- 23 Temmuz 2024
- 809
- 511
- 22
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.121
1 ay sonra dedi ama içim rahat etmedi doktor çok ilgisizdi 2 hafta sonra başka doktora gittim 1 ay sonrası 11.hafta oluyordu yani haftaya pazartesi onuda başka doktora aldım 2 haftada bir gitmiş oldum böylelikle iyi ilgili bı doktor buluncaya kadar hep değiştirecem sanırımKızlar Kalp atışını duyduktan kaç hafta sonra muayeneye çağırdı doktorunuz acaba
Toksoplazma nedir ilk kez duydum ben kıvırcık salatasina bayılırim çünkü hergun yiyorum nerdeyseToksoplazma geçirmişim daha önce kanda bağışıklığım çıktı ama yine de belli olmaz tabi.
Kuzum senin ilk gebeliğin değil sanırım biliyorsundur. Doktorun da söyler ama eşin pozitif kan grubuna mı sahipİsimlerini bakıp yazayım dedim ama çetrefilli. O yüzden ekran resmi atıyorum.
Hayır o da benimle aynı. A negatif.Kuzum senin ilk gebeliğin değil sanırım biliyorsundur. Doktorun da söyler ama eşin pozitif kan grubuna mı sahip
Yeşilliklerden ve genelde kedi dışkısından bulaşabiliyor. Geçirmek sorun değil ama hamileyken geçirmek bebekte sorun oluşturabiliyor bazen. O yüzden tüm yeşillikler mutlaka bi 10-15 dk karbonatlı sirkeli su da bekletilip iyice durulandıktan sonra yenmeliToksoplazma nedir ilk kez duydum ben kıvırcık salatasina bayılırim çünkü hergun yiyorum nerdeyse
Tamam o zaman süperHayır o da benimle aynı. A negatif.
2 hafta sonra çağırdı kuzum.Kızlar Kalp atışını duyduktan kaç hafta sonra muayeneye çağırdı doktorunuz acaba
Aaa bilmiyordum teşekkür ederim canım dışarda yemem daha bende evde yerimYeşilliklerden ve genelde kedi dışkısından bulaşabiliyor. Geçirmek sorun değil ama hamileyken geçirmek bebekte sorun oluşturabiliyor bazen. O yüzden tüm yeşillikler mutlaka bi 10-15 dk karbonatlı sirkeli su da bekletilip iyice durulandıktan sonra yenmeli
Benim hamile kaldıktan sonra canımın en çok istediği şey salata oldu. Sürekli salata yemek artırım ve dışarda yemeye izin yokAaa bilmiyordum teşekkür ederim canım dışarda yemem daha bende evde yerim
Evet randevu olmasa da kontrol muayenesi denk geliyor o haftalara zaten takvim de o şekilde ilerliyor bir sonraki randevua da cinsiyet için oluyor, ondan sonraki detaylı USG için, sonra şeker yükleme diye ilerliyorBeni de bir aya dedi o zamana 11. Haftada oluyorum ikili teste giderim artık
Ben aile hekimliğinde yaptırdım 2. Beta testini verirken madem gebelik var tarama testlerinizş yapaşım dediler onlarda gittim doktora iyi de oldu. Siz de öyle yapabilirsiniz onlar biliyor rutinleriİlk randevunuzda hangi tahlilleri istedi doktorunuz kızlar? Ben ilk randevuyu keseyi görebilecek şekilde yaklaşık hesaplayıp öyle randevu aldım ama yanlış mı yaptım? İlk randevuya tahlilleri yaptırıp gideyim diyorum
Bu temmuz bebişleri bize ne ettiMidem yanıyor. Cayır cayır yanıyor.
Yediğim de peynir zeytin ekmek bal.
Bulantı, öğürme, baş dönmesi yanında şimdi mide yanması da eklendi. Maden suyu yudum yudum içiyorum ama yok yatıştırmıyor. Yarın aile hekimine gidip gaviscon isteyeceğim.
Hamburger söyledim ama 10dk sonra sipariş iptal oldu. Bezelye yemeği yaptım. Neye niyet neye kısmetBenim canım acayip hamburger çekiyor. Henüz bulantı falan yokken yiyeyim bari bu akşam.
Hayırlı olsun öncelikleMerhaba kızlar bende 6+4 haftalık bileyim temmuz görünüyo şuan doğum nasılsınız belki birlikte bu süreci geçiririz
9 ay mide yanması çeken ben hemde ağzımdan su gelircesine yaşayan biri olarak eminim zeytin yapıyorYaaaa! Ben de öyle severim ki. Gün içinde gidip gelip buzdolabını açıp birkaç tane daha yiyordum.
Hatta dün böyle ağzıma geldi sanki, fazla yedim sindiremedim dedim.
Çok bulaninca kizmi oluyorBenim de midem sürekli bulanıyor, bir tek sabah kalktığımda bulantı yok, sonra gün boyu uyuyana kadar. Herşeyi yiyorum ama herhangi bir yemek düşününce özellik le çay ve turşu ya da ekşi şeyler düşününce daha çok bulanıyor. Ama yerken sorun olmuyor. Böyle hafif hafif bir bulantı, kusturmuyor, Öldürmüyor ama rahat da ettirmiyorBulantidan dolayı kız hissediyorum