- 16 Kasım 2024
- 23
- 36
- 3
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.201
İnşallah güzel sonuçlar çıkacak olumlu düşünelim çok da uzun bir zaman olmuş ama sonuç çıkmamış olması kötü birşey olduğu için değildir henüz bitmemiştir. Ama fetal DNA yapılsaydı bile şimdiye kadar çıkardı baya bekletiyorlar insan merakla bekliyor korkuyor iyicehenüz sonuç gelmedi bugün bir ay oldu
Merak etme sen, ihtimalleri söylüyorlar bende öyle ilkte kafam rahattı yapmadım hicbirini, bu sefer de hadi yaptırayım dedim ihtimaller ihtimaller diye huzurum kaçtı yaptirmiyorum artık bıraktım, bir şey olmayacak inşallah sıkma canını olasılıklardan bahsediyorlar, sapasağlam doğar inşallah hiç olumsuz düşünmeCok bir bilgimde yok kusura bakmayin belki yanlis yaziyorum o yuzden anlasilmiyor. İlk hamileligimde hic bir test yaptirmamistim ne kadar rahat bir hamilelik gecirmistim. İkincide yasim ilerledi diye birde doktorumu degistirdim butun testleri istiyor. Hastanedede degismis ordada istiyorlarmis yaptirmak zorunda kaldim
Rabbim yar ve yardımcın olsun. İns içini rahatlatan güzel sonuçlar alırsın bu akşamDawnsendorumlu olabilir diye riskli bulundu. Doktorum yunanli tam olarak onlar aldirma taraftari oluyor dini inanclari bizim gibi olmadigi icin tam olarak anlasamadik. Bu aksam hastaneye randevu aldim musluman bir doktora detayli bakalim dedi insallah bu aksam belli olucak dualarinizi eksik etmeyin bizden
Geç olsun güç olmasın bacım.Selam canım işler çok yoğun hem işte hem evde çalışıyorum giremiyorum kesin test sonucu henüz çıkmadı mesaj gelmedi. pzt randevum var çağırmışlardı sonuç çıkar diye mesaj gelmeyince canım sıkıldı. İnşaallah birşey yoktur.
Ben ikili yaptırmadım. Bilinçli yaptırmadığımı biliyor dr, son gittiğim randevuda diyor ki 3lü yaptırmak ister misin ?Cok bir bilgimde yok kusura bakmayin belki yanlis yaziyorum o yuzden anlasilmiyor. İlk hamileligimde hic bir test yaptirmamistim ne kadar rahat bir hamilelik gecirmistim. İkincide yasim ilerledi diye birde doktorumu degistirdim butun testleri istiyor. Hastanedede degismis ordada istiyorlarmis yaptirmak zorunda kaldim
Direkt benim yaşadıklarım anlattıklarınYarın bende özele gideceğim normalde devlet hastanesine gidiyorum ama ikili testim çıkmıştı devlet hastanesinde normal yorumladılar pek içime sinmedieşime bir özele muayene gidelim dedim hem bir bakmış olur Hemde 14 haftandayım artık cinsiyet söyler diye yarına bir gideyim dedim umarım herşey yolunda olur bu arada devlet hastanesi 15 haftadan sonda net bir cinsiyet yapıyorlar ama oda yanıltma ihtimali olabiliyor tabi doktora da bağlı bu durum seninki haftaya tam kesinleşir 15 haftaya girmiş oluyorsun sanırım günlerimiz aynı lady peacock
Bende Kız olursa ilerde birbirine destek olurlar yardımcı olurlar bundan dolayı biraz daha fazla kız istiyorumİdealize edilmiş aile resminde öyledir ya; anne, baba, biri erkek biri kız iki çocuk. Her şekilde bu düşünce empoze eidiliyor.
Ataerkil toplum tabi. Erkek çocuğuna özel bi ehemmiyet veriliyor. Ancak su yaşadığımız çağda; evladın kızı-erkeği yok.
