Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    27
kızlar ben felaket bir hamile reflüsü geçiriyorum. inanılmaz boyutlarda. 24 saat midem alev alev yanıyor. gaviscon yerine gelen galviks diye bir şurup verdi ama yeteceğini düşünmüyorum. bumunla beraber de lansor yazdı. hamilelikte lansor kullanımı için bir bilginiz var mı? doktor kullanabilirsin dedi bu arada
Benim normal hayatımda reflü şikayetim hic yoktu. Gebeliği öğrendiğimden beri ekşime ve geri gelme olayı başladı. Dikkat ettim kendimde fazla yersem veya çayı fazla kacirirsam daha şiddetleniyor. Ben de dün gece mahvoldum 😔

kızlar ben felaket bir hamile reflüsü geçiriyorum. inanılmaz boyutlarda. 24 saat midem alev alev yanıyor. gaviscon yerine gelen galviks diye bir şurup verdi ama yeteceğini düşünmüyorum. bumunla beraber de lansor yazdı. hamilelikte lansor kullanımı için bir bilginiz var mı? doktor kullanabilirsin dedi bu arada
Geçmiş olsun. 😕 Gaviscon kaç şişe içtim, hiç bilmiyorum. Hamilelikte en çok kullandığım şey olabilir. Kısa süreli rahatlama sağlıyor.

Lansor eşim kullanır. Onun ağrı eşiği de yüksektir, çok kuvvetli bi ilaç old için mümkün olduğunca az kullanmaya çalışır. Sana Dr yazdıysa demek kullanılıyor gebelikte.

Aklıma gelmişken söyleyeyim. Benim mide yanmam vardı. Buraya yazmıştım. Bana zeytinin yanmaya sebep old söyleyen cağğğğnım kızlara teşekkür ediyorum. :KK36: Yaşasın kadınlar kulübü En Büyük KK

Öğrendiğimden beri yemiyorum ve şuan hiç yok diyecek kadar az yanma yaşıyorum. Tekrar sağolun.Hoppa
Dev bir kahkaha attım 😂😂😂 bizde 5 aylık bebek olduğu için parise gitmeyi bırak aynı anda yatamıyoruz bile asker arkadaşı gibiyiz 😀 tam doğurdum rahat rahat parise gitmeye başlayacaktık bilet bitmiş 😀 9 ay daha tatil 😀😀
Ahahahaha 😂
Ben de burada kahkaha attım.:-)

Son düzenleme:
Aaa çok pardon…ben 5+4 de keseyi gördüm bebek için henüz gidemedim öyle denk geldi ki eğitimim var 3 gün… arkasından açıköğretim sınavı ancak 7+3-4 gibi gidebileceğim sanırım oda randevu yok dr larda..
Ben 6+4 de doktora gideceğim tekrardan, bebeği görmek için inşAllah görebiliriz ikimiz de

Ya çok güzel. Hayırlı olsun 😍 benimde ikiz hamileliğine göre çok güzel geçti. Sadece iki tane olduğu için 20 lerden sonra eklem ağrılarım ve ödem fazla olmuştu. İnsalah senin daha kolay geçer. Zamanında hayırla sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeklerine. Kaç haftalık oldunuz
İnşallah canım çok teşekkür ederim ya şu düşük tehlikesi bir geçseydi rahatlayacaaktım . 10.haftaya gireceğim inşallah

Off çok zordur o, ikinci oğlumda çok çektim, şarapçılar gibi elimde gaviscon şişesiyle geziyordum. Çok geçmiş olsun

Bugün temizlik yaparken sıcak bastı. Üstümdeki sweatı çıkardım. Sadece tshirt kaldı üstümde. Uleynnn! Bi baktım yukardan asagı doğru, göbeğimden bacaklarım görünmüyor. :KK57: Hava soğuk hep kalın kat kat giyildiğinden fark etmemişim.

