Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    12
Ben yaptıracağım daha öncede yaptırmıştım aynı yere yine başka yerlere fiyat sormadım da..
şaşırdım valla artık, çalışıyorum haftada bir gün iznim var başka dr a da bakmak istiyorum cmt 10. hafta oluyor haftaya dr a mı gitsem fetal dna mı yaptırsam arkadaş eskişehir demiş bilemedim bakalım ne yapacağım. izin bir gün olunca dr larda yer bulmakta zor

Mrb kızlar benimde bugün Dr randevum vardı gittim maalesef bebeği ve kalp atışı göremedik 6+4 hafta kese de 19 mm olmus yolk varmis ama çok ümitli konuşmadı bir hafta sonra tekrar bakalım dedi çok kötü oldum geçen yıl yine boş gebelikten kürtaj olmuştum tm sevindim hamileyim diye yine umudum kırıldı

beyons
Öncelikle canını sıkma. Daha çok erken stres yapma kendine. Doktorlar genelde en olumsuz söylüyorlar. Olmayabilir de tabi ki ama yolk sac varsa bebekte büyür Allah in izniyle

Bencede canını sıkma benide 7 haftadan sonra çağırdı biraz daha erken gelirsen yüne sadece kese görürüz kalp atışı duymayız dedi

Evet işte bende onu arıyorum zaten dr folik asit verdi bende folat formunda olanı alsam bişey olmaz heralde
Hiç bi şey olmaz bence bunu bana başka bi doktor vermişti. Şu anki doktorum hangisini kullanıyorsun diye sordu söyledim tmm güzel ona devam edebilirsin dedi hem de içinden baya çıkıyor

canım pendiğe gelebilir misin bilmiyorum ama , pendik özel yüzyıla gidiyorum ben Serap Simavlı çok çokk memnunum .

İçinde yolk varsa boş gebelik ihtimali ortadan kalkıyor kuzum ultrasonun fotosu varsa atsana

Canım Evet bir gün ile kaçırılan kontroller can sıkıcı olabiliyor sonuçta bir ödeme yapıyoruz o muayeneler için ama doktorundan memnun isen bunun için doktoruna kinlenme derim Çünkü onların da yapabileceği bir şey yok Hastane sistemi bu şekilde çalışıyor. Biz kendi açımızdan bir gün geçmiş ne olacak kontrol kaydı atsalar diye düşünüyoruz onlar da takip etseler diye düşünüyor İnşallah kafana uyan bir yer bulursun
Kahverengi lekelenme genelde Tehlikeli değil olarak söyleniyor ama yine de bir doktora gören istersen Benim de hiçbir şey olmamasına rağmen lekelenmem olmuştu Hatta bir hafta sürdü progestan'a başladım bir hafta sonra durdu Ama hala devam ediyorum. Ilk muayenemi vajinal yapmışlardı Ondan iki gün sonra başladı kahverengi lekelenmem o yüzden ilişkide olmuyor yani Doktor bir şey söylemedi ama ben vajinal ultrasondan sonra lekelenme yaşadığım için onunla bağlantısı olabileceğini düşündüm ve o yüzden şu an birlikteliğe de dikkat ediyorum en azından bir ay daha dikkat edeceğim şu an 8+2'yim

Kızlar selam bende 2025 temmuz veya ağustos annesi olacağım kasım 13 de çatlamam oldu değerlendirdik 27 kasım adet olmadım 29 gebelik testi pozitif çıktı 30 kasım dr gittim bthcg 277 çıktı yarın tekrar gideceğim değerim yükselmişmi bakacak çok heycanlıyım ilk hamileliğim inşallah güzel haberler alalım

Merhaba, Ataşehir Medicalpark Esra Yaşar Yiğit hocaya gidiyorum ben ilgili iyi bir doktor eski hastalarının yorumları da çok olumluydu. Ben paket aldım hastane yeni açıldığı için kampanyalıydı baya da uyguna geldi düşünürseniz hastanenin sitesinde kayıt bırakınca doktorla ücretsiz ön görüşme ayarlıyorlar ben o şekilde karar vermiştim. Tahlil sonuçlarım falan varsa onu da önden asistanına soruyorum telefondan bilgi alıp dönüyor ben memnunum tavsiye edebilirim.

Merhaba güzel anneler. Beni de aranıza alırsanız sevinirim İstanbulda yaşıyorum. 2. çocuk. Sat 24 ekim. Henüz hastaneye gitmedim. Şu an 5+5teyim. 6. hafta içerisinde doktora gideceğim inşallah. Cinsiyet tahminim erkek. 1 oğlum var, Allah başta sağlık versin ama gönlümde de kız var tabiki Tahmini doğum tarihi 31 Temmuz ama sezaryen olacağı için temmuz ortasında olacak inşallah. Y YagmurrTanem

Son düzenleme:
Benim talihsiz başıma ne geldi az önce zaten hep beni bulur böyle şeyler duşa girecektim Sonra dedim ki evin işlerini halledeyim çamaşırları katladım Evi süpürdüm Mutfağı toparladım derken hah dedim işim bitti şimdi bir duş alayım rahat rahat uzanayım tam köpüklendim pat elektrik gitti buz gibi suyla yıkamak zorunda kaldım İnşallah hasta olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…