Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    43
Rabbim korktkorktuklarından emin kılsın hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımaza alalım bebeklerimizi. Bol bol dua inşallah Ayet'el kürsi nas felak günlük yasin okumasına özen göster inşallah. Rabbim ol der ve olur biz ne yaparsak yapalım olacak olan olacak. Allahın izniyle bebeklerimiz de bizimle kalacak

Acikcasi o kadar detayli konusmadik. Sadece detayli incelemeyi ben yapacagim ben riskli bir durum gorursem seni ayrica perinatologa yonlendiririm dedi. Bende henuz nasil olsa daha var diye pek ustunde durmadim. Sonradan dusununce biraz kafama takildi iste. Bakalim yarinki rutin kontrolumde acarim tekrar bu konuyu

Kızlar devlet hastanesi multivitamin olarak letplus multimax diye bişey önerdi özel hastanede regenesis diye bişey önerdi kararsız kaldım biliyor musunuz bu takviyeleri hangisini alayım

Kızlar bu arada perinatoloji USG sonuçlarını iyi bulmasına rağmen yaş riskinden dolayı amniyosentez önerdi bana ilkten yaptırmak istemedim çünkü çok minik de olsa bir risk var diye. Sonra düşünüp yaptıran arkadaşlarla görüştükten sonra yaptırmaya karar verdim haftaya tekrar gideceğim 23. Haftaya kadar yapılan bir testmiş. Yaptırmayıp pişman olmaktansa o riski göze alıyorum Allah korusun doğum sonrası müdahale gerektiren bir durum olursa ve benim tercihimden dolayı bilemezsek bununla başedemem. Tabi öncesinde kendi drum dan da görüş alacağım kendisinş neredeyse 2 aydır göremiyorum ya ben gidemedim benim gisebileceğim zamanda o raporluydu vs...

Kızlar devlet hastanesi multivitamin olarak letplus multimax diye bişey önerdi özel hastanede regenesis diye bişey önerdi kararsız kaldım biliyor musunuz bu takviyeleri hangisini alayım
Asıl mesele doktorun hangi depoyla anlaştığı ya da hangi ilacı begendigi bana devlette özelde regenesis önerdi tahlil mahlil yapmadan, takviye zaten kafana hangisi yatarsa onu al

Teşekkürler canım aklına gelen herşeyi paylaş lütfen

Kızlar konuyu hergun düzenli takip edemedim ama ara ara giriyorum herkes iyidir inşallah
Fetal dna icin Yeditepe üniversitesi hastanesi ile mutlaka görüşün yorumlarda okudum hep yari yariya daha uygun geliyor.
Detaylı ultrason yaptiran oldu mu ist anadolu yakasında nereyi tavsiye edersiniz ?

Canım peritanolog ile riskli gebelik uzmani aynı şey değil mi zaten...

Asıl mesele doktorun hangi depoyla anlaştığı ya da hangi ilacı begendigi bana devlette özelde regenesis önerdi tahlil mahlil yapmadan, takviye zaten kafana hangisi yatarsa onu al
Ya açıkcası hangi reprezant iyi çalışırsa o ilacı tercih ediyorlar orası da ayrı bi mesele de işte bi kaç arkadaşta regenesisi okuduğum için sizlere bi danışayım dedim

Cok sukur olcumleri normal dedi doktor 19 haftada detayli buyuk ulturason olucak supheli bir durumda bebekten sivi alinacakmis herseyin hayirlisi mevlam neylerse guzel eyler dagina gore karar verirmis nasibimizde ne varsa o
Ölçümlerinin iyi olmasına sevindim. İnşallah detaylıda da her şey normal çıkar sağlıkla alırsın kucağına.

Fetal dna istenen veri için yeterliyse daha risksiz değil mi? Bilmediğim için soruyorum amniyosentezi göze almanızı gerektirecek bir durum belki yoktur

Detaylı için henüz erken bize en erken 19. Haftada yapılıyor Anadolu yakası için aldığım en uygun fiyat kendi gittiğim hastane 4000tl fiyat verdi devlette de yapan bazı hastaneler var ama randevu almak çok çok zor.
Kızlar detaylı için tavsiyem yaptırmak istediğiniz yerden randevunuzu erkenden almanız. Sonra randevu bulmakta zorlanıyor insan. Benim hastanede haftada tek gün yapıldığı için çok çabuk doluyor randevular o yüzden şimdiden almayı planlıyorum

Folik asit takviyesini kaçıncı haftaya kadar doktorunuz kullanmayı tavsiye etti? Sormayı unutmuşum ben. Elimdeki 11+5 olduğumda bitecek, yenisini alsam mı yoksa artık başka vitaminlere mi başlıyoruz?

selam kızlar
12+5’ten selamlar. yeditepe üniv hastanesinde fetal dna yaptırdım pazartesi günü. 6800 civarı ödedim. Perşembe sonuçlarım geldi, kızım olacak inş 2 kez lekelenmeyle karışık kanamam olmuştu, progestanla düşük riskiyle ilk 3 ayımı geçirdim ama çok şükür her şey yolunda. lekelenme yaşayan arkadaşlarım korkmayın ama yine de doktora gidin demek istedim. fetal için de yazmak istedim yeditepe’yi merak edenler oluyor. sevgiler hepinize, hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin bize inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…