• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Kızlar dün akşam eşim en sevdiğim gofretten almış. Cebinden çıkarıyor bide süpriz yapar gibi. Hayııııırr diye bi bağırdım :KK70: şeker orucu yaptığımı biliyor ama bi gofretten ne olacakmış. Yemedim tabi :lülülü: zor oldu ama tuttum kendimi :sampiyon:

Meraba kızlar bende de var bu tatlı bağımlılığı illetinden. Ne yapsam kurtulamıyor m. İradem çok zayıf. Dondurma pasta çikolata kadar beni mutlu eden başka birşey daha yok gibi. Ne yapmalıyım? Sizler nasıl dayanmaya çalışıyorsunuz nolur bana da yardım edin

Sadece seker orucu mu dyette yapouor musunux ve kac gunde kac kilo.gtti anlatablr misiniz

Meraba kızlar bende de var bu tatlı bağımlılığı illetinden. Ne yapsam kurtulamıyor m. İradem çok zayıf. Dondurma pasta çikolata kadar beni mutlu eden başka birşey daha yok gibi. Ne yapmalıyım? Sizler nasıl dayanmaya çalışıyorsunuz nolur bana da yardım edin
Merhaba , bu topik iradesi zayıf olanların topladığı yer merak etme yalnız değilsin :KK50: Başarıyla süreci tamamlayan arkadaşlarımız oldu . Buraya bildirim yapacak olmak bile , beni engelleyen faktörlerden . Denemekten bir şey kaybetmezsin , bekleriz .
Tarçın benim tatlı istegimi bir süreliğine de olsa kesiyor , çubuk tarçınlı çay , süt , su yada elmayı yoğurt iç doğrayıp üzerine toz tarçın döküp bazen sırf yoğurta tarçın karıştırıp yiyorum . Hangisi olursa artık . Ben hepsini severek tüketiyorum . Sen de deneyerek kendi damak tadına uygun olanı tercih edebilirsin . Tabii en önemlisi kararlı olmak .

Son düzenleme:
Sadece seker orucu mu dyette yapouor musunux ve kac gunde kac kilo.gtti anlatablr misiniz
Benim ve tango arkadaşın ikinci turu . İlki sadece seker orucuydu şimdi ise şeker artı un yemiyoruz . İkinci turumuz bitince kilo vermiş olmayı unut ediyorum .

Merhaba , bu topik iradesi zayıf olanların topladığı yer merak etme yalnız değilsin :KK50: Başarıyla süreci tamamlayan arkadaşlarımız oldu . Buraya bildirim yapacak olmak bile , beni bu engelleyen faktörlerden . Denemekten bir şey kaybetmezsin , bekleriz .
Tarçın benim tatlı istegimi bir süreliğine de olsa kesiyor , çubuk tarçınlı çay , süt , su yada elmayı yoğurt iç doğrayıp üzerine toz tarçın döküp bazen sırf yoğurta tarçın karıştırıp yiyorum . Hangisi olursa artık . Ben hepsini severek tüketiyorum . Sen de deneyerek kendi damak tadına uygun olanı tercih edebilirsin . Tabii en önemlisi kararlı olmak .
İnşallah ben de başlıyorum o halde yarın. Şu anki kilo 74.8 hedef 65. Bildirimleri haftalık mı yapıyoruz?

Kızlar ben bu konu hakkında konu açmıştım. Sizi keşfettim birlikten kuvvet doğar bende size katılıyım. Bu gün 6.günüm. :KK54:

Back