Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    12
Merhaba.

Maydonoz'u duymuştum ama nane de mi riskli gebeleri için? Bu bulantılar içinde en ilgimi çeken şey taze naneli yayla çorbası oluyor, sürekli yapıp içiyordum.

Sen tecrübelisin hatta çifte tecrübeli en çok sen örnek vereceksin en çok sen hak ediyorsun doğru söylüyorsun kuzucum her gebelik farklı. İnşaşlah hepimiz en kolay şekilde geçiririz süreci

Ben yeni doktor arayışına girdim, İstanbul Ümraniye-Ataşehir civarı tavsiyeniz olur mu bildiğiniz?

Aslında ortalama bir özel hastanede bir doktora gidiyordum, en son 23 kasım cumartesi gitmiştik, haftaya yine gelin bakalım dedi ultrasonla fakat sonraki cumartesi de izinliymiş göremedik. Ben de 10 gün kontrol hakkı var diye bugüne randevu aldım, meğer bugün 11. gün olmuş. Doktora sorduk yine de görebilir mi kontrol hakkım vardı diye, vezneyle görüşün ben bir şey yapamam demiş doktor. Çok üzüldüm ve bozuldum, cumartesi orada olmayan o, pazartesi de işlerin yoğun olduğu bir gündü ancak salıya izin alabildim. Yani olacak iş değil. Ani mi karar veriyorum bilmiyorum ama başka hastane ve başka doktor bakacağım.

Ben de boyle dusunuyordum umudumu canli tutmaya calisiyordum ama iki doktor de cok karamsar konustu. Hani yok bebek kesin ama yine de bi bekleyelim gibi..
canım ben şimdi kendiminkine baktım kese boyutu 1.63 cm gözüküyormuş boştu kese. dr demişti ki haftaya geldiğinde kese 2.00 cm olursa boş gebeliktir o zaman almak gerekir senin kesen henüz çok küçük inşaallah güzel haberlerini alırız

Kızlar selam benim yine kahverengi kanamalarım başladı yüksek doz progestan kullanmama rağmen hiçbişey de yapmıyorum yatıyorum sadece. Geçen hafta kalp atışı duyduğumda doktor kanama alanı da yok demişti nerden geliyor bu kan anlam veremiyorum doktora gideceğim bugün yine sizden dua istiyorum

Korkma canım inşallah kötü bir durum yoktur
Bizede haber verirsin

Korkma canım kahverengi kanama korkulacak birşey değilmiş kırmızi olursa kötü diye duymuştum sen yinede ayağının altına yastık koy uzan hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle bende geçen hafta gördüm çok azdı ama bişey olmadı çok şükür

Ben hala folik asit kullanmadım dr verdi ama
Araştırdım metafolin olanı kullanmak daha iyi diye okudum sizler ne kullanıyosunuz
Kuzucum geç kalma artık kullan. Özellikle ilk aylar çok önemli zaten ben folic trio kullanıyorum. Hatta satın da almadım doktorumun elinde varmış o hediye etti

Ben yaptıracağım daha öncede yaptırmıştım aynı yere yine başka yerlere fiyat sormadım da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…