- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
Aynenn okuduğum an evet şeker yemeden sadece diyet siz kilo veren varmi bu arada hoşgeldin canimmm
3 MAYIS SALI
C cranial başlangıç kilo :63.2 veeee 29. gün de tamamdırrr :)
TanGO
Safir Taht başlangıç kilo:58 29.gün tamam
Tip2diyabetli başlangıç kilo:70
Yagmurun_kizi
@Seyra123 başlangıç kilo:75.2.
@talhayasir başlangıç kilo:61.5
S sonumud başlangıç kilo: 67.8
serapozcan3343 başlangıç kilo:70.8
S sonay906 başlangıç kilo:60.6 , 7. günümdeyim
Surekli_Karisik başlangıç kilo:75
Cok sevindim arkadaşın ile destek olur umarım bende tatlı dan uzak dururum çünkü bu kiloya tatlı yüzünden geldim üniversite te sabah öyle akşam yemek yerine pasta tatlı yiyerek sadece Yas pasta malesef yemiyecwgim artık tatlıMerhaba,
Benim bugün 7. günüm. Cok kilolu değilim ama gün boyunca sürekli çikolata, tatlı, bisküvi yiyince bir dur demek lazım diye düşünüp başladım. Ben dayadıysam herkes dayanır gibi geliyor bana. Çünkü çok iradesizim. Canım ne isterse onu yerdim, karşı duramazdım. Ama şimdi hiç istemiyorum. ilk 2 günü atlatınca gerisi dahada kolay. Bugün işyerinden bir arkadaşıma daha başlattım :)
Daha doğrusu o benim şişkinliğimin gittiğini farketti ve hemen başladı. Ben sadece şekerli şeyleri bıraktım. diğer şeyler aynen devam. sanırım ben bu gidişle sadece şekerden kısarak kilo vereceğim :)
canim tut kendini ilk günlerin zor olacagini soylemistim.Aman yaa bu şeker nasıl bağımlılık yapmış böyle. Bu kadar ciddi durumda olduğumun farkında değildim, istersem yemeden rahatça durabilirim zannediyordum ama daha şimdiden canım tatlı istemeye başladı. Çayın yanında bir iki tane kurabiye olsaydı ne olurdu sankiben daha ilk günün yarısında zorlanmaya başladım
aynen canim kesinlikle siskinlik gidiyor ben kendimi incelmis hissediyorum cok güzel bir duygu.Merhaba,
Benim bugün 7. günüm. Cok kilolu değilim ama gün boyunca sürekli çikolata, tatlı, bisküvi yiyince bir dur demek lazım diye düşünüp başladım. Ben dayadıysam herkes dayanır gibi geliyor bana. Çünkü çok iradesizim. Canım ne isterse onu yerdim, karşı duramazdım. Ama şimdi hiç istemiyorum. ilk 2 günü atlatınca gerisi dahada kolay. Bugün işyerinden bir arkadaşıma daha başlattım :)
Daha doğrusu o benim şişkinliğimin gittiğini farketti ve hemen başladı. Ben sadece şekerli şeyleri bıraktım. diğer şeyler aynen devam. sanırım ben bu gidişle sadece şekerden kısarak kilo vereceğim :)
Kaç kilo verdin tatlim çok iyisin masallh allah bozmasinKızlar bende bildirim yapmıyorum ama buraları okuyorum hepben 22 günü tamamlayıp 1 gün tatlı yedim(istemediğim halde... Canım cekmiyodu ama yinede yemek istedim iyiki yemişim yemeseydim bu kadar tatlıdan tiksinemezdim) şuan 2.tura başladım 2.kez 21 gün yapcam suan 2.turun 6. Gündeyim. Ben ciddi anlamda kendime göre kilo verdim 1 ay daha olmadı yani diyete başlayalı 2 gün sonra 1 ay olcak hem karatay hemde şeker orucu...
