Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    12
canım pendiğe gelebilir misin bilmiyorum ama , pendik özel yüzyıla gidiyorum ben Serap Simavlı çok çokk memnunum .
Serap simavlinin çok methini duydum bende yüzyılda hale hanıma gidiyordum ama Serap hanımı tüp bebek Dr sandığım için hiç randevu almadım sonrasında Cüneyt hoca ya başladım normal doğum istediğim için belki serap hanıma donebilirim gerçi Cüneyt beyde çok çok iyi bı Dr ama kararsızım şuan

Canım Evet bir gün ile kaçırılan kontroller can sıkıcı olabiliyor sonuçta bir ödeme yapıyoruz o muayeneler için ama doktorundan memnun isen bunun için doktoruna kinlenme derim Çünkü onların da yapabileceği bir şey yok Hastane sistemi bu şekilde çalışıyor. Biz kendi açımızdan bir gün geçmiş ne olacak kontrol kaydı atsalar diye düşünüyoruz onlar da takip etseler diye düşünüyor İnşallah kafana uyan bir yer bulursun

Kahverengi lekelenme genelde Tehlikeli değil olarak söyleniyor ama yine de bir doktora gören istersen Benim de hiçbir şey olmamasına rağmen lekelenmem olmuştu Hatta bir hafta sürdü progestan'a başladım bir hafta sonra durdu Ama hala devam ediyorum. Ilk muayenemi vajinal yapmışlardı Ondan iki gün sonra başladı kahverengi lekelenmem o yüzden ilişkide olmuyor yani Doktor bir şey söylemedi ama ben vajinal ultrasondan sonra lekelenme yaşadığım için onunla bağlantısı olabileceğini düşündüm ve o yüzden şu an birlikteliğe de dikkat ediyorum en azından bir ay daha dikkat edeceğim şu an 8+2'yim
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım pozitifi gördüğümüzden beri her hafta doktorum vajinal bakıyor bir sorun yaşamadık çok şükür tabii kendi doktorum dışında acilde falan bakmak istediklerinde kabul etmiyorum ilişki zaten yasak dediği için olmuyor. iki haftadır her hafta ikişer gün kanamam oldu çok şükür bebeğe bir şey olmamış kanama alanı da yok ama sebebini bulamıyorlar 🤷🏼‍♀️

Serap simavlinin çok methini duydum bende yüzyılda hale hanıma gidiyordum ama Serap hanımı tüp bebek Dr sandığım için hiç randevu almadım sonrasında Cüneyt hoca ya başladım normal doğum istediğim için belki serap hanıma donebilirim gerçi Cüneyt beyde çok çok iyi bı Dr ama kararsızım şuan
benim başka başka sorunlar vardı öncesinde kaç doktor gezdim ,arkadaşlar önerdi de bir de serap hocaya git dediler tanıyı koyup ameliyat etti saolsun şimdi hamile kaldım işte nasip tabi her şey ama doktor çokk önemli

Çok tuhaf geliyor açıkçası 😂 kimseye söylemeyelim bir süre dedik. Gören hamilemisin diyor yalan da söyleyemiyorum 😂 saldık artık mecbur
Hani 10. Haftada söylüyorduk ya 😀😀😀 valla benim ilk gebeliğim ama çok ilginç bir şekilde benim de göbeğim çıkmış. Ben onun kilo olduğunu varsayıyorum şimdilik 😀

Mrb kızlar benimde bugün Dr randevum vardı gittim maalesef bebeği ve kalp atışı göremedik 6+4 hafta kese de 19 mm olmus yolk varmis ama çok ümitli konuşmadı bir hafta sonra tekrar bakalım dedi çok kötü oldum geçen yıl yine boş gebelikten kürtaj olmuştum tm sevindim hamileyim diye yine umudum kırıldı 😔😔
Eli kulağında ☺️Öyle hissediyorum.
Yolk saç da var. Geç olsun güç olmasın 🤲🏼
canım pendiğe gelebilir misin bilmiyorum ama , pendik özel yüzyıla gidiyorum ben Serap Simavlı çok çokk memnunum .
Not alıyorum. 👍🏻 Ben de bu taraftayım.
E5ten geçerken hastaneyi ve reklamlarını da görüyorum. Gittiğiniz Dr ların muayene ücretlerini de yazın :KK51:
kızlar mide bulantısına ve kusmaya şunu yaptım da çok iyi geldi diyeceğiniz bir öneri var mı :)
Prilammmmmmm! 😅
Çubuk kraker. Beyaz leblebi.
Benim talihsiz başıma ne geldi az önce zaten hep beni bulur böyle şeyler:KK34: duşa girecektim Sonra dedim ki evin işlerini halledeyim çamaşırları katladım Evi süpürdüm Mutfağı toparladım derken hah dedim işim bitti şimdi bir duş alayım rahat rahat uzanayım tam köpüklendim pat elektrik gitti😵‍💫😵‍💫 buz gibi suyla yıkamak zorunda kaldım İnşallah hasta olmam😅
Uyyyy! Sonrasında sıkı giyin ins bi şey olmaz 💙
Not aldım. 👍🏻
Ay kızlar ya bir şey sorcam ikinci ya da üçüncü çocuğu olanlara ♥️ karnınız çıktı mı hemen? beni gören hamile misin diye soruyor. İlk hamileliğimde 5. Ayda bile neredeyse belli olmuyordu. Sizde durumlar nedir?
Evetttt! Dün arkadaşla görüştüm haftalar sonra ilk kez. Bu ne ! Bayağı belli hamile old dedi. :eek:

