- 24 Temmuz 2024
- 81
- 162
- 27
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.181
Kuzum iki üç oda ev süpüreyim o gün gece hemen kanamam oluyor. İlkinde böyle bir şeyle karşılaşmamıştım ama bu garip geçiyor biraz. Dinlenmekte fayda var..Kızlar bugün 11+0 dün doktora gittim bebekle alakalı herşey güzel ilerliyor sıkıntı yok ama plesanta rahim ağzının orda dedi yani sanırım plesenta privia denilen durum bu genelde ilerleyen zamanlarda yukarı çıkıyor ama çıkmazsa doğumda risk oluşturur dedi doktorum eğilip kalkma çömelme çok ayakta durma ağır kaldırma falan dedi işte yoksa kanama yaparmış evde sürekli yatmak durumumda kalabilirim öyle bi kanama durumunda var mı hiç etrafınızda böyle bişey yaşayan şuan için sorun yok ama yinede tedirgin oldum işte. Haftaya duma günü tekrar randevu var fetal dna yapılacak hemde
Ya ne güzel bir haberKızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
bakalım hayırlısı bekleyeceğiz dua ile artık.
ve ilk cinsiyet açıklamasını yapıyorum
Erkek miş kızlar,
ben dedim ki geçen hafta kız gibi tahmin etmiştiniz hocam dedim erken değil mi dedim
oda dedi ki bu sağ bacak kemiği bu sol bacak kemiği sen ce ortadaki ne olabilir dedi
Adam esnaf göbeğiyle sere serpe uzanmış baksana dedi bende babasına çekmiş o zaman hocam dedim gülüştük biraz moral oldu bize de dün eşiminde doğum günüydü iyi hissetmiş olduk biraz gerileme görünce
Çok sevindim, umarım bundan sonra da her şey yolunda giderKızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
Erkek miş kızlar,
ben dedim ki geçen hafta kız gibi tahmin etmiştiniz hocam dedim erken değil mi dedim
oda dedi ki bu sağ bacak kemiği bu sol bacak kemiği sen ce ortadaki ne olabilir dedi
Adam esnaf göbeğiyle sere serpe uzanmış baksana dedi bende babasına çekmiş o zaman hocam dedim gülüştük biraz moral oldu bize de dün eşiminde doğum günüydü iyi hissetmiş olduk biraz gerileme görünce
Canım buradaki listeyi Y YagmurrTanem yapıyor. Ona yazabilirsinMerhabaEldorin ben de temmuz annesi olucam size mi yazmam gerekiyor bilgileri
Saol canım. Dr hamilelikte böbrek rahatsızlıkları hızlı ilerler takip şart dedi bakalım. İns sorun olmazYaa çok geçmiş olsun
Yeni gördüm mesajları o sancıyı çok iyi bilirim
Bende hem kum hem taş vardı aylar öncesinde taşı bir türlü düşüremedim ama ağrısı hep sürdü ilaçlar serumlarla hep hastanedeydim sonra durdu ama taşta düşmeditek korkum hamilelikte başlamaması
Umarım sende ne kum ne taş vs bir şeylerçıkar
Ay zaten ikizim akıntı leke falan çok diye riskli gebelik olarak değerlendiriyorlar alıştım yaniHiç sorun olmaz kuzum merak etmehamileliğin ilerleyen dönemlerinde bi anda tsh yüksekliği saptanırsa riskli gebeliğe geçiriyormuş onun haricinde bi sorun teşkil etmiyor
İkizse zaten direkt riskli gebelikAy zaten ikizim akıntı leke falan çok diye riskli gebelik olarak değerlendiriyorlar alıştım yani
Yağmurtanem çok sevindim çok şükür inşallah gittikçe değerler normalde gelir.Kızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
Erkek miş kızlar,
Benim doktorum da önce ben bakayım diğerlerini konuşuruz dedi. Cumartesi kontrolüm var o zaman bakıp bahsedecek herhalde 12+5 oluyor cumartesiBizim doktor 11. haftadaki kontrolde önce kendisinin ultrasonda ense kalınlığını ölçeceğini söyledi, sonrasında da fetal dna yaptırmamızı önerdi. Ense kalınlığı ölçmek detaylı ultrason sayılır mı bilmiyorum ben öyle anlamıştım. Aslında Fetal dna zaten çoğu soruya cevap oluyormuş. Ayrıca ilerleyen süreçte yani 20. haftalarda gibi, doktor yine iç organların incelendiği detaylı bir ultrason yapıyormuş, bize de bahsetmişti.
