• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

dün akşam oğluma bakan ablanın evine gittik. kuru pasta vs almışlardı. ağzıma bile vurmadım. hatta sizde benimle başlayın dedim :) kocası şeker hastası insülin iğne kullanıyorama yinede geri duramıyor. Resmen bağımlı halde. onlarıda kendime uydursam süper olacak. bu arada eşimde çok yer. ama ben böyle bir oruca başladım dediğimden beri sanki oda az yiyor :)
canim tebrik ederim gercekten irade cok onemli ilk gunleri boylelikle atlatirsan her sey cok kolaylasacak senin icin.
bak ben tatlisiz yapamam derdim masallah 28 gunu doldurdum bu seker bagimlilik resmen ama cok da gereksiz bir bagimlilik.
esini ikna etmeye calis bence bu yaptigimiz çok guzel bir sey ben de kimi gorsem anlatiyorum :))

canim tebrik ederim gercekten irade cok onemli ilk gunleri boylelikle atlatirsan her sey cok kolaylasacak senin icin.
bak ben tatlisiz yapamam derdim masallah 28 gunu doldurdum bu seker bagimlilik resmen ama cok da gereksiz bir bagimlilik.
esini ikna etmeye calis bence bu yaptigimiz çok guzel bir sey ben de kimi gorsem anlatiyorum :))
Sandığımdanda kolay oldu, nazar değmesin :)) Ne görsem yiyen ben, şu anda çekmecem bisküvi dolu olmasına rağmen hiç canım istemiyor.
Bende herkese söylüyorum ''internette 21 günlük şeker orucuna başlıyoruz diye bişey var, yapan herkes şekerli bişey yemek istemiyor'' diyorum. inşallah eşimide bu yola sokarım :)

Arkadaşlar merhaba, beni de aranıza alır mısınız ? 4,5 ay önce doğum yaptım, fazla kilom olmasına rağmen pasta, kurabiye, çikolata... Her türlü tatlıyı homini gırtlak yiyorum. Artık dur demeliyim kendime, sizinle motive olurum. Bugün yedim ama yarın ilk günüm olsun. Kilom 75 :(
Sadece kilo değil, sağlık açısından da iyi olur benim için.

Arkadaşlar merhaba, beni de aranıza alır mısınız ? 4,5 ay önce doğum yaptım, fazla kilom olmasına rağmen pasta, kurabiye, çikolata... Her türlü tatlıyı homini gırtlak yiyorum. Artık dur demeliyim kendime, sizinle motive olurum. Bugün yedim ama yarın ilk günüm olsun. Kilom 75 :KK43:
Sadece kilo değil, sağlık açısından da iyi olur benim için.
canimm benim hosgeldin aramizaa :))
birbirimize destek verecegiz ve insallah basaracagiz bu isiii eminim kilo vereceksiinn :)(

Çook hoş buldum. Tek başıma pek beceremiyorum ama sizinle motive olacağıma inanıyorum. Yorumların bazılarını okudum, başarıyla tamamlayan arkadaşlar olmuş, darısı başıma inşallah. :)

Çook hoş buldum. Tek başıma pek beceremiyorum ama sizinle motive olacağıma inanıyorum. Yorumların bazılarını okudum, başarıyla tamamlayan arkadaşlar olmuş, darısı başıma inşallah. :)
o arkadaslardan biri de beniiimm ;)) canim ilk gunlerdeki krizleri atlatirsan bil ki coook kolaaay arkandayim beeen :))

Selam kizlar burda 21 günü tamamlayip ve yediklerinede dikkat edip kilo veren var mi ?

o arkadaslardan biri de beniiimm :KK66:) canim ilk gunlerdeki krizleri atlatirsan bil ki coook kolaaay arkandayim beeen :))

Ayyy çok sağol ya. Hem bu konuyu açarak, hem de bu işi başarıyla tamamlayarak, harika bir şey yapmışsın. İzindeyim :) idolümsün :) başlıyorum. ;)

Selam kizlar burda 21 günü tamamlayip ve yediklerinede dikkat edip kilo veren var mi ?

Bunu ben de merak ediyorum, sayfalara şöyle bir baktım ama bir şey bulamadım. Ama mutlaka benim gibi fazla tüketenlere kilo verme yönünden de faydası olacaktır.

Hoş buldum. :) bir deneyeyim bakayayım, benden ne kadar gidecek. :) umarım dayanabilirim :(

Bunu ben de merak ediyorum, sayfalara şöyle bir baktım ama bir şey bulamadım. Ama mutlaka benim gibi fazla tüketenlere kilo verme yönünden de faydası olacaktır.

Aynenn okuduğum an evet şeker yemeden sadece diyet siz kilo veren varmi bu arada hoşgeldin canimmm
kizlar tarti buldugumda tartilacagim ama 21 gün bittiginde tartilmisttim kilo vermemiştim cunku yediklerimden kismamistim...
asil amacim benim duygusal acligimi dindirmekti sikildikca tatliya sariyodum sonrası kisirdongu...
bi de en cok tatli yedigim zaman tadi cok sekerli gelecek mi onu merak ettim simdiye kadar seker orucu yapanlar hep oyle diyolardi sekersizlige alistik sonra tatlinin tadina bakinca cok sekerli geldi yiyemedik diyolar ben de insallah o asamaya gelmeyi umuyorum :))

kizlar tarti buldugumda tartilacagim ama 21 gün bittiginde tartilmisttim kilo vermemiştim cunku yediklerimden kismamistim...
asil amacim benim duygusal acligimi dindirmekti sikildikca tatliya sariyodum sonrası kisirdongu...
bi de en cok tatli yedigim zaman tadi cok sekerli gelecek mi onu merak ettim simdiye kadar seker orucu yapanlar hep oyle diyolardi sekersizlige alistik sonra tatlinin tadina bakinca cok sekerli geldi yiyemedik diyolar ben de insallah o asamaya gelmeyi umuyorum :))

Benim için de bu şeker takıntısından kurtulmak kilodan daha önemli. Tıpkı senin gibi sıkıldıkça şekere sarıyordum.

Back