-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.941
Serap simavlinin çok methini duydum bende yüzyılda hale hanıma gidiyordum ama Serap hanımı tüp bebek Dr sandığım için hiç randevu almadım sonrasında Cüneyt hoca ya başladım normal doğum istediğim için belki serap hanıma donebilirim gerçi Cüneyt beyde çok çok iyi bı Dr ama kararsızım şuancanım pendiğe gelebilir misin bilmiyorum ama , pendik özel yüzyıla gidiyorum ben Serap Simavlı çok çokk memnunum .
Göbeğim çıktı hemen benim de .Ay kızlar ya bir şey sorcam ikinci ya da üçüncü çocuğu olanlarakarnınız çıktı mı hemen? beni gören hamile misin diye soruyor. İlk hamileliğimde 5. Ayda bile neredeyse belli olmuyordu. Sizde durumlar nedir?
Çok tuhaf geliyor açıkçasıGöbeğim çıktı hemen benim de .
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım pozitifi gördüğümüzden beri her hafta doktorum vajinal bakıyor bir sorun yaşamadık çok şükür tabii kendi doktorum dışında acilde falan bakmak istediklerinde kabul etmiyorum ilişki zaten yasak dediği için olmuyor. iki haftadır her hafta ikişer gün kanamam oldu çok şükür bebeğe bir şey olmamış kanama alanı da yok ama sebebini bulamıyorlarCanım Evet bir gün ile kaçırılan kontroller can sıkıcı olabiliyor sonuçta bir ödeme yapıyoruz o muayeneler için ama doktorundan memnun isen bunun için doktoruna kinlenme derim Çünkü onların da yapabileceği bir şey yok Hastane sistemi bu şekilde çalışıyor. Biz kendi açımızdan bir gün geçmiş ne olacak kontrol kaydı atsalar diye düşünüyoruz onlar da takip etseler diye düşünüyor İnşallah kafana uyan bir yer bulursun
Kahverengi lekelenme genelde Tehlikeli değil olarak söyleniyor ama yine de bir doktora gören istersen Benim de hiçbir şey olmamasına rağmen lekelenmem olmuştu Hatta bir hafta sürdü progestan'a başladım bir hafta sonra durdu Ama hala devam ediyorum. Ilk muayenemi vajinal yapmışlardı Ondan iki gün sonra başladı kahverengi lekelenmem o yüzden ilişkide olmuyor yani Doktor bir şey söylemedi ama ben vajinal ultrasondan sonra lekelenme yaşadığım için onunla bağlantısı olabileceğini düşündüm ve o yüzden şu an birlikteliğe de dikkat ediyorum en azından bir ay daha dikkat edeceğim şu an 8+2'yim
benim başka başka sorunlar vardı öncesinde kaç doktor gezdim ,arkadaşlar önerdi de bir de serap hocaya git dediler tanıyı koyup ameliyat etti saolsun şimdi hamile kaldım işte nasip tabi her şey ama doktor çokk önemliSerap simavlinin çok methini duydum bende yüzyılda hale hanıma gidiyordum ama Serap hanımı tüp bebek Dr sandığım için hiç randevu almadım sonrasında Cüneyt hoca ya başladım normal doğum istediğim için belki serap hanıma donebilirim gerçi Cüneyt beyde çok çok iyi bı Dr ama kararsızım şuan
Hani 10. Haftada söylüyorduk yaÇok tuhaf geliyor açıkçasıkimseye söylemeyelim bir süre dedik. Gören hamilemisin diyor yalan da söyleyemiyorum saldık artık mecbur
Eli kulağındaMrb kızlar benimde bugün Dr randevum vardı gittim maalesef bebeği ve kalp atışı göremedik 6+4 hafta kese de 19 mm olmus yolk varmis ama çok ümitli konuşmadı bir hafta sonra tekrar bakalım dedi çok kötü oldum geçen yıl yine boş gebelikten kürtaj olmuştum tm sevindim hamileyim diye yine umudum kırıldı
Not alıyorum.canım pendiğe gelebilir misin bilmiyorum ama , pendik özel yüzyıla gidiyorum ben Serap Simavlı çok çokk memnunum .
Prilammmmmmm!kızlar mide bulantısına ve kusmaya şunu yaptım da çok iyi geldi diyeceğiniz bir öneri var mı :)
Uyyyy! Sonrasında sıkı giyin ins bi şey olmazBenim talihsiz başıma ne geldi az önce zaten hep beni bulur böyle şeylerduşa girecektim Sonra dedim ki evin işlerini halledeyim çamaşırları katladım Evi süpürdüm Mutfağı toparladım derken hah dedim işim bitti şimdi bir duş alayım rahat rahat uzanayım tam köpüklendim pat elektrik gitti buz gibi suyla yıkamak zorunda kaldım İnşallah hasta olmam
Not aldım.Serap simavlinin çok methini duydum bende yüzyılda hale hanıma gidiyordum ama Serap hanımı tüp bebek Dr sandığım için hiç randevu almadım sonrasında Cüneyt hoca ya başladım normal doğum istediğim için belki serap hanıma donebilirim gerçi Cüneyt beyde çok çok iyi bı Dr ama kararsızım şuan
Evetttt! Dün arkadaşla görüştüm haftalar sonra ilk kez. Bu ne ! Bayağı belli hamile old dedi.Ay kızlar ya bir şey sorcam ikinci ya da üçüncü çocuğu olanlarakarnınız çıktı mı hemen? beni gören hamile misin diye soruyor. İlk hamileliğimde 5. Ayda bile neredeyse belli olmuyordu. Sizde durumlar nedir?
