- 27 Ekim 2023
- 3.702
- 6.583
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.241
Heyecandan gidip gidip geliyordum tansiyonum yükseliyordu, doktor korkacak bir şey yok diyordu halbuki korku falan kalmamıştı doğsun diye heyecandan yükseliyordu, ayy neyse bakalım ikinci de o kadar bekleyecek mıneredeyse aynı sürede doğurmuşuz
Ay sorma ya ben de her gece acaba o gece bu gece mi diye yatıyordum.yuruyusler ılık duşlar Merdiven in çık hurma ye ananas ye pilates topunda zıpla bir takım vajinadan alınan takviyeler efendime söyleyeyim "Paris'e gidip gelmeler" bebek doğsun diyeHeyecandan gidip gidip geliyordum tansiyonum yükseliyordu, doktor korkacak bir şey yok diyordu halbuki korku falan kalmamıştı doğsun diye heyecandan yükseliyordu, ayy neyse bakalım ikinci de o kadar bekleyecek mı
Canım seninki gerçekten baya zorlamış ben doğal yontemlerle rahatlatabiliyirsam mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya çalışıyorum. Şimdi şükür idare edilir halde ama teşekkür ederim ihtiyacım olursa sorarım doktora bu ilacıCanım geçmiş olsun
Benim basurum o kadar kötülemişti ki (3 ayrı meme çıktı), doktor proctogyvenol kullan demişti eğer dışarıdaysa vajinaya değdirmeden bu kremden sürebilirsin. Suya oturmak sanki yapılmaması gereken bir şeydisabah akşam dalinle yıkayıp bol bol ılık su döküyordum maşrapayla.
Benim de ikinci ve kız, birinci elden bunu test edeceğiz bunuValla kız bebekler erken gelir, ikinciler erken gelir diyorlar
İlki kaç yaşında senin?Benim de ikinci ve kız, birinci elden bunu test edeceğiz bunu
3bucuk yaşında oğlum var, arada iki düşük var şükür bu sefer de kızım olacakİlki kaç yaşında senin?
Aha! Benimki de 3,5 yaşında oğlan3bucuk yaşında oğlum var, arada iki düşük var şükür bu sefer de kızım olacak
İyi denk geldi, Hangi ay doğdu senin ki benim ki Ekim'deAha! Benimki de 3,5 yaşında oğlanbir oncesinde bir de sonrasında iki dusugum var benim de. Kader arkadaşım gel bı sarılayım
Benimki de KasımHangi ay doğdu senin ki benim ki Ekim'de
Ömürleri güzel olsunBenimki de Kasım1 ay var aralarında
Nasıl anladı streste olduğunu ? Napıyordu ki bebek. Çok haklısın gerçekten bu arada.Kızlar böyle küçücük şeyleri kafanıza takmayın lütfenbebek öyle etkileniyor ki anlayamıyoruz bile nasıl etkilendiğini kilo bu alınır verilir her ultrason makinesi farklı ölçer yeterki sağlıklı olsunlar iki gün önce eşimle biraz problemler yaşadık hem ağladım hem sinirlendim hormonlarında etkisiyle birden fazla şey düşünürek o geceyi kendime zehir ettim dün sabah uyandım karnım sürekli kasılıyor ve ağrıyor işe gittim duramadım neredeyse ağrıdan, hemen doktorumun yanına çıktım önce biraz derdimi dinledi sonra bebeğe baktı bebek çok stresli görünüyor naptın çocuğa ne yaşadın bu kadar dedi. Sonra kafama dank etti ben salak mıyım benim herşeyimden oda etkileniyor değdi mi ağladığına üzüldüğüne çocuğa eziyet ettiğine dedim. Rapor verdi eve gönderdi ilk işim eşimle o konuyu kapatıp halletmek oldu. O yüzden duymuyor bilmiyor sanmayalım avuç içi kadar şey herşeyden haberi var
Çıktı canım benim kaderdaşımAynen öyle kuzucumm. İnşallah tertemiz çıksın da için rahatlasın arkadaşım
ay evettt hala deli gibi yağıyor. Sabah markete gidecektim 2 saat arabayı temizlemek zorunda kaldımiyi ki iş yokmuş bugün
Valla nasıl anladığını sormadım inanır mısın karmım çok gergindi böyle dokununca bile semsertti sanırım duruş pozisyonuyla alakalı söyledi öncesinde durumu da anlatmadım hani biliyorda söylüyor desem ultrasonla baktıktan sonra söyledim eşimle sorun yaşadığımızıNasıl anladı streste olduğunu ? Napıyordu ki bebek. Çok haklısın gerçekten bu arada.
Çok şaşırdım ya demek ki baya iyiValla nasıl anladığını sormadım inanır mısın karmım çok gergindi böyle dokununca bile semsertti sanırım duruş pozisyonuyla alakalı söyledi öncesinde durumu da anlatmadım hani biliyorda söylüyor desem ultrasonla baktıktan sonra söyledim eşimle sorun yaşadığımızı
İyiliğine çok iyi mükemmel bi doktor geçen sene de normalde 16 haftada belli olan kesin teşhisi o haftada söylenen hastalığı daha bebeğimin kalp atışını duyduğumuz 6. Haftada söylemişti 8. Haftada netleştirmişti. O yüzden baya güvenirim kendisineÇok şaşırdım ya demek ki baya iyi
Bi doktormuş helal olsun.
Benim ilk ve kızdı 37+5 te geldi, bu cimcime de ikinci ve kız daha erken gelmemesi için dua ediyorum diyelim kızlarBenim de ikinci ve kız, birinci elden bunu test edeceğiz bunu
Ay lütfen o biraz daha takılsın içerde mümkünseBenim ilk ve kızdı 37+5 te geldi, bu cimcime de ikinci ve kız daha erken gelmemesi için dua ediyorum diyelim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?