tebrikler canlarimm darisi basima artik :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler canlarimm darisi basima artik :))
Merhabalar,2 ayda 13 kilo mu supermis kac kiloya düştü
canimm hemen seni aramiza davet ediyorum hemen yarin basla bence :) ben de 33 gün seker orucundan sonra baya yedim 2 kilo aldim (Merhabalar,
Ya ne güzel şeker orucunu 21 güne tamamlayıp 1 kilo kadar vermiştim. ama sonra bir şekilde yemeye başladım. Burayıda okumayınca.. iyice uzaklaştım.
Her hafta çarşamba tartılıyoruz. Her hafta yaklaşık 250 gr alıyorum. Şu anda yine ilk dönemdeki 60.6 kg ulaştım. inşallah üzerine çıkmam. Sanırım hergün burayı okuyup motive olmam gerekiyor. yoksa gidişat kötü :)
bizden baska yapan yok heralde canım (09.06.2016 PERŞEMBE
C cranial başlangıç kilo :63.2
TanGO
Safir Taht başlangıç kilo:58
@tontik91 başlangıç kilo:70
S sonumud başlangıç kilo: 67.8
serapozcan3343 başlangıç kilo : 70.9
S sonay906 başlangıç kilo:60.6
Surekli_Karisik başlangıç kilo:75
N nesevenezaket Başlangıç kilo: 55.6..... 2. TUR/8. Gün BİTTİ
Ni5AN
@BahaRaslan99 başlangıç kilo 55.3
bizden baska yapan yok heralde canım (
Pazartesiye kadar yiyip sonra bayrama kadar tekrar aranıza katılmak niyetindeydim .TanGO ve Safir Taht biraz hava alıp dönerler . Ama diğerlerini bilemeyeceğim, uzun zamandır uğramayanlar var, listeyi revize mi etsen acaba şef?
Pazartesiye kadar yiyip sonra bayrama kadar tekrar aranıza katılmak niyetindeydim .
Ben hala bozmadım , kıyamadım devam ediyorum . 21 gün daha devam ettirebilir miyim emin olamadığımdan yazmadım listeye . Fakat yarın için hamurişi bişey yaptım şimdi yemeyi düşünmüyorum ama yarın akşam dayanabilirmiyim bilmiyorum . Listeye yazıp bozmak istemiyorum , bakalım tamam devam ettiriyorum ya da bozduktan sonra yeniden başlıyorum diye karar verdiğimde tekrar aranızda olmayı umut ediyorum .
Teşekkür ederim , haklısın galiba .Şimdiden afiyet olsun sana o zaman. 2. turu da bitirdin nasılsa, o kadarcık yemeden bir şey olmaz. En kısa zamanda dön aramıza, özletme kendini .
canim yemedigin sürece bildirim yap destek oluruz birbirimize :)Pazartesiye kadar yiyip sonra bayrama kadar tekrar aranıza katılmak niyetindeydim .
Ben hala bozmadım , kıyamadım devam ediyorum . 21 gün daha devam ettirebilir miyim emin olamadığımdan yazmadım listeye . Fakat yarın için hamurişi bişey yaptım şimdi yemeyi düşünmüyorum ama yarın akşam dayanabilirmiyim bilmiyorum . Listeye yazıp bozmak istemiyorum , bakalım tamam devam ettiriyorum ya da bozduktan sonra yeniden başlıyorum diye karar verdiğimde tekrar aranızda olmayı umut ediyorum .
evet hemen duzenliyimTanGO ve Safir Taht biraz hava alıp dönerler . Ama diğerlerini bilemeyeceğim, uzun zamandır uğramayanlar var, listeyi revize mi etsen acaba şef?
Canım korkuttun beni şimdi . İyisi mi ben birkaç gün unlu bişeyler yiyeyim sonra yine bayrama kadar karbonhidrat diyeti de yapmaya çalışayım . Kilo vermek için bu kadar uğraşıyoruz almayalım ne olur ya ne olur .itiraf ediyorum bugündondurma yedim. ama saymaya devam ediyorum.
Çünkü bence onemli olan yedim diye bozuldu diyip saldirmamak.çünkü 33 gün yemedim sonra yiyince hemen kilo aldim.
Demek ki aslinda hicbir seyden tam kismamak lazim.
tam gaz devam )