İlk üç ay leğen kemiklerinin arasından çıkmıyor biliyorum oysa. Bendeki bu göbek şişkinlikten gazdan sanıyorum ama göbek var mı, var.:KK1:

Ay kızlar ya bir şey sorcam ikinci ya da üçüncü çocuğu olanlara ♥️ karnınız çıktı mı hemen? beni gören hamile misin diye soruyor. İlk hamileliğimde 5. Ayda bile neredeyse belli olmuyordu. Sizde durumlar nedir?
Şişkinlikte var tabi ama. Resmen göbeğim hamile göbeği gibi oldu benimde 😂 kilo da var tabi. Benim daha kimse anlamıyor 🙈

Benimde şuan çok şiş gözüküyor hamiş göbeği gibi bugün tartıldım 2 kilo almışım 😅🤭, benim arkadaşlarım da yüzümden anlıyor nasıl oluyorsa rengin bir değişik hamile misin diye🫣

Hani 10. Haftada söylüyorduk ya 😀😀😀 valla benim ilk gebeliğim ama çok ilginç bir şekilde benim de göbeğim çıkmış. Ben onun kilo olduğunu varsayıyorum şimdilik 😀
Valla yüzyüze geldiğim insanlara özellikle söylemiyorum onlar sorunca hayır demek de ayıp geliyor valla 🤣 obyuzden mecbur sorana söylemiş olduk.

E5ten geçerken hastaneyi ve reklamlarını da görüyorum. Gittiğiniz Dr ların muayene ücretlerini de yazın :KK51:

Prilammmmmmm! 😅

Not aldım. 👍🏻

Evetttt! Dün arkadaşla görüştüm haftalar sonra ilk kez. Bu ne ! Bayağı belli hamile old dedi. :eek:

İlk üç ay leğen kemiklerinin arasından çıkmıyor biliyorum oysa. Bendeki bu göbek şişkinlikten gazdan sanıyorum ama göbek var mı, var.:KK1:
Ya ben ilk gebeligimde çıksın diye gözünün içine bakıyordum. Sürekli ayna karşısında ay bu bebek mı değil mi anlamaya çalışıyordum 🤣 Şimdi daha 1 aylikken çıktı 💐 şimdi de belli olmasın diye bol bol giyiniyorum 🤣 yani doğumdan sonraki gebeliklerde daha hızlı çıkıyor demişlerdi de bu kadarını beklemiyordum açıkçası 🤣
Şişkinlikte var tabi ama. Resmen göbeğim hamile göbeği gibi oldu benimde 😂 kilo da var tabi. Benim daha kimse anlamıyor 🙈
Benim sadece karnında bir şişlik var 😂😂 resmen hamile göbeği yani. Çok şaşırdım erken çıkar diyorlardı da bu kadar erken ini beklemiyordum 🤣
Benimde şuan çok şiş gözüküyor hamiş göbeği gibi bugün tartıldım 2 kilo almışım 😅🤭, benim arkadaşlarım da yüzümden anlıyor nasıl oluyorsa rengin bir değişik hamile misin diye🫣
Aaa o da değişikmiş 😂

Prilammmmmmm! 😅

Not aldım. 👍🏻

Ümit varmı dir acaba bana kese büyük geldiği için umudum çok kırıldı yine herşey Allahtan

Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım pozitifi gördüğümüzden beri her hafta doktorum vajinal bakıyor bir sorun yaşamadık çok şükür tabii kendi doktorum dışında acilde falan bakmak istediklerinde kabul etmiyorum ilişki zaten yasak dediği için olmuyor. iki haftadır her hafta ikişer gün kanamam oldu çok şükür bebeğe bir şey olmamış kanama alanı da yok ama sebebini bulamıyorlar 🤷🏼‍♀️
Allah endiselerimizi hayırla sonuçlandırsin. İnşallah yine önceki gibi herseyi yolundadir ve sadece bi lekelenmedir 🙏 dualarım hepimize

Benim ilk ama masallah karnım çıktı baya. Balik etli oldugumdan çevre okadar fark edemiyo Allahtan 🤣

X