[Bunu diyorum da babamın salonunda erkek torunların resimlerinin old bi tablo asılı. O resimleri oraya asanlar da, cinsiyetlerinden dolayı kendilerini ayrıcalıklı gören abilerim. Kaderin cilvesi mi dersiniz; bizde erkeklerin oğlan, kızların kız çocuğu var. Ben tenezzül edip oraya kızımın resmini koymadım. Oğlum olursa da koymayacağım. Alın bu bilgiyi ne yaparsanız yapın]
Cinsiyetci değilim. Ben kızım uyumlansın, daha çok benimsesin, paylaşımı olsun diye kız istiyorum.Yoksa Allah ne verir ise kıymetlimizdir, biriciktir
Selamm, canım ben de dün yarım saat kadar yürüdüm. Eve geldim belim bacağım bir acımaya başladı ama yok böyle bir acı. Sağ belimden popo kemiğime ordan da sağ bacağıma acı yayılıyordu. Sağ bacağıma hiç basamadım 1-2 saat. Eğilemedim, doğrulamadım ve sadece sırtüstü yattım. Dinlendikçe acı hafifledi çok şükür. Bugün tekrar yarım saat kadar yürüyüş yaptım, bugün de hafif bir acı ve bacakta uyuşma hissi var ama düne göre daha iyiyim. Neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ama sanırım karnımız çıkmaya başlıyor ufaktan ve biryerlere baskı yaptığı için de sinir sıkışması gibi birşey oluyor. Önerim arada kısa yürüyüşler yap ve sonrasında bol bol dinlen. İnşallah yarına bişeyimiz kalmaz hemencecik geçerKızlar selam
Dün geceden başlayan kalça ağrım var yürümekte oturup veya ani hareket etmekte zorlanıyorum bugunde aynı şekilde oldu devam ediyor hala
Kalça kısmında yani hepiniz benim bacımsınızablalarım ve kardeşlerim gibi yaşça büyük olanlar var böyle direk söylemek beni utandırıyor
Tam popo üzerinde iç kısma doğru oluşan bir ağrı sol tarafta oluyor bu tabi ayağa kalktığımda bacak kalça popo hepsi hareketlendiği için ağrıma oluyor kramp gibi ağrısürekli devan eder mi bu acaba ne yapmam gerek yani ilk aylarda bende böyle sorunlar olmazdı bu gebelikte çok farklı
15 te erkense artık doğunca söyleseymısRabbim yar ve yardımcın olsun. İns içini rahatlatan güzel sonuçlar alırsın bu akşam
Ama ikili test sadece bi tarama testi. İhtimal bildiriyor. Yani tanı koymuyor. Fetal dna, amniyosentez gibi bi şey yatırsaydın, belki aldırma gibi bi seçenekten bahsedilebilirdi senin için ama risk var diye aldırma mevzunun açılmasını anlayamadım.
Geç olsun güç olmasın bacım.Tahmin ediyorum her saat, her gün beklemek stresini daha da artırıyor ama iş ki sonuç güzel gelsin.
Tam olarak ne testi bu! Kesin sonuç veriyor demiştin. Hea sanki bebek sıvısından numune almışlardı di mi ? İğneden canım yandı demiştin. Hatırladım.
Pazartesiye kadar özel dua edeceğim sanaRabbim korktuklarından emin eylesin
Ben ikili yaptırmadım. Bilinçli yaptırmadığımı biliyor dr, son gittiğim randevuda diyor ki 3lü yaptırmak ister misin ?
Tevekkeli testler tahliller hiç bitmiyor. Hepsi ayrı bi korku, stres bizim için. Su 9 ayı bi sağlıkla tamamlasaydık hayırlısıyla
Direkt benim yaşadıklarım anlattıklarınBöbrek ultrasonu sonucunu göstermeye gittiğimde, MHRS de boş randevu göründü öğleden sonra kadın doğuma. Hastaneye gelmişken bi görüneyim dedim. 15. Haftadayım. İlk kez cinsiyet sordum. Diyor ki, bu haftalar cinsiyet için erken. Bir ay sonraki randevuda görülebilir.
