bence hemen şu anda başlamalısın. Hatta senin nişan gibi daha özel bir durumun varki, şeker orucu yanında, ekstra az yiyerek, biraz yürüyüşle destekleyerek daha hızlı bir sonuç alman lazım. Yani ilerde resimlerine bakıp ay ne güzel zayıfmışım demen için şart :)bunu ben de yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorumtam ihtiyacım olan şey böyle bişey aslında. 23 gün sonra nişanım var göbeğim bi düzleşse o zamana kadar çok mutlu olacağım
zayıfmışım demem pek mümkün değil genel olarak iriyim zaten, ama en azından göbek kısmının çıkmasını istemiyorum.bence hemen şu anda başlamalısın. Hatta senin nişan gibi daha özel bir durumun varki, şeker orucu yanında, ekstra az yiyerek, biraz yürüyüşle destekleyerek daha hızlı bir sonuç alman lazım. Yani ilerde resimlerine bakıp ay ne güzel zayıfmışım demen için şart :)
Merhaba, gerçekten de alkışı haketmişsiniz.Tam 1 ay geçti ve hiç tatlı yemedim
Aklıma filmlerdeki grup terapileri geldi bir kişi ayağa kalkar merhaba ben alkol bağımlısıyım ve 1 aydır içki icmedim
Diğerleri de onu alkışlar
Canım tiroidi olan ve 1 gr versem sevinecek olan ben 6nisanda 70tim suan 65 kiloyum. Şaka yapmıyorum o kadar şey denedim ki. Nerdeyse tüm zayıflama topiklerini uyguladım. Ama bu Benim icin mucize bişey. Karatay diyeti+şeker orucu tabi...
Hosgeldiiiin canim tatlim herkes diyete başladığını bilirsin sıkıntı olmaz bence is yerinde birde tavsiyem eti form ların arkasını olursan çok fazla kalori li tam tersi alma derim minik yoğurt ayran ceviz tarzı 12 ike yedi arası 1 ogunun olur tabiki karar sezayıfmışım demem pek mümkün değil genel olarak iriyim zaten, ama en azından göbek kısmının çıkmasını istemiyorum.
çayı kahveyi şekersiz içerim zaten o açıdan sıkıntım olmaz. tatlının da her çeşidine bayılmam ama benim sıkıntım öğlen yemeğini 12 gibi yiyorum ve eve ancak akşam 7de vardığım için çok acıkıyorum. o arada da ofis ortamında çalıştığım için meyve yesem olmuyor herkese almam lazım bu sefer, etiform türü şeyler de yemek istemiyorum. o aradaki zaman sıkıntılı işte benim için
Hosgeldiiiin canim tatlim herkes diyete başladığını bilirsin sıkıntı olmaz bence is yerinde birde tavsiyem eti form ların arkasını olursan çok fazla kalori li tam tersi alma derim minik yoğurt ayran ceviz tarzı 12 ike yedi arası 1 ogunun olur tabiki karar senin
bence hemen basla canim o özel günde cok güzel ol :))bunu ben de yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorumtam ihtiyacım olan şey böyle bişey aslında. 23 gün sonra nişanım var göbeğim bi düzleşse o zamana kadar çok mutlu olacağım
kocamaaaan kocamaan alkislarr sanaa canim beniiimm :)))Tam 1 ay geçti ve hiç tatlı yemedim
Aklıma filmlerdeki grup terapileri geldi bir kişi ayağa kalkar merhaba ben alkol bağımlısıyım ve 1 aydır içki icmedim
Diğerleri de onu alkışlar
hosgeldin canimmm birlik beraberlige ihtiyacimiz vaaarr ne iyi ettin de geldinn :))Herkese merhaba, ben de şeker detoksu yapmak istiyorum. Hedefim ilk önce 21 günü atlatmak ve sonrasında da devam etmek.
En son tartıldığımdaki kilom 56,900. Bugün ilk günüm, beni de listeye eklerseniz sevinirim. Her gün düzenli bildirim yapabilirim. Hadi bakalım niyet ettim, arkası da güzel gelir inşallah.
darisi basina canim valla siz olmasaniz birakacagim dün canim tatli cekti biraz ama tabiki burayi düşünerek yemedimmm onumde dondurmali baklavalar yendiiiBenim bugün ikinci günüm, bir buçuk gündür tatlı yemedim diye nasıl mutluyum :) bir de buradaki arkadaşlar gibi 21-30 gün dayanabilirsen bayram ederim artık.bu şeker orucunu tamamlayan arkadaşları yürekten tebrik ediyorum.
zayıfmışım demem pek mümkün değil genel olarak iriyim zaten, ama en azından göbek kısmının çıkmasını istemiyorum.
çayı kahveyi şekersiz içerim zaten o açıdan sıkıntım olmaz. tatlının da her çeşidine bayılmam ama benim sıkıntım öğlen yemeğini 12 gibi yiyorum ve eve ancak akşam 7de vardığım için çok acıkıyorum. o arada da ofis ortamında çalıştığım için meyve yesem olmuyor herkese almam lazım bu sefer, etiform türü şeyler de yemek istemiyorum. o aradaki zaman sıkıntılı işte benim için
haklısın. 7 Saat uzun bir süre. o arada birseyler yeme sansın olsa iyi olur. Bende ofis ortamındayım. herkes ara öğün yapıyor. 1 elmayı dilimliyor ve almak isteyen alabilir deniyor, kimsecikler almıyor :)) Sende nişana kadar dikkat etmem lazım aksam evde yemiyorum o yüzden burda atıştırıyorum de. Gayet normal yani. yoksa herkese alınamazki.
darisi basina canim valla siz olmasanız birakacagim dün canim tatli cekti biraz ama tabiki burayi düşünerek yemedimmm onumde dondurmali baklavalar yendiii
Teşekkür ederim canım benim sizlerin destegi olmasa asla basaramazdim :))Oooo büyük başarı canım çok tebrik ederim .
Sen bayağı aştın kendini maşallah
Tatlı orucunu gayet başarıyla bitirip hala devam ettiğine göre diğerlerini de yapabilirsin . Kararlı olunca başardığını , nefsine gayet güzel hakim olabildiğini gördün . Bir şekilde kısmak gerek yoksa spor tek başına işe yaramıyor . Vücut toparlıyor ama kiloda eksilme olmuyor , böyle olunca da tam amacımıza ulaşmış olmuyoruz . Hem boğazı kısıp , hem sporla ve birbirimizin desteğiyle istediğimiz kiloya ve basensiz , ince bacaklara , göbeksiz , simitsiz bir karna ulaşıcağız inşallah .Teşekkür ederim canım benim sizlerin destegi olmasa asla basaramazdim :))
bu benim için basari gerçekten duygusal yeme bende coktu bunu aştim ama sadece tatli yönünden. bu sefer de hamurisi cok yiyorum ve kilo da veremiyorum tabi( beslenmeme el atmam gerekecek yoksa 38 beden pantolon ince bacak sanirim hayal benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?