- 16 Ocak 2021
- 185
- 364
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.101
Emin, gördük direkÇok erken söylemiş eminmi peki sonradan süpriz oluyor ya insan şaşırıyor
Yaaa hayırlı evlat olsun inşallahKızceler, oğlumuz oluyormuş
Yaaaa gösterdi miiiiKızceler, oğlumuz oluyormuş
Ben yedim ya bi kere çok canım istemiştiCanlar etsiz çiğköfte yiyebiliyor muyuzacil cevap lazım
Kaç haftalıkti canımAyy kızlar ben ilk defa bir şey hissettim yani bu kadar büyük bir tekme olamaz sanırımkorktum bir an o neydi öyle anlam veremedim vallahi biri karnıma yumruk attı ben normalde hareketleri hissetmiyordum ama az önce ufaklıktan büyük bir darbe yedim normal mi bu yaaa bu kadar sert olması çok şaşkınım
Ben yiyorum canım doktora da sormuştum çiğ et olmadığı için sorun yok demiştiCanlar etsiz çiğköfte yiyebiliyor muyuzacil cevap lazım
Geçti ya 16+3 şuan ama baya sertti düşünün yani kendimden korktumKaç haftalıkti canım15 haftaliyi gectiyse hissetmiş olabilirsin artık, guclenmistir bebecik
Yiyilebiliyor canım bende yedim bir kaç kere etsiz olduğu için sorun yok acısı dışındaCanlar etsiz çiğköfte yiyebiliyor muyuzacil cevap lazım
Etsizde problem yok canım, sadece dışarıdansa yeşillik yemeCanlar etsiz çiğköfte yiyebiliyor muyuzacil cevap lazım
Teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz sağlıkla doğurup büyütelim ♡Yaaa hayırlı evlat olsun inşallahsağlıkla al kucağına
Teşekkür ederim canım, gerçekten erkek ayıymış heralde buYaaaa gösterdi miiiihayırlı olsun kuzucummmm erkek sayısııı çoğalıyorrr
Canim çatlak tamamen genetik birşey. Ama yumuşak olsun diye birşey sürmek istersen bence tatlı badem yağından başka birşey sürme bence.Kızlar bende çatlak olmaya başladı. Sanırım zayıf olduğumdan erken başladı ya da bünyeden belki bilmiyorum. Şu an kırmızı çizgiler halinde görünüyor. Herkes yazıyordu ne sürsen fayda etmiyor diye ama doğal yağlardan önerisi olan var mı. Doktorum Lierac krem önerdi ama doğal ilerlemek istiyorum.
Ben 12 haftada gittim suan erken dedi hiçbişi söylemedi ama bi çıkıntıda görmedik 15 haftada gittim göstermedi tam kıza benzettim ama bacanı açmıyor tam dedi valla içimde kaldı öğrenseydim iyiydiEmin, gördük direk2 gün önce tam göstermemisti erkeğe benziyor ama yine de erkek derim 3 hafta sonra kız çıkmasın Bi daha bakalım dedi. Bugün gittim evet erkek dedi. Kızıma da 11+6 da kız demişti. Sanki erkeklerinki daha kesin oluyor gösterirse. Yine de içime Bi kurt düşmedi değil şimdi
Aiyy evet yedim valla epeydir canım istiyordu çok şükür çocuk içerde oynuyor kesin şu anEtsizde problem yok canım, sadece dışarıdansa yeşillik yeme
Teşekkür ederim canım, gerçekten erkek ayıymış heralde bukızıma söyleyemiyoruz, kız kardeş istiyorum anne diyor. Nasıl alistiracagiz bakalım ♡
Yiyilebiliyor canım bende yedim bir kaç kere etsiz olduğu için sorun yok acısı dışında
Ben yiyorum canım doktora da sormuştum çiğ et olmadığı için sorun yok demişti
Ay yedim valla kızlar çok ihtiyacım varmış resmenBen yedim ya bi kere çok canım istemişti
Afiyet olsunAiyy evet yedim valla epeydir canım istiyordu çok şükür çocuk içerde oynuyor kesin şu anoyyy bi şekilde kabullenir bence size de değişiklik olur ikisini de tatmış olursunuz
Ay yedim valla kızlar çok ihtiyacım varmış resmenteşekkür ediyorum hepinize
Benimde 12 haftalık kemik yapısı kıza benziyor dedi ama daha çok erken dedi sizce yanılma payı olur mu kemik yapısı doğru çıkıyor muBen 12 haftada gittim suan erken dedi hiçbişi söylemedi ama bi çıkıntıda görmedik 15 haftada gittim göstermedi tam kıza benzettim ama bacanı açmıyor tam dedi valla içimde kaldı öğrenseydim iyiydiama sizin pipiyi görmüş değişmesi sanırım
Hadi darısı başımıza, bakalım benim bebek ne zaman tepik atacakGeçti ya 16+3 şuan ama baya sertti düşünün yani kendimden korktum
Degisir mi diye niye soruyorsun merak ettiğim için soruyorum erkek mi istiyorsunu? Bana da 12 haftalıkken doktor kıza benziyor demişti kendim de kız hissediyordum ve bebeğim kızmışBenimde 12 haftalık kemik yapısı kıza benziyor dedi ama daha çok erken dedi sizce yanılma payı olur mu kemik yapısı doğru çıkıyor mu
Yaaa inşallah hepiniz hissedersinizHadi darısı başımıza, bakalım benim bebek ne zaman tepik atacak
Pamuklu ayarında kullanıyorum ne var ne yoksa açıkçası. Kurulumu yapan çocuk bir kitapcikta yazan gibi anlattı bir de abla ben sana normal şekilde de anlatacağım ne varsa pamuklu ayarında kurut bitince hiç bekletmeden ya al alamıyorsan da kapağını aç küçülür dedi. Bende öyle yapıyorum küçülen olmadı şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?