- 29 Ekim 2020
- 1.525
- 3.102
- 32
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.161
Çok çok sevindim canım benim. Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş birakmasinEveett ultrason kağıdımda temmuz 11 gözüküyor tahmini doğumumdoktorum son adet tarihi sorarlarsa 4 ekim diye soylersin demişti. Ben malesef takip edemedim. Aşılama yaptık tutmadı. Ara verip tüp bebeği bekliyorduk dosyamizi hazırladık o yuzden takip etmiyordum olmayinca kaset test yapayım da doktora gideyim dedim. Şok olduk kendiliğinden gelmiş bebiş
Çok geçmiş olsun canim ya gene de değildir inşallah dinlen dikkat et kendine ya.Canım kızlar
Şimdi geldim hastaneden. 4 saattir oralarda bekliyoruz. Crp yüksek çıktı biraz. Ufak tefek referans dışı şeyler var ama crp yüksekliğini açıklar başka bi veri göremedi Dr tahlillerde.Kadın doğuma gönderdi.
Orada Dr bebekle ilgili bi durum olamayacağını böbrekle ilgili bi sorun olabileceğini söyledi. Yine muayene etti. Bebek iyi. Bana Ürolojiye gitmemi önerdi yine. Daha önce gittim. Bi şey görünmedi dedim. Misal kum döküyorsan ultrasonda görünmez dedi. Bi daha randevu alıp gidecem bakalım.
Kartal Lütfi Kırdar. 2 saatte çıkar dedikleri sonuçlar üç saatten fazla bekledik.
Yine mi erkek acaba şuan beni de merak sardı bakErkekti ya tatlı görünce içim kalkıyordu bunda da öyle bir parça tatlı yesem yutamiyorum, ama dünden beri düştüm ekşi derdine
AynennTemmuzda buralar karışacak
Geçmiş olsun umarım bir sorun yoktur toparlarsınız inşallah kum bile olsa bol su içmekle geçiyor en azındanCanım kızlar
Şimdi geldim hastaneden. 4 saattir oralarda bekliyoruz. Crp yüksek çıktı biraz. Ufak tefek referans dışı şeyler var ama crp yüksekliğini açıklar başka bi veri göremedi Dr tahlillerde.Kadın doğuma gönderdi.
Orada Dr bebekle ilgili bi durum olamayacağını böbrekle ilgili bi sorun olabileceğini söyledi. Yine muayene etti. Bebek iyi. Bana Ürolojiye gitmemi önerdi yine. Daha önce gittim. Bi şey görünmedi dedim. Misal kum döküyorsan ultrasonda görünmez dedi. Bi daha randevu alıp gidecem bakalım.
Kartal Lütfi Kırdar. 2 saatte çıkar dedikleri sonuçlar üç saatten fazla bekledik.
12.000-14.000 bin arası değişiyormuş özelde yapılıyor birde sadece eskişehir üniversitesi hastanesinde yapılıyormuş 444 tl sanırım ama cinsiyet filan söylenmiyormuş ondadaFetal DNA yi özel hastanede mi yaptiriyorsunuz? Ücreti ne kadar acaba hastaneden yapılınca? İnşallah sorunsuz şekilde yukarıya çıkar dikkat edin...
Evet canım hastanede yaptıracağız ama hani onların anlaşmalı olduğu bi firma gelecek onlar alacaklar testi 12 bin gibi bişey sanıyorum ki. Umarım çıkar kendime çok dikkat edeceğimFetal DNA yi özel hastanede mi yaptiriyorsunuz? Ücreti ne kadar acaba hastaneden yapılınca? İnşallah sorunsuz şekilde yukarıya çıkar dikkat edin...
