- 2 Mayıs 2024
- 547
- 168
- 25
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.921
Senin kullandığına baktım şimdi canım onda metilfolat varKuzucum geç kalma artık kullan. Özellikle ilk aylar çok önemli zatenben folic trio kullanıyorum. Hatta satın da almadım doktorumun elinde varmış o hediye etti
şaşırdım valla artık, çalışıyorum haftada bir gün iznim var başka dr a da bakmak istiyorum cmt 10. hafta oluyor haftaya dr a mı gitsem fetal dna mı yaptırsam arkadaş eskişehir demiş bilemedim bakalım ne yapacağım. izin bir gün olunca dr larda yer bulmakta zorBen yaptıracağım daha öncede yaptırmıştım aynı yere yine başka yerlere fiyat sormadım da..
Kuzum takip ettiğim eczacılar genelde folik asit formunu değil folat formunu kullanın diyorlardı. Doktorum da verince mantıklı buldumSenin kullandığına baktım şimdi canım onda metilfolat var
bana gebyfoll diye birşey verdi dr um onda da folat varKuzum takip ettiğim eczacılar genelde folik asit formunu değil folat formunu kullanın diyorlardı. Doktorum da verince mantıklı buldum
Evet işte bende onu arıyorum zatenKuzum takip ettiğim eczacılar genelde folik asit formunu değil folat formunu kullanın diyorlardı. Doktorum da verince mantıklı buldum
Bencede canını sıkma benide 7 haftadan sonra çağırdıMrb kızlar benimde bugün Dr randevum vardı gittim maalesef bebeği ve kalp atışı göremedik 6+4 hafta kese de 19 mm olmus yolk varmis ama çok ümitli konuşmadı bir hafta sonra tekrar bakalım dedi çok kötü oldum geçen yıl yine boş gebelikten kürtaj olmuştum tm sevindim hamileyim diye yine umudum kırıldı
Hiç bi şey olmaz benceEvet işte bende onu arıyorum zatendr folik asit verdi bende folat formunda olanı alsam bişey olmaz heralde
canım pendiğe gelebilir misin bilmiyorum ama , pendik özel yüzyıla gidiyorum ben Serap Simavlı çok çokk memnunum .Ben yeni doktor arayışına girdim, İstanbul Ümraniye-Ataşehir civarı tavsiyeniz olur mu bildiğiniz?
Aslında ortalama bir özel hastanede bir doktora gidiyordum, en son 23 kasım cumartesi gitmiştik, haftaya yine gelin bakalım dedi ultrasonla fakat sonraki cumartesi de izinliymiş göremedik. Ben de 10 gün kontrol hakkı var diye bugüne randevu aldım, meğer bugün 11. gün olmuş. Doktora sorduk yine de görebilir mi kontrol hakkım vardı diye, vezneyle görüşün ben bir şey yapamam demiş doktor. Çok üzüldüm ve bozuldum, cumartesi orada olmayan o, pazartesi de işlerin yoğun olduğu bir gündü ancak salıya izin alabildim. Yani olacak iş değil. Ani mi karar veriyorum bilmiyorum ama başka hastane ve başka doktor bakacağım.
İçinde yolk varsa boş gebelik ihtimali ortadan kalkıyor kuzumMrb kızlar benimde bugün Dr randevum vardı gittim maalesef bebeği ve kalp atışı göremedik 6+4 hafta kese de 19 mm olmus yolk varmis ama çok ümitli konuşmadı bir hafta sonra tekrar bakalım dedi çok kötü oldum geçen yıl yine boş gebelikten kürtaj olmuştum tm sevindim hamileyim diye yine umudum kırıldı
Canım Evet bir gün ile kaçırılan kontroller can sıkıcı olabiliyor sonuçta bir ödeme yapıyoruz o muayeneler için ama doktorundan memnun isen bunun için doktoruna kinlenme derim Çünkü onların da yapabileceği bir şey yok Hastane sistemi bu şekilde çalışıyor. Biz kendi açımızdan bir gün geçmiş ne olacak kontrol kaydı atsalar diye düşünüyoruz onlar da takip etseler diye düşünüyor İnşallah kafana uyan bir yer bulursunBen yeni doktor arayışına girdim, İstanbul Ümraniye-Ataşehir civarı tavsiyeniz olur mu bildiğiniz?
