten veganım 40 küsür gündür öyle besleniyorum
bu benim hayat felsefem ama durayım yine de ben de burada
Tatlım Nasıl kilo verdin mi bende Karatay yapıyorum 22 kg verdim ve malesef dayanamadım meyve yedim sende Nasıl gidiyorBende hazır karatay diyetine başlamışken şeker orucu yapabilirim sanırım. Canan karataya göre meyvelerde şeker ama o kadar katı olamam sanırım ben yogurtla beraber taze veya kuru meyve bence sıkıntı yok gibi bilmiyorum. Bende başlayım bakalım nasıl olcak.
canım meyveyi bırakmasanDur bence Can'ım bende Karatay yapıyorum meyve de şeker olduğu için yasak işte hiç olmazsa meyveyi bırakırım değil mi
Karatay verme aşamasında zararlı buluyor Canımcanım meyveyi bırakmasanondaki şeker zararlı şeker değil ki
Kürkçü dükkanı misali burası :)Bende yarindan tekrar baslamak zorundayim gittikce kilo aliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?