Evet benimde kasık ağrım gebeliğimin en başından beri normalden daha fazlaydı hatta bi kere gece acile gittim kasığım çok ağrıyor bebeğe bişey mi oldu acaba diye ama bi sıkıntı yoktu çok şükür dün doktor dedi kasık ağrın fazla olur bu sebepten dolayı diye dikkat et çok yürüme ayakta kalma eğilip çökme düzelir çok büyük ihtimalle daha çok erken çünkü dedi inşallah yukarı çıkarBenim bir tanıdığımda olmuştu plesenta privia bende ilk defa onda öğrenmiştim . Hep uzanıp dinleniyordu ayakta çok uzun süre kalamamaya dikkat etti bide ağrılı geçiyordu onun kasık ağrıları vardı baya dikkat ettikten sonra düzeldi . sende dikkat edersen atlatırsın Allahın izniyle içini ferah tut doktorların dediğini yap. Plesenta privia olup sonradan düzelen çok insan var
Bacım, sen her zamankinden biraz daha dikkatli ol. Allah’ın izniyle o yukarı çıkacak.Kızlar bugün 11+0 dün doktora gittim bebekle alakalı herşey güzel ilerliyor sıkıntı yok ama plesanta rahim ağzının orda dedi yani sanırım plesenta privia denilen durum bu genelde ilerleyen zamanlarda yukarı çıkıyor ama çıkmazsa doğumda risk oluşturur dedi doktorum eğilip kalkma çömelme çok ayakta durma ağır kaldırma falan dedi işte yoksa kanama yaparmış evde sürekli yatmak durumumda kalabilirim öyle bi kanama durumunda var mı hiç etrafınızda böyle bişey yaşayan şuan için sorun yok ama yinede tedirgin oldum işte. Haftaya duma günü tekrar randevu var fetal dna yapılacak hemde
Elhamdülillahirabbil alemin !Kızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
bakalım hayırlısı bekleyeceğiz dua ile artık.
ve ilk cinsiyet açıklamasını yapıyorum
Erkek miş kızlar,
ben dedim ki geçen hafta kız gibi tahmin etmiştiniz hocam dedim erken değil mi dedim
oda dedi ki bu sağ bacak kemiği bu sol bacak kemiği sen ce ortadaki ne olabilir dedi
Adam esnaf göbeğiyle sere serpe uzanmış baksana dedi bende babasına çekmiş o zaman hocam dedim gülüştük biraz moral oldu bize de dün eşiminde doğum günüydü iyi hissetmiş olduk biraz gerileme görünce
Siyah noktalar için tavsiyen var mıBen geçen hafta doktoruma sordum hametan ı kullanabilir miyim diye iyi geliyorsa kullan biseuplmaz ondan dedi. Yanık kremi olarak geciyor ama cildi deriyyi yeniliyor renk dengesini esitliyor o yüzden ben normaldede hep onu kullanırım. Hem krem hem pomad olani var ben pomad tercih ediyorum daha yogun olduğu için. Sivilcelerimi söndürdü iki günde.
Ya çok sevindim çok çok çokKızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
Erkek miş kızlar,
ben dedim ki geçen hafta kız gibi tahmin etmiştiniz hocam dedim erken değil mi dedim
oda dedi ki bu sağ bacak kemiği bu sol bacak kemiği sen ce ortadaki ne olabilir dedi
Adam esnaf göbeğiyle sere serpe uzanmış baksana dedi bende babasına çekmiş o zaman hocam dedim gülüştük biraz moral oldu bize de dün eşiminde doğum günüydü iyi hissetmiş olduk biraz gerileme görünce
Çok teşekkürler canımElhamdülillahirabbil alemin !
Ayyyyy çok sevindim yaaaa!
Değerin düşmesi ne güzel. Umut her zaman var. İns her şey çok güzel olacak.
Sabah sabah ne güzel haberler. Senin küçük göbekli esnaf tipli oğlanın hepimizin gününü güzelleştirdiikinizi de öperim
Amin canım hepimiz inşaallah sağlıkla kucağımıza alırızSiyah noktalar için tavsiyen var mı
Ya çok sevindim çok çok çoktamamen gerileyecek inşallah kaybolup gidecek en kısa zamanda grubun ilk erkeği geldi yani kurban olurum ben ona yaaa Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin canım benimm çok merak ettim bende seni çok şükür iyi haberlerle geldin. Daha da iyi haberlerle geleceksin insallahh
Bacım, sen her zamankinden biraz daha dikkatli ol. Allah’ın izniyle o yukarı çıkacak.
