Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Hangi il hangi hastane kolaylıkla bitsin inşallah bı an once

Ben de bugün 9. Haftaya girdim. Bulantım vs yok ama benim de bugün normalden fazla derecede kasıklarımda ağrı oldu

Muhtemelen ikiz olduğu için daha çok hissediyorsundur canım. Bende de oluyor ağrılar da magnezyum eksikliğinden dolayı içince daha iyi hissediyorum. Doktorun sana verdi mi?
Hey maşallah afiyet olsun canım. İlki neydi de ekşi yemistin onda da
Çok geçmiş olsun bacım inşallah öyle bir şey değildir iyi haberlerini bekliyorum

Eveett ultrason kağıdımda temmuz 11 gözüküyor tahmini doğumum doktorum son adet tarihi sorarlarsa 4 ekim diye soylersin demişti. Ben malesef takip edemedim. Aşılama yaptık tutmadı. Ara verip tüp bebeği bekliyorduk dosyamizi hazırladık o yuzden takip etmiyordum olmayinca kaset test yapayım da doktora gideyim dedim. Şok olduk kendiliğinden gelmiş bebiş

Eveett ultrason kağıdımda temmuz 11 gözüküyor tahmini doğumum doktorum son adet tarihi sorarlarsa 4 ekim diye soylersin demişti. Ben malesef takip edemedim. Aşılama yaptık tutmadı. Ara verip tüp bebeği bekliyorduk dosyamizi hazırladık o yuzden takip etmiyordum olmayinca kaset test yapayım da doktora gideyim dedim. Şok olduk kendiliğinden gelmiş bebiş
Evet aynen öyle canım sen de mi temmuz annesi olacaksın

Kızlar sivilce, yağlanma oldu yüzümde çok ne kullanabilirim yahu

Siyah noktalardan muzdaribim bende tavsiyelerinizi alırım
Ben geçen hafta doktoruma sordum hametan ı kullanabilir miyim diye iyi geliyorsa kullan biseuplmaz ondan dedi. Yanık kremi olarak geciyor ama cildi deriyyi yeniliyor renk dengesini esitliyor o yüzden ben normaldede hep onu kullanırım. Hem krem hem pomad olani var ben pomad tercih ediyorum daha yogun olduğu için. Sivilcelerimi söndürdü iki günde.

Çok geçmiş olsun İnşallah söyledikleri gibi kum falan değildir sadece üşütmüssundür. Bizide haberdar et

Canım kızlar

Şimdi geldim hastaneden. 4 saattir oralarda bekliyoruz. Crp yüksek çıktı biraz. Ufak tefek referans dışı şeyler var ama crp yüksekliğini açıklar başka bi veri göremedi Dr tahlillerde. Kadın doğuma gönderdi.

Orada Dr bebekle ilgili bi durum olamayacağını böbrekle ilgili bi sorun olabileceğini söyledi. Yine muayene etti. Bebek iyi. Bana Ürolojiye gitmemi önerdi yine. Daha önce gittim. Bi şey görünmedi dedim. Misal kum döküyorsan ultrasonda görünmez dedi. Bi daha randevu alıp gidecem bakalım.

Hangi il hangi hastane kolaylıkla bitsin inşallah bı an once
Kartal Lütfi Kırdar. 2 saatte çıkar dedikleri sonuçlar üç saatten fazla bekledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…