İçimden “yauv he he” dedim, cıktım
Merhabalar benimde kalça ve kasık ağrım var yalnız değilsinizBende yürümekte çok zorlanıyorum canım A acemianne92 de fıtık olabilir yazdı umarım değildir canım inşallah bebeişten dolayı oluyordur bu durum hemen atlatırız inşallah
Estağfurullah özel bir sebebi var mı onu merak ettim. Elbette bu testler zorunlu değil ama bilhassa yaş ilerledikçe riskler arttığı için yaptırmak gerekli diye düşünüyorum.Cok bir bilgimde yok kusura bakmayin belki yanlis yaziyorum o yuzden anlasilmiyor. İlk hamileligimde hic bir test yaptirmamistim ne kadar rahat bir hamilelik gecirmistim. İkincide yasim ilerledi diye birde doktorumu degistirdim butun testleri istiyor. Hastanedede degismis ordada istiyorlarmis yaptirmak zorunda kaldim
İnşallah öyle bir şey yoktur canım benim. Bol dua et. Bakalım müslüman doktor ne diyecek. Tek bir doktora da bağlı kalmamak lazım bu durumlarda. Belki de çok sağlıklı olacak aldırmak mantıklı değil..ki sen aldırmak istemiyorsan gerisine karışamaz zaten. Dualarım.seninle doktordan çıkınca yaz .Dawnsendorumlu olabilir diye riskli bulundu. Doktorum yunanli tam olarak onlar aldirma taraftari oluyor dini inanclari bizim gibi olmadigi icin tam olarak anlasamadik. Bu aksam hastaneye randevu aldim musluman bir doktora detayli bakalim dedi insallah bu aksam belli olucak dualarinizi eksik etmeyin bizden
Valla kapsamlı bir test bir çok hastalığı tarıyor dedi. Sormadım bende neler diye.Yaz bebeği olacaklar öyle çok üst baş almaya gerek yok ilk zamanlar için bolca çıtçıtlı body lazım. Kıyafet konusunda ilerleyen aylarda net liste paylaşırım ama benim olmazsa olmazım bebek telsizidir arkadaşlar.
Neden yaptırmak istemiyorsun
Bir şekilde alışman lazım ilk gebeliğimde bulantıdan içmedim ben sonrasında çok eksiklik yaşadım vitamin mineral açısından emzirme döneminde de içmemiz lazım o yüzden alışman şart.
Peki detaylı USG yapınca sana rapor verebilecek mi mesela. Sorumluluk alacak mı?
Test kapsamı ile ilgili bilginşz var mı neler taranıyor
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim. Dualarım seninle . Biz de seni merak ediyoruz. Güzel haberlerle gel inşallah canimmSelam canım işler çok yoğun hem işte hem evde çalışıyorum giremiyorum kesin test sonucu henüz çıkmadı mesaj gelmedi. pzt randevum var çağırmışlardı sonuç çıkar diye mesaj gelmeyince canım sıkıldı. İnşaallah birşey yoktur.
