- 18 Mayıs 2015
- 574
- 1.327
- 113
- 49
Aynen canım biraz hava alayım dönücemTanGO ve Safir Taht biraz hava alıp dönerler . Ama diğerlerini bilemeyeceğim, uzun zamandır uğramayanlar var, listeyi revize mi etsen acaba şef?
Ben ilk başladığım kiloma dönünce yeni bir sisteme geçtim. Daha doğrusu doğum öncesi hiç 52 yi geçmezdim. O zamanlar hiç kahvaltı etmiyordum. öğlen ve akşam yemeğimide iyi yiyordum,kısmıyordum,çünkü hiç kilom artmıyordu.. Yine o düzene geçeyim dedim. 2 gündür kahvaltı etmiyorum. 60.6 ile başladım. ama 3 hafta izne çıkıyorum ve ailemin yanına gideceğimiz için mecburen kahvaltı yaparız. dönüşte kahvaltıyı keser deneme sonucunu sizinle paylaşırım. bakalım eskiye dönüş olurmu :) şimdiden herkese iyi bayramlar.canim yemedigin sürece bildirim yap destek oluruz birbirimize :)
Ben tam 21 gun dayandim ramazanin ilk gunu baslamistim bu pazartesi ilk defa meyve suyu ictim daha dogrusu icemedim tiksindim sekerinden. cok mutluyum amacim buydu tam da su an aklima gelmiyor artik pek sekerli bisiler yemek .Kızlar herkes terketmiş burayı ne alemdesiniz ramazanda bir türlü başlayamadım maalesefbayramdan sonra inşallah
Ben tam 21 gun dayandim ramazanin ilk gunu baslamistim bu pazartesi ilk defa meyve suyu ictim daha dogrusu icemedim tiksindim sekerinden. cok mutluyum amacim buydu tam da su an aklima gelmiyor artik pek sekerli bisiler yemek .
bence ramazan da daha kolay pek vakit kalmiyor atistirmaya. herkese kolay gelsin
Ben de aynen oyle biriyim . caya 2 3 kup seker atarim ,hergun ama hergun cikolata yerim, butun gun sekerli beslenebilirim o derece ama gercekten agiz tadi degisiyormus sadece 21 gunde bile. eminim yemeye devam etsem tekrar alisirim ama dikkat edecegimm. bu arada ben iradeliyimdir yani yemicem dedimse kimse yediremez ama gel gor ki yemicem demesi zorNe güzel keşke bende yapabilsem.benim resmen ellerim titriyor bayılmak gibi oluyorum şekerli tüketmezsem. Bende çok bırakmak istiyorum ama resmen hastalık gibi bende. Karbonhidrat manyağı gibi birsey im. Napcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?