- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.221
Rabbim korktkorktuklarından emin kılsın hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımaza alalım bebeklerimizi. Bol bol dua inşallah Ayet'el kürsi nas felak günlük yasin okumasına özen göster inşallah. Rabbim ol der ve olur biz ne yaparsak yapalım olacak olan olacak. Allahın izniyle bebeklerimiz de bizimle kalacakCok bir bilgimde yok kusura bakmayin belki yanlis yaziyorum o yuzden anlasilmiyor. İlk hamileligimde hic bir test yaptirmamistim ne kadar rahat bir hamilelik gecirmistim. İkincide yasim ilerledi diye birde doktorumu degistirdim butun testleri istiyor. Hastanedede degismis ordada istiyorlarmis yaptirmak zorunda kaldim
Acikcasi o kadar detayli konusmadik. Sadece detayli incelemeyi ben yapacagim ben riskli bir durum gorursem seni ayrica perinatologa yonlendiririm dedi. Bende henuz nasil olsa daha var diye pek ustunde durmadim. Sonradan dusununce biraz kafama takildi iste. Bakalim yarinki rutin kontrolumde acarim tekrar bu konuyuYaz bebeği olacaklar öyle çok üst baş almaya gerek yok ilk zamanlar için bolca çıtçıtlı body lazım. Kıyafet konusunda ilerleyen aylarda net liste paylaşırım ama benim olmazsa olmazım bebek telsizidir arkadaşlar.
Neden yaptırmak istemiyorsun
Bir şekilde alışman lazım ilk gebeliğimde bulantıdan içmedim ben sonrasında çok eksiklik yaşadım vitamin mineral açısından emzirme döneminde de içmemiz lazım o yüzden alışman şart.
Peki detaylı USG yapınca sana rapor verebilecek mi mesela. Sorumluluk alacak mı?
Test kapsamı ile ilgili bilginşz var mı neler taranıyor
Buda 12+4 hala aynı fikirde misiniz acaba?Bana kız gibi geldi bacım
Görür görmez kız gibi doğdu içime sağlıkla gelsin minik
Buda 12+2 haftalık hala aynı fikirde misiniz acaba ?
Asıl mesele doktorun hangi depoyla anlaştığı ya da hangi ilacı begendigi bana devlette özelde regenesis önerdi tahlil mahlil yapmadan, takviye zaten kafana hangisi yatarsa onu alKızlar devlet hastanesi multivitamin olarak letplus multimax diye bişey önerdi özel hastanede regenesis diye bişey önerdi kararsız kaldım biliyor musunuz bu takviyeleri hangisini alayım
Teşekkürler canımYaz bebeği olacaklar öyle çok üst baş almaya gerek yok ilk zamanlar için bolca çıtçıtlı body lazım. Kıyafet konusunda ilerleyen aylarda net liste paylaşırım ama benim olmazsa olmazım bebek telsizidir arkadaşlar.
Canım peritanolog ile riskli gebelik uzmani aynı şey değil mi zaten...Kizlar merhaba
Yarin rutin kontrol var heyecandan duramiyorum bugun yine2 haftadir gormedim hersey yolunda mi acaba cok merak halindeyim. Birde yarin serklaj icin gun ayarlayacagiz onun telasida bindi ustume
Birsey soracagim birde ben 12. Haftadan beri riskli gebelik takibi yapan bir doktora muayene oluyorum. Normalde diger takip eden doktorum perinatolog ile gorusmemi istemisti ama bu doktorum hic gerek olmadigni soyledi. Hatta 12. Haftada detayli ultrasonuda kendi yapti. 20/22 arasindaki detayliyida kendi yapacakmis. Perinatolojiye gitmene hic gerek yok ekstrem bir sorun cikmadigi surece ben sureci yonetebilecek bir hekimim diyor. Acikcasi cvsinede guvendim bu konuda. Ama yinede bir soru isaretim
Var. Sizce kuruntuya kapilmadan teslim etmeli miyim kendimi? 12. Haftaya kadarda acikcasi 3 doktor gezdim hicbiri beni tatmin etmedi. Boyle surekli gezmekte istemiyorum.
Ya açıkcası hangi reprezant iyi çalışırsa o ilacı tercih ediyorlar orası da ayrı bi mesele de işte bi kaç arkadaşta regenesisi okuduğum için sizlere bi danışayım dedimAsıl mesele doktorun hangi depoyla anlaştığı ya da hangi ilacı begendigi bana devlette özelde regenesis önerdi tahlil mahlil yapmadan, takviye zaten kafana hangisi yatarsa onu al
Ölçümlerinin iyi olmasına sevindim. İnşallah detaylıda da her şey normal çıkar sağlıkla alırsın kucağına.Cok sukur olcumleri normal dedi doktor 19 haftada detayli buyuk ulturason olucak supheli bir durumda bebekten sivi alinacakmis herseyin hayirlisimevlam neylerse guzel eyler dagina gore karar verirmis nasibimizde ne varsa o
Fetal dna istenen veri için yeterliyse daha risksiz değil mi? Bilmediğim için soruyorum amniyosentezi göze almanızı gerektirecek bir durum belki yokturKızlar bu arada perinatoloji USG sonuçlarını iyi bulmasına rağmen yaş riskinden dolayı amniyosentez önerdi bana ilkten yaptırmak istemedim çünkü çok minik de olsa bir risk var diye. Sonra düşünüp yaptıran arkadaşlarla görüştükten sonra yaptırmaya karar verdim haftaya tekrar gideceğim 23. Haftaya kadar yapılan bir testmiş. Yaptırmayıp pişman olmaktansa o riski göze alıyorum Allah korusun doğum sonrası müdahale gerektiren bir durum olursa ve benim tercihimden dolayı bilemezsek bununla başedemem. Tabi öncesinde kendi drum dan da görüş alacağım kendisinş neredeyse 2 aydır göremiyorum ya ben gidemedim benim gisebileceğim zamanda o raporluydu vs...
Detaylı için henüz erken bize en erken 19. Haftada yapılıyor Anadolu yakası için aldığım en uygun fiyat kendi gittiğim hastane 4000tl fiyat verdi devlette de yapan bazı hastaneler var ama randevu almak çok çok zor.Kızlar konuyu hergun düzenli takip edemedim ama ara ara giriyorum herkes iyidir inşallah
Fetal dna icin Yeditepe üniversitesi hastanesi ile mutlaka görüşün yorumlarda okudum hep yari yariya daha uygun geliyor.
Detaylı ultrason yaptiran oldu mu ist anadolu yakasında nereyi tavsiye edersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?