Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Kuzum iki üç oda ev süpüreyim o gün gece hemen kanamam oluyor. İlkinde böyle bir şeyle karşılaşmamıştım ama bu garip geçiyor biraz. Dinlenmekte fayda var..

Ya ne güzel bir haber hep böyle güzel haberler gelsin inşallah
Maşallah cinsiyetimizde belli sağlıkla gelsin tosun
Bunarada kaç haftalıksın sen canım ?

Çok sevindim, umarım bundan sonra da her şey yolunda gider Bu arada gözün aydın erkek annesi

Saol canım. Dr hamilelikte böbrek rahatsızlıkları hızlı ilerler takip şart dedi bakalım. İns sorun olmaz

Yağmurtanem çok sevindim çok şükür inşallah gittikçe değerler normalde gelir.

Kızlar ben de bugün evimin yakınında doktora gittim. Dün çok kasık karın ağrım olmuştu. Endişelendim. Bizim ikizleri gördük çok hareketliler maşallah. Doktor aktif bir kanama alanı görmedi ama bir kaç minik küçük yer gördüm . Protestan yine de tedbir için başlayalım dedi. Vajinal yazmış hap gibi de içilebiliyormuş. Nasıl kullanıyorsunuz. Mide bulantım bugün daha iyi. Oturarak çalıştığım için rapora gerek görmedi. Ama ikiz olduğu için 2 haftada bir görsek iyi olur dedi. Doktoru sevdim çok detaylı güzel anlatıyor. Ayrıca buna da takip olayım diyorum. Bir yandan da perinatolojiye devam edelim dedi ikizlerin erken gelme riskleri olabiliyor. Kendini çok yorma ayakta kalma. Oturarak çalışıyorsan uzun süre mutlaka 2 saatte bir yürü dedi. En azından 10 dakika kan dolaşımı olsun diye. Bizim minikler 1 hafta öndeler .tüp bebek olduğu için mi acaba. Kızımda hep önden giderdi. Hatta doktor normalde 12. hafta perinatoloji öneriyoruz ama sen 1 hafta sonra bir git dedi.

Benim doktorum da önce ben bakayım diğerlerini konuşuruz dedi. Cumartesi kontrolüm var o zaman bakıp bahsedecek herhalde 12+5 oluyor cumartesi

Ne vicdansızmış yahu yuh!

Benim ilk gebeliğimde benzer haftada aynı böyleydi, plasenta perevia. gebelik ilerledikçe yükseldi hiç sorun çıkmadı merak etmeyin.

Yaaaaa hadi hayırlı olsunnn, aslanlar gibi sağlıklı doğacak inşallah bak görürsün

Şimdi Çanakkaleye geldim bir toplantı için, yemek 4te dedi organizatör, yanımdaki tercüman arkadaşım yalnız arkadaşım hamile hani ona önden bir şeyler hazırlatsak mı diyince organizatör başka hiçbir şey demeden direkt ‘kız bence görürsünüz’ dedi:))) Dedim aldım kabul ettimmm 7777777

Ayyyyy caniiiiim bunlar ne güzel haberler o kadar sevindim ki yiyecek ekmeği varsa işte ne kadar korksak da her şey yoluna giriyor daha da güzel haberler gelecek inşallah

Cinsiyeti de öğrenmişsiniz hayırlısı olsun yengeç erkek iyidir

Çok şükür çok sevindim göbekliye bak sen ya anne karnında kilo değil ödem bu diyor o zaman sağlıkla gelsin tospik paşa inşallah

Kizlar merhabaa
Dun baslayan ishal siddetlenerek devam etti. Sabah hem dahiliye hem kadin dogum doktoruma gozuktum. Besin zehirlenmesiymis
Ama bebek oldukca iyiydi renkli fotografini aldik.
Eli ayagi herseyi tammis suan gayet saglikli gozukuyor dedi. Ve cok buyuk ihtimal ile kizmis
Amma velakin rahim agzimda kisalma baslamis onumuzdeki haftalarda vajinal dikisi planlamamiz gerek dedi

Oy maşallahh. Gıda zehirlenmesi oluyor ben de ilk gebeliğimde yaşamıştım ishal şiddetli kusma. Allah muhafaza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…