- 5 Ağustos 2016
- 1.219
- 1.637
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.201
Maşallahhh canım bizde kramplar ağrılar .Teyzosları bebeğimi gördüm kalbini dinledik kanama alanım varmıs az da olsa ilaçlara devam edeceğim siz de durumlar nasıl
Allahtan cozumu olan seyler ne diyelim serumla toparladim. Aslinda crpdr yuksek geldi ama doktorum iki gun bir takip edelim probiyotik belki fayda eder antibiyotige gerek kalmaz diye dusunduOy maşallahh. Gıda zehirlenmesi oluyor ben de ilk gebeliğimde yaşamıştım ishal şiddetli kusma. Allah muhafaza.
MaşşallahTeyzosları bebeğimi gördüm kalbini dinledik kanama alanım varmıs az da olsa ilaçlara devam edeceğim siz de durumlar nasıl
Çok ama çok güzel bir haber buKızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
bakalım hayırlısı bekleyeceğiz dua ile artık.
ve ilk cinsiyet açıklamasını yapıyorum
Erkek miş kızlar,
ben dedim ki geçen hafta kız gibi tahmin etmiştiniz hocam dedim erken değil mi dedim
oda dedi ki bu sağ bacak kemiği bu sol bacak kemiği sen ce ortadaki ne olabilir dedi
Adam esnaf göbeğiyle sere serpe uzanmış baksana dedi bende babasına çekmiş o zaman hocam dedim gülüştük biraz moral oldu bize de dün eşiminde doğum günüydü iyi hissetmiş olduk biraz gerileme görünce
Geçmiş olsunSaol canım. Dr hamilelikte böbrek rahatsızlıkları hızlı ilerler takip şart dedi bakalım. İns sorun olmaz
İlk kez muayene olmuyorsun anladığım. Genelde 5-6-7-8. Haftalarda vajinal bakmayı tercih ediyorlar. Yapı daha kucuk old için asagıdan daha önce ve net görünüyor.Kızlar 9 haftalık hamileyim hiç alttan bakmadı doktorum. Sizce detay için alttan muayene şartmı yoksa karından yeterli olur mu ilk gebeliğim de
Hadi inşallah gönlünden geçen ne ise o olsun inşallahŞimdi Çanakkaleye geldim bir toplantı için, yemek 4te dedi organizatör, yanımdaki tercüman arkadaşım yalnız arkadaşım hamile hani ona önden bir şeyler hazırlatsak mı diyince organizatör başka hiçbir şey demeden direkt ‘kız bence görürsünüz’ dedi:))) Dedim aldım kabul ettimmm 7777777
Maşallah kuzuya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTeyzosları bebeğimi gördüm kalbini dinledik kanama alanım varmıs az da olsa ilaçlara devam edeceğim siz de durumlar nasıl
Çok geçmiş olsun canım benimKizlar merhabaa
Dun baslayan ishal siddetlenerek devam etti. Sabah hem dahiliye hem kadin dogum doktoruma gozuktum. Besin zehirlenmesiymis
Ama bebek oldukca iyiydi renkli fotografini aldik.
Eli ayagi herseyi tammis suangayet saglikli gozukuyor dedi. Ve cok buyuk ihtimal ile kizmis
Amma velakin rahim agzimda kisalma baslamis onumuzdeki haftalarda vajinal dikisi planlamamiz gerek dedi
Bi ara taburcu oldum 3 4 gün sonra daha kötü olup geri yattım maalesefAynen öyle ya. Öyle halsiz oluyorum ki bende Allah'ım su işi yapayım oturayım şunu yapayım uzanayim diyorum o işler sanki bitmek bilmiyor ben de dinlenemiyorum. Dediğin gibi çok keyifsiz oluyor.Akşam eşim geliyor diyorum ben çok yoruldum. Bazen oturduğum yerde uyukluyorum çay icerken falan o derece yani kafam düşüyor engel olamıyorum
Yani hiç öyle olmadım ben ama çok geçmiş olsun sana. Doktoruna danistin mı belki vardır bir çözümü?
Çok geçmiş olsun canım. Hala hastanedesin yani öyle mi?
3 4 günlüğüne çıkıp daha kötü olup geri yattım maalesef canımAh yavrum ya. Eve cıkmıssındır diye düşündüm. Bu kadar uzun süreceği hiç aklıma gelmedi. İki haftadır hastanedesin öyle mi ?
