21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

ilk gün başlarken 66,5 ile başladım canım..

arkadaşlar şeker orucunda karpuz yenilebilir mi yoksa orucu bozar mı

Muz genel olarak tüm diyetlerde yasak işte karpuz çekti canım çok fena şeker orucunun da bozmak istemiyorum karpuza da az biraz var ya o yüzden

Kızlar bulantılarım başladı maalesef. Tatlıdan iyice soğudum dusuncesi bile midemi bulandırıyor istesem de yiyemem.zorunlu olarak şeker orucuna devam ediyorum

Selamlar ancak yazabildim başlangıç kilom 98 cuma zayıflama yarışmasında olduğum için tartılmadım cuma günü tartılıp güncel kilo yazarım. Teşekkür ederim.

Kızlar bulantılarım başladı maalesef. Tatlıdan iyice soğudum dusuncesi bile midemi bulandırıyor istesem de yiyemem.zorunlu olarak şeker orucuna devam ediyorum
Beyaz leblebi bulundur yanında tango , miden bulanınca bir miktar yersen bir süre rahatlatır .

canim ben de ilk gunlerde tatliya abanmistim psikolojik olarak. simdi daha iyiyim zamanla alisacaksin merak etme )

Merhabalar,

Bende yaklaşık 2 aydır böyle bir şey yapmayı düşünüyordum ama bir türlü cesaret edemedim. Çikolata özellikle bisküvi ve şerbetli tatlılara bayılıyorum. Şekerli herşeyi çok seviyorum. Hergün yemekte 2 çeşit tatlı çıkıyor ve ben yemeden duramıyorum. Bir yerde dur demem lazım ve konuyu güncel görünce hemen katılmak istedim. Umarım bende başlayabilirim, o cesareti ve azmi gösterebilirim. Kilodan ziyade sağlıklı yaşam için gerekli bir şey.

Beyaz leblebi bulundur yanında tango , miden bulanınca bir miktar yersen bir süre rahatlatır .
Evde sarı leblebi vardı onu denedim beyaz da alırım çubuk kraker tuzlu bisküvi falan da diyorlar da öyle şeyler yemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…