Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    12
Kızlar Kalp atışını duyduktan kaç hafta sonra muayeneye çağırdı doktorunuz acaba
1 ay sonra dedi ama içim rahat etmedi doktor çok ilgisizdi 2 hafta sonra başka doktora gittim 1 ay sonrası 11.hafta oluyordu yani haftaya pazartesi onuda başka doktora aldım 2 haftada bir gitmiş oldum böylelikle iyi ilgili bı doktor buluncaya kadar hep değiştirecem sanırım

Toksoplazma nedir ilk kez duydum ben kıvırcık salatasina bayılırim çünkü hergun yiyorum nerdeyse
Yeşilliklerden ve genelde kedi dışkısından bulaşabiliyor. Geçirmek sorun değil ama hamileyken geçirmek bebekte sorun oluşturabiliyor bazen. O yüzden tüm yeşillikler mutlaka bi 10-15 dk karbonatlı sirkeli su da bekletilip iyice durulandıktan sonra yenmeli

Aaa bilmiyordum teşekkür ederim canım dışarda yemem daha bende evde yerim

Beni de bir aya dedi o zamana 11. Haftada oluyorum ikili teste giderim artık
Evet randevu olmasa da kontrol muayenesi denk geliyor o haftalara zaten takvim de o şekilde ilerliyor bir sonraki randevua da cinsiyet için oluyor, ondan sonraki detaylı USG için, sonra şeker yükleme diye ilerliyor

Normal zamanda salata çok severim oturup koca bir kaseyi tek başıma yerim ama şuan hiç içim almıyor onu da asla severek yediğim birşey yok. Geçenlerde bir havuç kemirdim keyif alarak bir de elma o kadar. Geri kalan yiyebildiğim şeyleri sadece mecburiyetten yiyorum o da az az.

Ben aile hekimliğinde yaptırdım 2. Beta testini verirken madem gebelik var tarama testlerinizş yapaşım dediler onlarda gittim doktora iyi de oldu. Siz de öyle yapabilirsiniz onlar biliyor rutinleri

Benim de midem sürekli bulanıyor, bir tek sabah kalktığımda bulantı yok, sonra gün boyu uyuyana kadar. Herşeyi yiyorum ama herhangi bir yemek düşününce özellik le çay ve turşu ya da ekşi şeyler düşününce daha çok bulanıyor. Ama yerken sorun olmuyor. Böyle hafif hafif bir bulantı, kusturmuyor, Öldürmüyor ama rahat da ettirmiyor Bulantidan dolayı kız hissediyorum

Çok bulaninca kizmi oluyor

Kızlar akşamdan beri kasığımın sağ tarafı geriliyor gibi ayağa kalkınca batıyor sanki sizde olmuş muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…