Ne vicdansızmış yahu yuh!Öğürüp kusuyorum bacı.
Bi de pek sevgili kayınvalidem bende. Bana çamaşır yıkamam gerektiği ima etti banyodaki kirli sepetini dolu görüyor demek.
Bir ara sinirim bozuldu ama kalk lady dedim, balkonu yıkadım. İki posta çamaşır yıkandı astım. Yolluk kilimleri çırptım. Sil süpür yaptım. Nevresimleri değiştirdim. iki tencere yemek yaptım. Sofrayı kurdum. Aralarda işimi bırakıp banyoya koşuyorum öğürerek, kv de saolsun. “Çok üzülüyorum sana yaaaaaağ, çok yoruldun bugün” dedi oturduğu yerden.
İşte öyle bi gün
Dün de hastaneye gidiyorum kan vermeye. Bana diyor ki senin evde olmayacağını bilseydim kızıma giderdim (oturmaya) bilmeyen de bana bakmaya geldi sanır.
Benim ilk gebeliğimde benzer haftada aynı böyleydi, plasenta perevia. gebelik ilerledikçe yükseldi hiç sorun çıkmadı merak etmeyin.Kızlar bugün 11+0 dün doktora gittim bebekle alakalı herşey güzel ilerliyor sıkıntı yok ama plesanta rahim ağzının orda dedi yani sanırım plesenta privia denilen durum bu genelde ilerleyen zamanlarda yukarı çıkıyor ama çıkmazsa doğumda risk oluşturur dedi doktorum eğilip kalkma çömelme çok ayakta durma ağır kaldırma falan dedi işte yoksa kanama yaparmış evde sürekli yatmak durumumda kalabilirim öyle bi kanama durumunda var mı hiç etrafınızda böyle bişey yaşayan şuan için sorun yok ama yinede tedirgin oldum işte. Haftaya duma günü tekrar randevu var fetal dna yapılacak hemde
Yaaaaa hadi hayırlı olsunnn, aslanlar gibi sağlıklı doğacak inşallah bak görürsünKızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
Erkek miş kızlar,
Ay ben de yaşlıyım diye riskli gebelik, boşver ben duymuyorum riskli kısmını artıkAy zaten ikizim akıntı leke falan çok diye riskli gebelik olarak değerlendiriyorlar alıştım yani
Ayyyyy caniiiiim bunlar ne güzel haberlerKızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
Erkek miş kızlar,
Çok şükür çok sevindim göbekliye bak sen ya anne karnında kilo değil ödem bu diyor o zamanKızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
Erkek miş kızlar,
Oy maşallahh. Gıda zehirlenmesi oluyor ben de ilk gebeliğimde yaşamıştım ishal şiddetli kusma. Allah muhafaza.Kizlar merhabaa
Dun baslayan ishal siddetlenerek devam etti. Sabah hem dahiliye hem kadin dogum doktoruma gozuktum. Besin zehirlenmesiymis
Ama bebek oldukca iyiydi renkli fotografini aldik.
Eli ayagi herseyi tammis suangayet saglikli gozukuyor dedi. Ve cok buyuk ihtimal ile kizmis
Amma velakin rahim agzimda kisalma baslamis onumuzdeki haftalarda vajinal dikisi planlamamiz gerek dedi