Kasım 2024 3.Aşılama

Bilmiyorum canım olabilir mantıklı. Bana da yumurta çatladıktan sonra sarı cisim oluşuyomş oda progesteron hormonunu yükseltiyomuş . Yani çatlama belirtisi mi diye düşündüm araştırırken gördüm
Yumurta catladiktan sonra 7. Gunde progesteron baktırdığım oldu ama asilsmada bakmadı. Catlatmada kaliteli catlama olup olmadığına bakıyorlar doktorum demisti

Onu nasıl anlıyorlar ki çatlatma olup olmadığını
Progesteron degeri belli bir değerin üstündeyse catlama olmus oluyor hatta o değerin üstünde olursa gebeliğe yorulabiliyormus ama benim hep 31 30 gibiydi yine de hamile değildim sadece kaliteli yumurtlamissin çatlamış demisti sonuç negatif gelince doktor o degerle nasıl hamile olmazsin demisti sasirmisti

Progesteron degeri belli bir değerin üstündeyse catlama olmus oluyor hatta o değerin üstünde olursa gebeliğe yorulabiliyormus ama benim hep 31 30 gibiydi yine de hamile değildim sadece kaliteli yumurtlamissin çatlamış demisti sonuç negatif gelince doktor o degerle nasıl hamile olmazsin demisti sasirmisti
Anladım canım teşekkür ederim açıklama için. aşılama günü çıkınca bende şaşırdım. Çatlama gününü mu kaçırdık diye düşündüm

Bende okuyorm burada 25 üzeri genelde gebelik oluşuyor sonucunda doktorun ondan şaşırmış olabilir

Anladım canım teşekkür ederim açıklama için. aşılama günü çıkınca bende şaşırdım. Çatlama gününü mu kaçırdık diye düşündüm
İşin tuhaf yanı çok yüksek progesteronla hamile kalmadım ama 2. Hamileliğimde çok düşük bir degerle kalmıştım tabi progestan vermişti doktor o yüzden onlara çok takılma bence nasip işi biraz

X