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğlun inşallahCanlar bizde öğrendik 12+3 de. Cinsiyetimiz erkekmiş. Bu sene çoğunluk erkek senesi herhalde kızlar
Merhaba canımSelamm, canım ben de dün yarım saat kadar yürüdüm. Eve geldim belim bacağım bir acımaya başladı ama yok böyle bir acı. Sağ belimden popo kemiğime ordan da sağ bacağıma acı yayılıyordu. Sağ bacağıma hiç basamadım 1-2 saat. Eğilemedim, doğrulamadım ve sadece sırtüstü yattım. Dinlendikçe acı hafifledi çok şükür. Bugün tekrar yarım saat kadar yürüyüş yaptım, bugün de hafif bir acı ve bacakta uyuşma hissi var ama düne göre daha iyiyim. Neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ama sanırım karnımız çıkmaya başlıyor ufaktan ve biryerlere baskı yaptığı için de sinir sıkışması gibi birşey oluyor. Önerim arada kısa yürüyüşler yap ve sonrasında bol bol dinlen. İnşallah yarına bişeyimiz kalmaz hemencecik geçer
OyyyyMerhabalar benimde kalça ve kasık ağrım var yalnız değilsiniz
Ahahahyüzde doksan erkek geliyormuş banabundan da dönmez herhalde yahu ben burdayım diyor sanki
Amin bekleyen herkesin inşallahAhahahöyle görünüyor erkek sağlıkla gelsin inşallah
Aradım ama devlet hastanesinde yapıldı cevap vermediler pzt öğreneceğiz artık çıktı ise bakalimİnşallah güzel sonuçlar çıkacak olumlu düşünelim çok da uzun bir zaman olmuş ama sonuç çıkmamış olması kötü birşey olduğu için değildir henüz bitmemiştir. Ama fetal DNA yapılsaydı bile şimdiye kadar çıkardı baya bekletiyorlar insan merakla bekliyor korkuyor iyicebugün arayıp sorsaydınız keşke belki bilgi verirler miydi sonuçlar için? Sizin bu kesin sonuçlar hangi testin sonucuydu bir de, ikili test mi oluyor?
Amin sağolasın canim Allah razı olsunRabbim yar ve yardımcın olsun. İns içini rahatlatan güzel sonuçlar alırsın bu akşam
Ama ikili test sadece bi tarama testi. İhtimal bildiriyor. Yani tanı koymuyor. Fetal dna, amniyosentez gibi bi şey yatırsaydın, belki aldırma gibi bi seçenekten bahsedilebilirdi senin için ama risk var diye aldırma mevzunun açılmasını anlayamadım.
Geç olsun güç olmasın bacım.Tahmin ediyorum her saat, her gün beklemek stresini daha da artırıyor ama iş ki sonuç güzel gelsin.
Tam olarak ne testi bu! Kesin sonuç veriyor demiştin. Hea sanki bebek sıvısından numune almışlardı di mi ? İğneden canım yandı demiştin. Hatırladım.
Pazartesiye kadar özel dua edeceğim sanaRabbim korktuklarından emin eylesin
Ben ikili yaptırmadım. Bilinçli yaptırmadığımı biliyor dr, son gittiğim randevuda diyor ki 3lü yaptırmak ister misin ?
Tevekkeli testler tahliller hiç bitmiyor. Hepsi ayrı bi korku, stres bizim için. Su 9 ayı bi sağlıkla tamamlasaydık hayırlısıyla
Direkt benim yaşadıklarım anlattıklarınBöbrek ultrasonu sonucunu göstermeye gittiğimde, MHRS de boş randevu göründü öğleden sonra kadın doğuma. Hastaneye gelmişken bi görüneyim dedim. 15. Haftadayım. İlk kez cinsiyet sordum. Diyor ki, bu haftalar cinsiyet için erken. Bir ay sonraki randevuda görülebilir.
İçimden “yauv he he” dedim, cıktım
Sağolun canım Allah razı olsunİnşallah öyle bir şey yoktur canım benim. Bol dua et. Bakalım müslüman doktor ne diyecek. Tek bir doktora da bağlı kalmamak lazım bu durumlarda. Belki de çok sağlıklı olacak aldırmak mantıklı değil..ki sen aldırmak istemiyorsan gerisine karışamaz zaten. Dualarım.seninle doktordan çıkınca yaz .
Valla kapsamlı bir test bir çok hastalığı tarıyor dedi. Sormadım bende neler diye.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim. Dualarım seninle . Biz de seni merak ediyoruz. Güzel haberlerle gel inşallah canimm
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğlun inşallah
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahyüzde doksan erkek geliyormuş banabundan da dönmez herhalde yahu ben burdayım diyor sanki
Ay canım.masllah nur topu gibi duruyor orda gerçektenyüzde doksan erkek geliyormuş banabundan da dönmez herhalde yahu ben burdayım diyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?