nasıl gidiyor canim inceldin mi tatli cekiyor mu caninKızlar bende bildirim yapmıyorum ama buraları okuyorum hepben 22 günü tamamlayıp 1 gün tatlı yedim(istemediğim halde... Canım cekmiyodu ama yinede yemek istedim iyiki yemişim yemeseydim bu kadar tatlıdan tiksinemezdim) şuan 2.tura başladım 2.kez 21 gün yapcam suan 2.turun 6. Gündeyim. Ben ciddi anlamda kendime göre kilo verdim 1 ay daha olmadı yani diyete başlayalı 2 gün sonra 1 ay olcak hem karatay hemde şeker orucu...
aslaaaaaaaEsim Kanıma girmeye calisiyor pasta alalım mi diyee eee ama hayir
Kesinlikle hayıraslaaaaaaa
Kaç kilo verdin tatlim çok iyisin masallh allah bozmasin
nasıl gidiyor canim inceldin mi tatli cekiyor mu canin
4 MAYIS ÇARŞAMBA
C cranial başlangıç kilo :63.2 veeee 30. gün de tamamdırrr :)
TanGO
Safir Taht başlangıç kilo:58
Tip2diyabetli başlangıç kilo:70
Yagmurun_kizi
@Seyra123 başlangıç kilo:75.2.
@talhayasir başlangıç kilo:61.5
S sonumud başlangıç kilo: 67.8
serapozcan3343 başlangıç kilo:70.8
S sonay906 başlangıç kilo:60.6, 8.gündeyim.
Surekli_Karisik başlangıç kilo:75
masallah canim demek 5 kilo verdin harikasin karataya istahim kabardi suan yapabilirim heran :))Canım tiroidi olan ve 1 gr versem sevinecek olan ben 6nisanda 70tim suan 65 kiloyum. Şaka yapmıyorum o kadar şey denedim ki. Nerdeyse tüm zayıflama topiklerini uyguladım. Ama bu Benim icin mucize bişey. Karatay diyeti+şeker orucu tabi...
canim ben tatli yemeye korkuyorum yaa yersem yine eskiye dönerim diye korkuyorum igrenmezsem bosa gider bütün emekYok canım hiç tatlı çekmiyor. O 23.günde zorla yediğim tatlı cok iyi oldu. Eğer sizde yerseniz kesinlikle bi çatal alıp yemeyin baya böyle kocaman bişeyi iğreninceye kadar yiyin ben tek bi çatal alsam belki böyle olamazdım ama istemeye istemeye büyük dilim pastayı bitirdim cok iyi yaptım. 19 mayısta acaip serbetli bi tatlı yemeyi düsünüyorumçünkü şekerin tadını unutuyorum hemde yemek istemedikce mutlu oluyorum. Benim üst bedenim cok inceldi göbek ve yanlar gitti basenlerde azar azar eriyo ama o koca göbek gitti
harikaaasiiin devamm :))ve kesinlikle canım istemiyor. çekmecemde yine bisküviler var ama yüzüne bile bakmıyorum.
masallah canim demek 5 kilo verdin harikasin karataya istahim kabardi suan yapabilirim heran :))
canim ben tatli yemeye korkuyorum yaa yersem yine eskiye dönerim diye korkuyorum igrenmezsem bosa gider bütün emek(
harikaaasiiin devamm :))
bi de canim alinti yaparken QUOTE olan kisimlari sil ki mesajin daha duzgun çıksın
Maşallah ya süper okurken çok mutlu oldum . Hızlı , sağlıklı kilo vermeye devamYok canım hiç tatlı çekmiyor. O 23.günde zorla yediğim tatlı cok iyi oldu. Eğer sizde yerseniz kesinlikle bi çatal alıp yemeyin baya böyle kocaman bişeyi iğreninceye kadar yiyin ben tek bi çatal alsam belki böyle olamazdım ama istemeye istemeye büyük dilim pastayı bitirdim cok iyi yaptım. 19 mayısta acaip serbetli bi tatlı yemeyi düsünüyorumçünkü şekerin tadını unutuyorum hemde yemek istemedikce mutlu oluyorum. Benim üst bedenim cok inceldi göbek ve yanlar gitti basenlerde azar azar eriyo ama o koca göbek gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?