Gazan mübarek olsunKızlar bu arada benim an itibariyle mide bulantılarım başlamış bulunuyor. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Teşekkür ederim yol arkadaşımGazan mübarek olsun
Ah ne yazsam bilemedimKızlar bu arada benim an itibariyle mide bulantılarım başlamış bulunuyor. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Allah kolaylık versin canımKızlar bu arada benim an itibariyle mide bulantılarım başlamış bulunuyor. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Şişkinlikte var tabi ama. Resmen göbeğim hamile göbeği gibi oldu benimdeAy kızlar ya bir şey sorcam ikinci ya da üçüncü çocuğu olanlarakarnınız çıktı mı hemen? beni gören hamile misin diye soruyor. İlk hamileliğimde 5. Ayda bile neredeyse belli olmuyordu. Sizde durumlar nedir?
Benimde şuan çok şiş gözüküyor hamiş göbeği gibi bugün tartıldım 2 kilo almışımAy kızlar ya bir şey sorcam ikinci ya da üçüncü çocuğu olanlarakarnınız çıktı mı hemen? beni gören hamile misin diye soruyor. İlk hamileliğimde 5. Ayda bile neredeyse belli olmuyordu. Sizde durumlar nedir?
Benim de dünden beri midem yanıyor ama hamilelikle mi alakalı bilemedim. Bir de sabah kan verdim 7-8 tüp aldılar, dönüşte midem bulandı ama tansiyonum düştü herhalde.Kızlar bu arada benim an itibariyle mide bulantılarım başlamış bulunuyor. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Valla yüzyüze geldiğim insanlara özellikle söylemiyorum onlar sorunca hayır demek de ayıp geliyor vallaHani 10. Haftada söylüyorduk yavalla benim ilk gebeliğim ama çok ilginç bir şekilde benim de göbeğim çıkmış. Ben onun kilo olduğunu varsayıyorum şimdilik
Ya ben ilk gebeligimde çıksın diye gözünün içine bakıyordum. Sürekli ayna karşısında ay bu bebek mı değil mi anlamaya çalışıyordumEli kulağındaÖyle hissediyorum.
Yolk saç da var. Geç olsun güç olmasın
Not alıyorum.Ben de bu taraftayım.
E5ten geçerken hastaneyi ve reklamlarını da görüyorum. Gittiğiniz Dr ların muayene ücretlerini de yazın
Prilammmmmmm!
Çubuk kraker. Beyaz leblebi.
Uyyyy! Sonrasında sıkı giyin ins bi şey olmaz
Not aldım.
Evetttt! Dün arkadaşla görüştüm haftalar sonra ilk kez. Bu ne ! Bayağı belli hamile old dedi.
İlk üç ay leğen kemiklerinin arasından çıkmıyor biliyorum oysa. Bendeki bu göbek şişkinlikten gazdan sanıyorum ama göbek var mı, var.
Benim sadece karnında bir şişlik varŞişkinlikte var tabi ama. Resmen göbeğim hamile göbeği gibi oldu benimdekilo da var tabi. Benim daha kimse anlamıyor
Aaa o da değişikmişBenimde şuan çok şiş gözüküyor hamiş göbeği gibi bugün tartıldım 2 kilo almışım, benim arkadaşlarım da yüzümden anlıyor nasıl oluyorsa rengin bir değişik hamile misin diye
Ümit varmı dir acaba bana kese büyük geldiği için umudum çok kırıldı yine herşey AllahtanEli kulağındaÖyle hissediyorum.
Yolk saç da var. Geç olsun güç olmasın
Not alıyorum.Ben de bu taraftayım.
E5ten geçerken hastaneyi ve reklamlarını da görüyorum. Gittiğiniz Dr ların muayene ücretlerini de yazın
Prilammmmmmm!
Çubuk kraker. Beyaz leblebi.
Uyyyy! Sonrasında sıkı giyin ins bi şey olmaz
Not aldım.
Evetttt! Dün arkadaşla görüştüm haftalar sonra ilk kez. Bu ne ! Bayağı belli hamile old dedi.
İlk üç ay leğen kemiklerinin arasından çıkmıyor biliyorum oysa. Bendeki bu göbek şişkinlikten gazdan sanıyorum ama göbek var mı, var.
Allah endiselerimizi hayırla sonuçlandırsin. İnşallah yine önceki gibi herseyi yolundadir ve sadece bi lekelenmedirBen tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım pozitifi gördüğümüzden beri her hafta doktorum vajinal bakıyor bir sorun yaşamadık çok şükür tabii kendi doktorum dışında acilde falan bakmak istediklerinde kabul etmiyorum ilişki zaten yasak dediği için olmuyor. iki haftadır her hafta ikişer gün kanamam oldu çok şükür bebeğe bir şey olmamış kanama alanı da yok ama sebebini bulamıyorlar
Benim ilk ama masallah karnım çıktı baya. Balik etli oldugumdan çevre okadar fark edemiyo AllahtanAy kızlar ya bir şey sorcam ikinci ya da üçüncü çocuğu olanlarakarnınız çıktı mı hemen? beni gören hamile misin diye soruyor. İlk hamileliğimde 5. Ayda bile neredeyse belli olmuyordu. Sizde durumlar nedir?