• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Evde sarı leblebi vardı onu denedim beyaz da alırım çubuk kraker tuzlu bisküvi falan da diyorlar da öyle şeyler yemek istemiyorum
Beyaz daha etkili diye biliyorum .
Beyaz leblebi işini görür bence . Evde , çantanda falan sürekli bulundurmaya çalış . Diğer şeylere gerek kalmaz , yememeye çalış bence de . :anneadayı::KK36:

İgrenmenin başka yolu yok sanırım ha bi de bol bol canan Karatay videosu izleyebilirsiniz o da igrendirebilir :KK70:
Canan ablayı dinlesem ben zaten açlıktan ölürüm herhalde onu yeme bunu yeme ne lezzetli ise kadın yasaklıyor herşeyi :KK53::KK70:

Kızlaaar.. Benim 21.günün salı günü bitti sonrada ertesi gün regli oldum. Kendimce her ay bi hafta normal 3 hafta şeker orucu yaparak geçircektim. O yüzden bugün canım hiç istememesine rağmen evdeki muzlu rulo pastadan yedim. Ve sonuç hüsran. O bayılarak yediğim pastadan 1 dilim yiyemedim acaip tatlı geldi. Tabi yedikten bikaç dk sonra bi baş ağrısı böyle ani zonglamalar yani kussam rahatlıcam o derece oldum. Bi ağırlık çöktü suan kıpırdayamıyorum bile. Yani inanın tatlı diye ölen agzına sürekli çikolata şeker atan birisi olarak künefe yemeden yapamayan biri olarak bu hale geleceğimi hiç düsünmemistim. Resmen tiksindim tatlıdan.

Kızlaaar.. Benim 21.günün salı günü bitti sonrada ertesi gün regli oldum. Kendimce her ay bi hafta normal 3 hafta şeker orucu yaparak geçircektim. O yüzden bugün canım hiç istememesine rağmen evdeki muzlu rulo pastadan yedim. Ve sonuç hüsran. O bayılarak yediğim pastadan 1 dilim yiyemedim acaip tatlı geldi. Tabi yedikten bikaç dk sonra bi baş ağrısı böyle ani zonglamalar yani kussam rahatlıcam o derece oldum. Bi ağırlık çöktü suan kıpırdayamıyorum bile. Yani inanın tatlı diye ölen agzına sürekli çikolata şeker atan birisi olarak künefe yemeden yapamayan biri olarak bu hale geleceğimi hiç düsünmemistim. Resmen tiksindim tatlıdan.
ayyy anlattiklarin harika seyler canimmm yaaa aynen bu asamaya gelmek icin yaptim bi seker orucunuuu. daha tatli yemedim ama bi gün yerseeem insallah bana da öyle olur. e sen de seker orucuna devam o zaman ;))

canim ben de ilk gunlerde tatliya abanmistim psikolojik olarak. simdi daha iyiyim zamanla alisacaksin merak etme :KK66:)
meyveye abanmistim diyecektim :))
Merhabalar,

Bende yaklaşık 2 aydır böyle bir şey yapmayı düşünüyordum ama bir türlü cesaret edemedim. Çikolata özellikle bisküvi ve şerbetli tatlılara bayılıyorum. Şekerli herşeyi çok seviyorum. Hergün yemekte 2 çeşit tatlı çıkıyor ve ben yemeden duramıyorum. Bir yerde dur demem lazım ve konuyu güncel görünce hemen katılmak istedim. Umarım bende başlayabilirim, o cesareti ve azmi gösterebilirim. Kilodan ziyade sağlıklı yaşam için gerekli bir şey.
canimmm hosgeldin aramizaa baslangic kilon nedir :))

Vay be 21 gun yemeden durdunuz ne guzel ben bugun itiraf edeuim 2 tane dondurma yedim biturlu adapte olamadim seker orucuna :(

Ne güzel canın gerçekten isteyene kadar yeme bence.
Kuru kayısı kuru incir bile bana çok tatlı gelmeye başladı neredeyse onları da yiyemiycem masanın ustunde koca bir kavanoz Nutella bana bakıyor sanki yesem ben de senin gibi olacakmışım gibi hissediyorum dokunamiyorum.eşime de bitirme çok canım isterse yiycem dedim öyle duruyo :D

Bu arada ben Nutella yı kaşık kaşık yerdim

ayyy anlattiklarin harika seyler canimmm yaaa aynen bu asamaya gelmek icin yaptim bi seker orucunuuu. daha tatli yemedim ama bi gün yerseeem insallah bana da öyle olur. e sen de seker orucuna devam o zaman :KK66:)

Karatay diyeti yapıyorum zaten onu yaparken paketli tatlı şekerli seyler yasak bende şeker orucu olsun adı dedim başladım iyiki başlamısım ben bırakabildiysem şekeri herkes bırakabilir. Ben bundan sonra her ayın 1 inde başlayıp 21inde bu şeker orucunu bitircem geriye kalan o ayın sonuna kadar normal beslencem verebildğim kadar kilo vereyim istiyorum cok kilo aldım son bikaç yılda. Devam edicem yani istesemde yiyemiyorum zaten. Önceden bu instagramda yemek sunum hesaplarını görünce canım çekiyodu o sufleler tatlılar falan. Tatlı yedikten sonra baktım aynı hesaplara inan bakmak bile istemiyorum. Ayda bir kaç kez böyle yiyip tiksinmek cok güzel bence :KK59:

Ne güzel canın gerçekten isteyene kadar yeme bence.
Kuru kayısı kuru incir bile bana çok tatlı gelmeye başladı neredeyse onları da yiyemiycem masanın ustunde koca bir kavanoz Nutella bana bakıyor sanki yesem ben de senin gibi olacakmışım gibi hissediyorum dokunamiyorum.eşime de bitirme çok canım isterse yiycem dedim öyle duruyo :KK70:

21 günü tamamladıktan sonra canın istemezse bile fazla fazla ye inan uzun süre tatlı yemek istemezsin denedim onayladım. Tatlı yemek anlık mutlu ediyor ama pantolonların icine sığamamak rahat olmamak göbüşü saklıcaz diye istemediğimiz şeyleri giymek tatlı yememekten daha üzücü bence. Ben bu 22 günde kendimi çok aştım resmen 3.5 kilo benim icin mucizeydi. Çok gaza geldim:KK71:

4. Günde kazasız belasız tamamdır kızlar ama öyle çok canım çikolata çekiyor ki bide tüm evren anlaşmış gibi sürekli karşıma çikolatalı birşeyler çıkıyor

Back