Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    70
4 kişi aynı gün doğuracağız öyle mi? Peki kız çocuk vajinal doğum sizce erken gelir mi? Ben Haziran sonu çıkarırım gibi hissediyorum
Evett gelme ihtimali de var tabii. Aralık annesi olacakken kızını 37+5te kucağına alıp Kasım annesi olmuş biri olarak söylüyorum ama yeğenim gibi gününü geçirip suni sancı ile getirtilen de var tabi o da kız ama gelmek istemedi hanımefendi bir türlü her bebek kendine özel bakıp göreceğiz
Ya evet normalde pantolon bile giymiyorum hamile taytlarindan aldim evde zaten hep pijama ama dün baska altarnatif de olmadigindan giydim insallah bişey olmaz. Evet çok nadir birde hafif hafif hissediyordum ama korktum iste.
Anladım canım benim. Merak etme olmamıştır ya o kadar sürede sakin ol
14 +4 üm doktora gittim bu kez Devlet hastanesine yine cinsiyet için çok erken dedi .Ben acaba ne zaman öğrencem insan merak ediyor
Aslında bence öğrenmen gerekirdi ama neden bu kadar geç öğreniliyor devlette onu anlamadım bir türlü
Okudum canım inşallah geçmemiştir dualarım seninle

Biberonu hangilerinden alsak daha iyi olur? Cam mı? Fiyatları gayet iyi görünüyor çok teşekkürler
Ben ilk baş cam aldım sağlık vs diye düşünerek. Bebek şuan 6 aylık kendisi tutmak istiyor tutamıyor kafasına düşüyor ağlıyor elinden kayıyor 3 tane kırıldı pes ettim artık avent klasiklerden devam

Hep İstanbul ve Ankara duyuyorum sizlerden. Bursa'da olan var mıdır aranızda acaba? Varsa hangi hastaneye gidiyorsunuz
Ben bursa jimer e gidiyorum canım ben kızımda başka bir doktora gidiyordum birkaç sorun yaşadım jimer deki doktorumu buldum sağolsun kızımı sağlıkla kucağıma aldıysam önce Allah sonra doktorum sayesinde oldu şimdi de ona devam ediyorum. Sen nereye gidiyorsun

4 kişi aynı gün doğuracağız öyle mi? Peki kız çocuk vajinal doğum sizce erken gelir mi? Ben Haziran sonu çıkarırım gibi hissediyorum
Valla ben 10 gün geç gelmişim. Hatta gelmemisim artik gelmiyorum diye suni sanciyla getirmisler

Hiç gözümde değil şu kanama ve risk geçse başka her şeye razı geleceğim artık bunun psikolojisi çok zormuş. Neyse gelip geçecek
Gecer hic endise etmeyin benimde kanamam vardi progestan ve duzenli yatis dinlenmeyle gecti Psikolojik olarak cok zor bir surec ama gececek emin olun kendisi gecsede korkusu baki kaliyor o ayri ama hala her wcde acaba kan var mi korkusu yasiyorum ama bunada sukur Allah birdaha yasatmasin en yakin zamanda sizde ferahlayin bu konuda insallah

Bana sadece yatacaksın diyor 3 haftadır yatıyorum sizde kahverengi akıntı olmuş muydu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…