- 17 Nisan 2024
- 296
- 265
- 18
- 27
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #12.661
Benim ilk gebeliğim ve bebekten sonra 1 yıl çalışmayı düşünmüyorum açıkçası . O yüzden benim süt sağma eşyalarına ihtiyacım olur mu ki almam gerekli mi sizce . Emin olmadığım ve bilmediğim için soruyorum . Tecrübesizim bu konularda …28. haftamda ögrendiğim şey şirketim gebelere 4 den sonra çıkış izni veriyormuş , ben şok
Ahh dedim çalıştığım saatleri toplatabiliyor muyum
Hastalara şifa diliyorum bu yıl bitmeyen bir grip oldu, dönüp dönüp hastalıklar geliyor
Eldorin anneciğine şifalar diliyorum
Negüzel alışverişler yapmışsınız , alışverişe bayılıyorum ama bebek şeyleri çok kısa kullanılacağı içinde almaya kıyamıyorum
kuzenimin 8 ay önce ikizleri oldu , o saolsun herşeylerini getirdi zıbınından kundağına kadar, pedinden meme ucu kremine kadar , emziği biberonu zartı zurtu sanırım ben hiç birşey almayacağım ..
Hamileliğimi duyanda soalsun tulum, çorap, ikili takım minik minik şeyler hediye ediyor onların da etiketlerini kopar mıyım dedim bukadar giyemez çocuk
Annemden müslin battaniye ve ağız bezi yapmasını rica ettim, kendime de pijama takımı alacağım ama lohusa seti değil önü full düğmeli pamuklu birşeyler.
Eki Görüntüle 3577043
bide emzirme konusunu galiba kafama takıyorum istemeden de olsa
Çünkü 3-4 kere rüyamda doğum yapmışım hastanedeyım bebegımı emzirmeye çalışıyorum hemşireler bana vermiyor felan böyle garip rüyalar bile görüyorum.

Hamilelikte benim saçma sapan rüyalar tavan yapmış durumda