• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Kızlar biraktinizmi bu topigi tek tuk kişi geliyor şeker orucunu uyguluyorum ama heyecan kalmadı istek kalmadı pek siz yoksun uz motive eden kimse yok :işsiz::işsiz::KK43::KK20::KK42:

Kızlar biraktinizmi bu topigi tek tuk kişi geliyor şeker orucunu uyguluyorum ama heyecan kalmadı istek kalmadı pek siz yoksun uz motive eden kimse yok :işsiz::işsiz::KK43::KK20::KK42:
,hafta sonu nete girmediğimden yazmıyorum. Dünde izinliydim. Pazar günü mevlüdümüz vardı. Hem ev baklavası hem tulumba tatlısı gün boyunca onumdeydi ve tadına bile bakmadım. Şu anda bile evde var ama yemem. Valla kendimle gurur duydum. Yarından sonra 3. haftam bitiyor. Ama belli bir süre daha böyle devam ederim. Sağlıklı yaşamı hayatımıza oturtmamız lazım :)

Kızlar bugün arkadaşımla birlikte tartıldık. Her hafta tartılıyoruz. ben 60.6 kiloyla başlamıştım. bugün 59.640 geldim :)))
(5 mayıs 60.680, 12 Mayıs 60.300, 18 mayıs 59.640) Tam 1 kilo gitmiş. ama ben yemekten hiç kısmadım. Sadece şeker abur cubur tatlıyı kestim. Arkadaşımda 5 mayısta 70.510 la başladı. bugün 69.550 geldi. İkimizde birer kilo vermişiz. Benim bugün son gün ama benim canım istemiyor, o yüzden şu sıralar tatlı yiyeceğimi sanmıyorum. Kendimide o kadar hafif hissediyorumki :))

Back