Kardeşim hamile. Şafak sayıyoruz her gün. Ama yok, 40 hafta doldu. Doğmadı. Hamile pilatesi yapıyor. Doğumu başlatıp kolaylaştıracak hareketler öğrenmiş o egzersizleri yapıyor. Ama yok, gelmedi bebek.
Kızım da soruyor niye doğmadı? Ne zaman doğacak ? Teyzem eziyet çekiyor diyor. Dedim bebek doğsun, acısını çıkacaz. Onun poposuna poposuna vurucaz dedim.
Şimdi de senin bebeğin doğsun. Onun poposuna poposuna vurucaz. Sen merak etme.
Not: Yeğenim doğdu. 1 yaşını geçti. Ama poposuna kıyıp hiç vuramadım.
Teyzesi onun dötünü yesin.
Günde 2 defa alıyorum aynı ilacı serumla canım yine de kötüyüm geçsin diye dua ediyorum siz de bana dua edin lütfen hamilelerin duası makbuldur derlerYaaaa çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Ben de dün felaket durumdaydım. Tansiyonum yine 8-3 çıktı. Bugün doktorum 2 binlik seruma b vitamini ve zofer isimli bi ilaç katalım dedi. Onu taktıktan sonra yeniden doğmuş gibi oldum. Resmen iki hafta sonra tıka basa yemek yedim. Kendi hür irademle su içtim. Resmen hayata ger döndüm diyebilirim. Haftada bir iki taktıracağım
Çok geçmiş olsun canım benimBi ara taburcu oldum 3 4 gün sonra daha kötü olup geri yattım maalesef
İnşallah hepimizinki çabucak geçer maalesef hamileliğin tadını çıkarmak bir yana her şey alt üst oldu. Dua ediyorum hep bitsin artık bulantılar diye. Kusmuyorsan sadece bulantıysa o da iyi canım en azından kendine bakabilirsinYaa hala hastanede misin sen canım çok geçmiş olsun cıkmışsınsır diye düşündümbiran önce şu kusmaların geçer inşallah eve gönül rahatlığıyla geçersin
Benimde mide ağrısı ve bulantıları çok oluyor Malesef her yemek yediğimde midem de bir ağrı ve bulantı anlayamadım
Değerlerim sürekli kustuğum için kötü onların düzelmesini bekliyorlar düzelirse ve kusmalarım minimal düzeye inerse çıkarırlar. Amiin hepimiz hemen atlatalım hamileliğin güzelliklerini yaşayalım inşallahÇok geçmiş olsun canım benime ne zamana kadar hastanede kalacakmişsın? İnşallah en kısa zamanda toparlarsin da çıkarsın. Dualarım bütün arkadaşlara inşallah bir an önce bulantılarınız biter toparlarsiniz. İlkinden biliyorum çok zor oluyor Rabbim hepinizin yardimcisi olsun
Teşekkür ederimİlk kez muayene olmuyorsun anladığım. Genelde 5-6-7-8. Haftalarda vajinal bakmayı tercih ediyorlar. Yapı daha kucuk old için asagıdan daha önce ve net görünüyor.
Ben 6. Haftada kese, 7. Haftada kalp atışı için gittiğimde karından baktı. Sonuçta sıkıntılı bir durum olsa bana da alttan bakayım derdi Dr. Sonuç tatmin etmiş ki sana da vajinali teklif etmemiş. Endişe etme.
8+2Maşşallahkaç haftalık acaba şuan
Aminn inşAllah benm canım herşryi istiyor simdiden 70 kilo olmusum daha 8 haftadwyımHadi inşallah gönlünden geçen ne ise o olsun inşallah
Maşallah kuzuya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahiyi ol da ilaç kullanacaksın artık ne yapalım. Yeter ki iyi ol. Bende midedeki gaz harici pek sorun yok. Bir de canım bugün ilk defa pırasa istedi günler sonra canım bir sey çekti nihayet tuza banıp yedim biraz. O kadar
Çok geçmiş olsun canım benimbir an önce toparlanirsin inşallah. Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim çok. Hadi bakalım hayırlısı ile al kucağına inşallah ne güzel cinsiyetler belli olmaya başladı yavaş yavaş bu dediğini ilk defa duydum neden kaynaklı acaba çok geçmiş olsun