- 23 Mart 2022
- 198
- 227
- 53
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.261
Hayır düşmüyor doktordan sonuç almak gerekiyorKızlar sperm testi e nabıza düşer mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır düşmüyor doktordan sonuç almak gerekiyorKızlar sperm testi e nabıza düşer mi
Yarın dan baslıycakDün sürekli pozitif haberi okumuştuk çok şükür evet bugün bebişler dinleniyor![]()
Çok sağolun Allah razı olsun, amin inşallah öyle olur benimde mucizem gelir bana annelik duygularını yaşatır inşallah![]()
Yarın dan baslıycakyine inşallah pozitif haberler cnm benim
Biz verdiğimiz de e nabız da gorunmemisti doktorun yanına gidip sonucu üroloji doktoru degerlendirip sonucu veriyor sizde kendi doktorunuza vereceksinizEvet devlette verdik bir sorun çıkarsa tedaviyi üroloji mi yapıyor acaba tüp bebek doktoru ilgileniyor mu
Ayyyyy hadi ya gözün aydın cnm benimKızlar sabahtan beri bekliyorum elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim buz kesti iştahim kapandı, sonuç çıktı teyze oluyorsunuz inşallah![]()
Amin amin amin amin amin aminHadi inşallah bol pozitifli bir Nisan ayı diliyorum![]()
Anladım tüh kötü oldu tekrar randevusuz bakmam dedi sonucu da alamıyoruz o yüzden randevu yok çünküBiz verdiğimiz de e nabız da gorunmemisti doktorun yanına gidip sonucu üroloji doktoru degerlendirip sonucu veriyor sizde kendi doktorunuza vereceksiniz
Ay çok fena sancılar ya bende de ara ara olıyor hala bugün 11 günüm 7. Günüm de benim de bır kere kahverengi lekelenmem geldi ve bütün hamilelik belirtilerini de yaşıyorum vallahi cnm benimKızlarrr yarın transferin 10. Günü. Sadece 6. Ve 7. Gün lekelenme oldu. Regli sancısı gibi hafif sancım var. Onun dışında hiçbir şeyim yok. Umarım yarın güzel haberler alırım
sizler nasılsınız transfer sonrası nasıl belirtiler yaşıyorsunuz. ?
Ben burdayım diye bas bas bağırıyor bide var mı diye soruyorsunMrb arkadaşlar ben bugün test yaptım idrar testi ve yıne ikinci çizgi belirdi ama kırmızı olmadı sizce gebelik varmıdır ben şuan
Çok tebrik ederimm sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar sabahtan beri bekliyorum elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim buz kesti iştahim kapandı, sonuç çıktı teyze oluyorsunuz inşallah![]()
Teşekkür ederim aşkım darısı başına inşallahAyyyyy hadi ya gözün aydın cnm benim❤
![]()
İnanamıyorum kiBen burdayım diye bas bas bağırıyor bide var mı diye soruyorsunhayırla gelsin bebişin
![]()
Âmin âmin âmin âmin âmin âmin âminTeşekkür ederim aşkım darısı başına inşallah![]()
Hayırlı olsun gözün aydınKızlar sabahtan beri bekliyorum elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim buz kesti iştahim kapandı, sonuç çıktı teyze oluyorsunuz inşallah![]()
Çünkü ilgi alaka sıfır canım 2. Transferim Allah'a çok şükür pozitif 8. Gün kanamam geldi ulaşamadım ulaştığımda aldığım cevap en yakın merkeze başvurun oldu bizim durumumuz özel sonuçta daha sonrasında ne bir arama ne bir sorma ne takip ne muayene tarihi onu bile kendim belirledim belirledigim takdirde bana o gün bakamicagini söyledi düşünün gebelik oluştu kese görmeye gidicez anladığım cevap bu oldu ben kimseye tavsiye etmiyorum çünkü bu durumda moral çok önemli ben şimdi doktor arayışındayim düşünün hamileyken bu haldeÖzkan hoca iletişimi iyi bi doktora benziyor bence neden öyle dediniz
Özkan hoca iletişimi iyi bi doktora benziyor bence neden öyle dediniz