Benim başıma gelmedi ama o kadar çok okudum ki topikte. Bundan dolayı erken doğum yada risk yaşayan hamile azdır. Çoğununki zamanla yukarı çıkıyor.
Şey gibi düşün. Hani bebek anne karnında oturur şekilde düz oturur ya, nasıl oluyorsa doğuma yakın baş aşagı dönüyor. Aynı onun gibi.
Dün acilde bana alttan bakmayı kabul ediyor musunuz dedi. Sorun olmaz ama zaten bebek karından net görünüyor dedim. Acil old için prosedür bu dedi. Alttan baktı ilk. Madem burdan başladık rahim ağzını da ölçelim dedi. Aslında o ölçüm de gebeliğin ortalarında yapılır ama neyse güzel uzunlugu dedi. Sonra alttan bebeğe erisemediği için karna döndü
oyy kuzum ağzın bal damlasııınn inşallah çıkacaktır bebeğimBacım, sen her zamankinden biraz daha dikkatli ol. Allah’ın izniyle o yukarı çıkacak.
Benim başıma gelmedi ama o kadar çok okudum ki topikte. Bundan dolayı erken doğum yada risk yaşayan hamile azdır. Çoğununki zamanla yukarı çıkıyor.
Şey gibi düşün. Hani bebek anne karnında oturur şekilde düz oturur ya, nasıl oluyorsa doğuma yakın baş aşagı dönüyor. Aynı onun gibi.
Dün acilde bana alttan bakmayı kabul ediyor musunuz dedi. Sorun olmaz ama zaten bebek karından net görünüyor dedim. Acil old için prosedür bu dedi. Alttan baktı ilk. Madem burdan başladık rahim ağzını da ölçelim dedi. Aslında o ölçüm de gebeliğin ortalarında yapılır ama neyse güzel uzunlugu dedi. Sonra alttan bebeğe erisemediği için karna döndü
güzel haberle gelmene cok sevindim canım inşallah sağlıkla ilerler demekki sadece ödemmiş oda zamanla inecektirKızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
Erkek miş kızlar,
Ben direk genetik labaratuvarina kendim başvurup yapacağım ama özel hastane olunca arada fiyat farkı alıyor mu bunu merak ettm açıkçası12.000-14.000 bin arası değişiyormuş özelde yapılıyor birde sadece eskişehir üniversitesi hastanesinde yapılıyormuş 444 tl sanırım ama cinsiyet filan söylenmiyormuş ondada
Ay masallah burda mutlu bir anne görünce ben de mutlu oluyorum, sağlıcakla kucağınıza alın inşallahKızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
Erkek miş kızlar,
Benimde ilk gebeliğim aynı bu şekilde olmuştuEveett ultrason kağıdımda temmuz 11 gözüküyor tahmini doğumumdoktorum son adet tarihi sorarlarsa 4 ekim diye soylersin demişti. Ben malesef takip edemedim. Aşılama yaptık tutmadı. Ara verip tüp bebeği bekliyorduk dosyamizi hazırladık o yuzden takip etmiyordum olmayinca kaset test yapayım da doktora gideyim dedim. Şok olduk kendiliğinden gelmiş bebiş
Ayyy çok sevindim senin adına Allahtan ümit kesilmez diye boşuna dememişler Rabbim daha da guzel sonuçlar versin inşallah. İlk cinsiyet de senden paşamızı da öpüyorumKızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
Erkek miş kızlar,
Yaa çok geçmiş olsunSen misin bıdı bıdı konuşan?
Sırt sol kaburgamın altından bi sancı girdi. Nefesim kesiliyor.
Acile geldim. Kan ve idrar sonucunu bekliyorum. Dr arkadaşa sordum. Böbrekte taş kum dökme gibi bi şey olabilir dedi.