Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Çok çok sevindim canım benim. Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş birakmasin böyle etrafımda çok örnek var Rabbim veriyor mucizesini çok şükür hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Hepimize inşallah
Çok geçmiş olsun canim ya gene de değildir inşallah dinlen dikkat et kendine ya. İnşallah en kısa zamanda geçer duzelirsin
Erkekti ya tatlı görünce içim kalkıyordu bunda da öyle bir parça tatlı yesem yutamiyorum, ama dünden beri düştüm ekşi derdine
Yine mi erkek acaba şuan beni de merak sardı bak afiyet olsun bebisine
Temmuzda buralar karışacak
Aynenn temmuza varmak hepimize nasip olsun da inşallah arka arkaya doğum haberlerimizi alalım sağlıkla

Geçmiş olsun umarım bir sorun yoktur toparlarsınız inşallah kum bile olsa bol su içmekle geçiyor en azından

Bu arada canı bir şey çekmenin cinsiyeti belirlediğine ikna olamıyorum etrafıma soruyorum herkesin farklı farklı olmuş. Mesela annem eskiden beri hep der sende canım çok turşu çekerdi aşırı turşu yedim diye. Kız kardeşime hamileyken de tatlıdan başka bir şey yiyememiş. Onun erkek olacağını düşünmüş hatta ama kız tabii Şu an ben genel olarak ekşi ve mayhoş tatları çok severim kardeşim ise tatlı sever. Belki bunu etkiliyordur.

Fetal DNA yi özel hastanede mi yaptiriyorsunuz? Ücreti ne kadar acaba hastaneden yapılınca? İnşallah sorunsuz şekilde yukarıya çıkar dikkat edin...
12.000-14.000 bin arası değişiyormuş özelde yapılıyor birde sadece eskişehir üniversitesi hastanesinde yapılıyormuş 444 tl sanırım ama cinsiyet filan söylenmiyormuş ondada

Fetal DNA yi özel hastanede mi yaptiriyorsunuz? Ücreti ne kadar acaba hastaneden yapılınca? İnşallah sorunsuz şekilde yukarıya çıkar dikkat edin...
Evet canım hastanede yaptıracağız ama hani onların anlaşmalı olduğu bi firma gelecek onlar alacaklar testi 12 bin gibi bişey sanıyorum ki. Umarım çıkar kendime çok dikkat edeceğim

Kızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
bakalım hayırlısı bekleyeceğiz dua ile artık.
ve ilk cinsiyet açıklamasını yapıyorum
Erkek miş kızlar,
ben dedim ki geçen hafta kız gibi tahmin etmiştiniz hocam dedim erken değil mi dedim
oda dedi ki bu sağ bacak kemiği bu sol bacak kemiği sen ce ortadaki ne olabilir dedi
Adam esnaf göbeğiyle sere serpe uzanmış baksana dedi bende babasına çekmiş o zaman hocam dedim gülüştük biraz moral oldu bize de dün eşiminde doğum günüydü iyi hissetmiş olduk biraz gerileme görünce

Evet benimde kasık ağrım gebeliğimin en başından beri normalden daha fazlaydı hatta bi kere gece acile gittim kasığım çok ağrıyor bebeğe bişey mi oldu acaba diye ama bi sıkıntı yoktu çok şükür dün doktor dedi kasık ağrın fazla olur bu sebepten dolayı diye dikkat et çok yürüme ayakta kalma eğilip çökme düzelir çok büyük ihtimalle daha çok erken çünkü dedi inşallah yukarı çıkar

Bacım, sen her zamankinden biraz daha dikkatli ol. Allah’ın izniyle o yukarı çıkacak.

Benim başıma gelmedi ama o kadar çok okudum ki topikte. Bundan dolayı erken doğum yada risk yaşayan hamile azdır. Çoğununki zamanla yukarı çıkıyor.

Şey gibi düşün. Hani bebek anne karnında oturur şekilde düz oturur ya, nasıl oluyorsa doğuma yakın baş aşagı dönüyor. Aynı onun gibi.

Dün acilde bana alttan bakmayı kabul ediyor musunuz dedi. Sorun olmaz ama zaten bebek karından net görünüyor dedim. Acil old için prosedür bu dedi. Alttan baktı ilk. Madem burdan başladık rahim ağzını da ölçelim dedi. Aslında o ölçüm de gebeliğin ortalarında yapılır ama neyse güzel uzunlugu dedi. Sonra alttan bebeğe erisemediği için karna döndü

Elhamdülillahirabbil alemin !
Ayyyyy çok sevindim yaaaa!
Değerin düşmesi ne güzel. Umut her zaman var. İns her şey çok güzel olacak.

Senin küçük göbekli esnaf tipli oğlanın hepimizin gününü güzelleştirdi ikinizi de öperim

Son düzenleme:
Siyah noktalar için tavsiyen var mı
Ya çok sevindim çok çok çok tamamen gerileyecek inşallah kaybolup gidecek en kısa zamanda grubun ilk erkeği geldi yani kurban olurum ben ona yaaa Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin canım benimm çok merak ettim bende seni çok şükür iyi haberlerle geldin. Daha da iyi haberlerle geleceksin insallahh

Çok teşekkürler canım

Amin canım hepimiz inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız

oyy kuzum ağzın bal damlasııınn inşallah çıkacaktır bebeğim ne saçma prosedürler var ya hu haftada alttan bakmaya ne gerek var ki karından bakmak hem daha kolay hemde daha risksiz yinede inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da

güzel haberle gelmene cok sevindim canım inşallah sağlıkla ilerler demekki sadece ödemmiş oda zamanla inecektir ultsaon resmin varmı canım bi bakalım bende meraktayım erkek hissediyorum bakalım

12.000-14.000 bin arası değişiyormuş özelde yapılıyor birde sadece eskişehir üniversitesi hastanesinde yapılıyormuş 444 tl sanırım ama cinsiyet filan söylenmiyormuş ondada
Ben direk genetik labaratuvarina kendim başvurup yapacağım ama özel hastane olunca arada fiyat farkı alıyor mu bunu merak ettm açıkçası

Ay masallah burda mutlu bir anne görünce ben de mutlu oluyorum, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah hepimize Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Arkadaşlar şu fetal DNA işi kafami karistiriyor ya, özel hastane vasıtası ile yaptıran arkadaşlar fiyat farkediyor mu acaba? Direk genetik lab. Basvurunca 12 bin. Acaba kendi özel hastanemden mi yaptırsam hiç sormadım doktora başka yerde yaptıracağım dememek için

Benimde ilk gebeliğim aynı bu şekilde olmuştuSağlıkla gelsin minik

Ayyy çok sevindim senin adına Allahtan ümit kesilmez diye boşuna dememişler Rabbim daha da guzel sonuçlar versin inşallah. İlk cinsiyet de senden paşamızı da öpüyorum Sağlıkla gelsin

Yaa çok geçmiş olsun
Yeni gördüm mesajları o sancıyı çok iyi bilirim
Bende hem kum hem taş vardı aylar öncesinde taşı bir türlü düşüremedim ama ağrısı hep sürdü ilaçlar serumlarla hep hastanedeydim sonra durdu ama taşta düşmedi tek korkum hamilelikte başlamaması
Umarım sende ne kum ne taş vs bir şeyler çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…