21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

canim yemedigin sürece bildirim yap destek oluruz birbirimize :)
Ben ilk başladığım kiloma dönünce yeni bir sisteme geçtim. Daha doğrusu doğum öncesi hiç 52 yi geçmezdim. O zamanlar hiç kahvaltı etmiyordum. öğlen ve akşam yemeğimide iyi yiyordum,kısmıyordum,çünkü hiç kilom artmıyordu.. Yine o düzene geçeyim dedim. 2 gündür kahvaltı etmiyorum. 60.6 ile başladım. ama 3 hafta izne çıkıyorum ve ailemin yanına gideceğimiz için mecburen kahvaltı yaparız. dönüşte kahvaltıyı keser deneme sonucunu sizinle paylaşırım. bakalım eskiye dönüş olurmu :) şimdiden herkese iyi bayramlar.

Pek kimse kalmadı, Safir Taht ile birimiz çalıp birimiz oynuyoruz . Ben de kendi kendime takılacağım artık, buraya yazmayacağım . Arada gelip, kilomdan haberdar ederim, öptüm herkesi .

Kızlar herkes terketmiş burayı ne alemdesiniz ramazanda bir türlü başlayamadım maalesef bayramdan sonra inşallah

Kızlar herkes terketmiş burayı ne alemdesiniz ramazanda bir türlü başlayamadım maalesef bayramdan sonra inşallah
Ben tam 21 gun dayandim ramazanin ilk gunu baslamistim bu pazartesi ilk defa meyve suyu ictim daha dogrusu icemedim tiksindim sekerinden. cok mutluyum amacim buydu tam da su an aklima gelmiyor artik pek sekerli bisiler yemek .
bence ramazan da daha kolay pek vakit kalmiyor atistirmaya. herkese kolay gelsin

Ne güzel keşke bende yapabilsem.benim resmen ellerim titriyor bayılmak gibi oluyorum şekerli tüketmezsem. Bende çok bırakmak istiyorum ama resmen hastalık gibi bende. Karbonhidrat manyağı gibi birsey im. Napcam bilmiyorum.

Ben de aynen oyle biriyim . caya 2 3 kup seker atarim ,hergun ama hergun cikolata yerim, butun gun sekerli beslenebilirim o derece ama gercekten agiz tadi degisiyormus sadece 21 gunde bile. eminim yemeye devam etsem tekrar alisirim ama dikkat edecegimm. bu arada ben iradeliyimdir yani yemicem dedimse kimse yediremez ama gel gor ki yemicem demesi zor

merhabalar
bende dusunuyorum seker orucunu ama bayram sonrası tabiki nasıl gitti kilo verdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…