Aslında ortalama bir özel hastanede bir doktora gidiyordum, en son 23 kasım cumartesi gitmiştik, haftaya yine gelin bakalım dedi ultrasonla fakat sonraki cumartesi de izinliymiş göremedik. Ben de 10 gün kontrol hakkı var diye bugüne randevu aldım, meğer bugün 11. gün olmuş. Doktora sorduk yine de görebilir mi kontrol hakkım vardı diye, vezneyle görüşün ben bir şey yapamam demiş doktor. Çok üzüldüm ve bozuldum, cumartesi orada olmayan o, pazartesi de işlerin yoğun olduğu bir gündü ancak salıya izin alabildim. Yani olacak iş değil. Ani mi karar veriyorum bilmiyorum ama başka hastane ve başka doktor bakacağım.
Kahverengi lekelenme genelde Tehlikeli değil olarak söyleniyor ama yine de bir doktora gören istersen Benim de hiçbir şey olmamasına rağmen lekelenmem olmuştu Hatta bir hafta sürdü progestan'a başladım bir hafta sonra durdu Ama hala devam ediyorum. Ilk muayenemi vajinal yapmışlardı Ondan iki gün sonra başladı kahverengi lekelenmem o yüzden ilişkide olmuyor yani Doktor bir şey söylemedi ama ben vajinal ultrasondan sonra lekelenme yaşadığım için onunla bağlantısı olabileceğini düşündüm ve o yüzden şu an birlikteliğe de dikkat ediyorum en azından bir ay daha dikkat edeceğim şu an 8+2'yimKızlar selam benim yine kahverengi kanamalarım başladı yüksek doz progestan kullanmama rağmenhiçbişey de yapmıyorum yatıyorum sadece. Geçen hafta kalp atışı duyduğumda doktor kanama alanı da yok demişti nerden geliyor bu kan anlam veremiyorum doktora gideceğim bugün yine sizden dua istiyorum
Ben de folat olarak alıyorumKuzum takip ettiğim eczacılar genelde folik asit formunu değil folat formunu kullanın diyorlardı. Doktorum da verince mantıklı buldum
Merhaba, Ataşehir Medicalpark Esra Yaşar Yiğit hocaya gidiyorum ben ilgili iyi bir doktor eski hastalarının yorumları da çok olumluydu. Ben paket aldım hastane yeni açıldığı için kampanyalıydı baya da uyguna geldi düşünürseniz hastanenin sitesinde kayıt bırakınca doktorla ücretsiz ön görüşme ayarlıyorlar ben o şekilde karar vermiştim. Tahlil sonuçlarım falan varsa onu da önden asistanına soruyorum telefondan bilgi alıp dönüyor ben memnunum tavsiye edebilirim.Ben yeni doktor arayışına girdim, İstanbul Ümraniye-Ataşehir civarı tavsiyeniz olur mu bildiğiniz?
Ben normal folik asit kullanıyorum doktor onu yazmıştı eczaneden direk onu aldım hiç araştırmadım amaBen hala folik asit kullanmadım dr verdi ama
Araştırdım metafolin olanı kullanmak daha iyi diye okudum sizler ne kullanıyosunuz
Tamam canım teşekkür ederimHiç bi şey olmaz bencebunu bana başka bi doktor vermişti. Şu anki doktorum hangisini kullanıyorsun diye sordu söyledim tmm güzel ona devam edebilirsin dedi hem de içinden baya çıkıyor