Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok sağolun Allah razı olsun, amin inşallah öyle olur benimde mucizem gelir bana annelik duygularını yaşatır inşallah 🤲🏼❤️

Amin canım ümidini kaybetme olacaksın inşallah hem de çok güzel bir anne olacaksın yeter ki pes etme pes edersen mucizene kavuşamazsın 🥹🤲

Kader gayrete aşıktır 🤲👼

canım benim güçlü ve pozitif bir şekilde ayağa kalk toparlan kendini hazır hissedince yeniden bebişin için hazırlıklara başla güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🫶🥰

Kızlarrr yarın transferin 10. Günü 😇. Sadece 6. Ve 7. Gün lekelenme oldu. Regli sancısı gibi hafif sancım var. Onun dışında hiçbir şeyim yok. Umarım yarın güzel haberler alırım🙏🏻

sizler nasılsınız transfer sonrası nasıl belirtiler yaşıyorsunuz. ?
Ay çok fena sancılar ya bende de ara ara olıyor hala bugün 11 günüm 7. Günüm de benim de bır kere kahverengi lekelenmem geldi ve bütün hamilelik belirtilerini de yaşıyorum vallahi cnm benim

Özkan hoca iletişimi iyi bi doktora benziyor bence neden öyle dediniz
Çünkü ilgi alaka sıfır canım 2. Transferim Allah'a çok şükür pozitif 8. Gün kanamam geldi ulaşamadım ulaştığımda aldığım cevap en yakın merkeze başvurun oldu bizim durumumuz özel sonuçta daha sonrasında ne bir arama ne bir sorma ne takip ne muayene tarihi onu bile kendim belirledim belirledigim takdirde bana o gün bakamicagini söyledi düşünün gebelik oluştu kese görmeye gidicez anladığım cevap bu oldu ben kimseye tavsiye etmiyorum çünkü bu durumda moral çok önemli ben şimdi doktor arayışındayim düşünün hamileyken bu halde
Özkan hoca iletişimi iyi bi doktora benziyor bence neden öyle dediniz

Back
X