ilk gün başlarken 66,5 ile başladım canım..canim ben daha tartilmadim tartilinca yazarim)
benim de canim istemiyor gidebildigimiz yere kadar gidelim bence canım
hosgeldin tatlimmm baslangic kilonu yaz hemen ekleyim listeyee
sen de hosgeldin canim başlangıç kilonu yaz da listeye ekliyimm.
Bugün de yemedim tatli :))
aynen birbirimizi gaza getirelimm)
tebrikler tatlimmm :))
Sabah tartılıp yazarım canım .Safir Taht güncel kilon kac canım
Sıkı şeker diyetinde bildiğim kadarıyla muz ve üzüm yasak , karpuz hakkında bilgim yok . Ben meyveden kısmadım .arkadaşlar şeker orucunda karpuz yenilebilir mi yoksa orucu bozar mı
canim meyve serbest vücudu kitlik moduna sokmaya gerek yokMuz genel olarak tüm diyetlerde yasak işte karpuz çekti canım çok fena şeker orucunun da bozmak istemiyorum karpuza da az biraz var ya o yüzden
Yaa buna çok sevindim işte :)) evli olsam aşeriyorum falan dicemcanim meyve serbest vücudu kitlik moduna sokmaya gerek yok
canim ben de ilk gunlerde tatliya abanmistim psikolojik olarak. simdi daha iyiyim zamanla alisacaksin merak etmeYaa buna çok sevindim işte :)) evli olsam aşeriyorum falan dicem
Komaya girene kadar şeker ye igrenirsinbir çare bulup iğrenmeliyim tatlıdan tatlı deyince midem bulanmalı çikolatadan şekerlerden nefret etmeliyim ama nasıl :)
Onu ben denedim de işe yaramadıKomaya girene kadar şeker ye igrenirsin
Beyaz leblebi bulundur yanında tango , miden bulanınca bir miktar yersen bir süre rahatlatır .Kızlar bulantılarım başladı maalesef. Tatlıdan iyice soğudum dusuncesi bile midemi bulandırıyoristesem de yiyemem.zorunlu olarak şeker orucuna devam ediyorum
canim ben de ilk gunlerde tatliya abanmistim psikolojik olarak. simdi daha iyiyim zamanla alisacaksin merak etme)
Evde sarı leblebi vardı onu denedim beyaz da alırım çubuk kraker tuzlu bisküvi falan da diyorlar da öyle şeyler yemek istemiyorumBeyaz leblebi bulundur yanında tango , miden bulanınca bir miktar yersen bir süre rahatlatır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?