Bismillah dedim. Aynaya gidip baktım. Yan profilden göğüslerimi geçmiş göbeğim. :KK57:

Benim zaten göbeğim vardır ama bu başka bi şey. Sanki böyle sisirme pompasıyla şişirilmiş gibi. Eşit muntazam bir şişlik. Aşırı gaz sorunum yok bu ara ama yeterince su mu içmiyorum acaba ? Sizde de oyle mi? :110:

Resim çekip atacaktım da kendimden utandım. Daha 9+5im. :cry:

Bugün temizlik yaparken sıcak bastı. Üstümdeki sweatı çıkardım. Sadece tshirt kaldı üstümde. Uleynnn! Bi baktım yukardan asagı doğru, göbeğimden bacaklarım görünmüyor. :KK57: Hava soğuk hep kalın kat kat giyildiğinden fark etmemişim.

Bismillah dedim. Aynaya gidip baktım. Yan profilden göğüslerimi geçmiş göbeğim. :KK57:

Benim zaten göbeğim vardır ama bu başka bi şey. Sanki böyle sisirme pompasıyla şişirilmiş gibi. Eşit muntazam bir şişlik. Aşırı gaz sorunum yok bu ara ama yeterince su mu içmiyorum acaba ? Sizde de oyle mi? :110:

Ödem o işte canım benim her yerim şişti yüzükleri falan çıkardım şimdiden, hiç ayağımdan çıkarmadığım hal halım vardı, sıktı:KK43: evet çok kilolu hamile kaldım zaten ama yani böyle de değildim. Bir tane eşofman altım var siyah olan, onu belledim. İşe de bol bir pantalonum var onu giyiyorum ama fermuarı açık oturabiliyorum😁

Ödem o işte canım benim her yerim şişti yüzükleri falan çıkardım şimdiden, hiç ayağımdan çıkarmadığım hal halım vardı, sıktı:KK43: evet çok kilolu hamile kaldım zaten ama yani böyle de değildim. Bir tane eşofman altım var siyah olan, onu belledim. İşe de bol bir pantalonum var onu giyiyorum ama fermuarı açık oturabiliyorum😁
Doğru diyorsun. Ayak bileklerimde bile şişlik görüyorum. Alyansın old parmağım öyle sis ki abdest alırken bile ileri geri gitmiyor. Tümden çıkarsam mı acaba ? Yüzüksüz de olmayı sevmem ama belki kuyumcuda büyütebilirim 🙄

Ama alt eşofman, pantalon almak lazım bu bel iflah olmaz artık. :bicak:Geçen bi lcw ye bakayım dedim. Güya hamile kreasyonu yapmışlar. Hepsi 36 beden gibi, kalıplar strec dar kesim :KK34:mail atıcam, siz Türk kadınlarına ürün üretmiyor musunuz diye :sinirli:

Doğru diyorsun. Ayak bileklerimde bile şişlik görüyorum. Alyansın old parmağım öyle sis ki abdest alırken bile ileri geri gitmiyor. Tümden çıkarsam mı acaba ? Yüzüksüz de olmayı sevmem ama belki kuyumcuda büyütebilirim 🙄

Ama alt eşofman, pantalon almak lazım bu bel iflah olmaz artık. :bicak:Geçen bi lcw ye bakayım dedim. Güya hamile kreasyonu yapmışlar. Hepsi 36 beden gibi, kalıplar strec dar kesim :KK34:mail atıcam, siz Türk kadınlarına ürün üretmiyor musunuz diye :sinirli:
Daha bugün aynı şeyi yaşadım sen ben misin yaaa 😀😀😀 hanile kiyafetleri hepsi süper mini ve xl bile yok 😀😀😀 bende modanisa dan uzun elbiselerden aldım en rahatı o olacak

10+1 im bende de öyle göbeğimmm aşırı ama aşırı şişşş gergin. Güya standart elbise aldım internetten denemek için bugün geldi elbise dar oldu. Çok komik çok değişik bir de ilk gebelik normal mi değil mi öyle mi böyle mi diyorum.

Gazdan mı yoksa başka bir şeyden mi birde arada değişik ince bir sızı giriyor karnıma.

X