- 25 Nisan 2021
- 1.793
- 2.724
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.001
Canikom olmuşsun sen zaten mesaj atmalarını bekleme şu an yonetici sen görünüyorsunkızlar teşekkürler :)
ama daha cevap yok arada kaybolmasın mesajlarınız ben mesaj geldiğinde yazacağim ard arda alırım hepinizinkini :)
Bende aynıyım senle tek besin kaynağım peynirli tost ketçap salça salatalık fln meyve bile zor içim almıyor. 8+6 yım bugün. Benimki de 7. Haftalarda başladı. Öncesinde ne bulantım ne de tiksintim vardı. Şimdi düşüncesi bile mahvediyor beni yok olsun istiyorum o yemekler resmenBana bide mide yanması eşlik ediyor . Geçmeyeceğini üzülerek söylemek istiyorum Ama herkes farklı tabi sende de farklı seyredebilir.
Canikom olmuşsun sen zaten mesaj atmalarını bekleme şu an yonetici sen görünüyorsun
haftaya gidecem bence sorarcam eger yıne yok derse bırakırım bende ne yapalım ben daha önce başka bi doktora sordugumda boş gebelik yumurta ve sperm kalıtesizliğinden olur demişti kan sulandırıcı ile ilgisi yok demişti yıne bilgi veririm canım senin maşallah ikizmiş şuan kac haftalıksın tüp bebek mi yaptırdınEvet çevrem kullanınca şaşırdım ben dhaa önce boş gebeliğimde de kullanmıştım . Kıbrısta yaşıyorum türkiye gibi değil burası doktorlar hiç ilgilenmiyorlar baştan savma özelinde. Bahsediyorum. Doçent e gittim geçen hafta sordım gerek yok dedi kendi doktorumda gerk görmedi ama endişeliyim birde ikiz gebelik benimki . Sorarsanız doktorunza ne açıklama yapcak bana da dönün merak içerisindeyim
Y YagmurrTanemO zaman hayırlı olsun yöneticimiz Y YagmurrTanem
Anne adı: lady peacock
Kaçıncı çocuk: 2
Sat: 30 Eylül
Kese: 5+3
Kalp atışı: 6+3
BDT: 7 Temmuz
70 kg ile hamile kaldımMerhaba
Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum
ANNE ADI
YAŞ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK BAŞLANGIÇ KİLO SAT KESE KALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩ TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Y YagmurrTanem 37 İstanbul 2. 59 20 Eylül 6 6+6 5 Temmuz lady peacock 39 İstanbul 2. 30 Eylül 5+3 6+3 7 Temmuz Eldorin 35 2. 23 Ekim 1 Ağustos hayatbeninedenyoruyosun 26 1. 29 Eylül 5 6+1 Erkek 13 Temmuz Taranta babu 34 1. 4 Ekim 5+1 6+4 11 Temmuz birmucizeistiyorum 2. 11 Ekim 17 Temmuz
Ay hani tablo olacaktı yok
ANNE ADI
YAŞKAÇINCI ÇOCUK
SATKESE
KALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYET
CİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
BEBEĞİN İSMİTaranta babu 34 1 4 Ekim 5+1 6+4 11 Temmuz
Oo kilo falan eklenmiş :) 67 kg - Manisa
Yaz YazOo kilo falan eklenmiş :) 67 kg - Manisa
talım benimde yaş 37 sat 19 ekim daha kese kalp görmedim görünce yazarım tahmini doğum 23 temmuz ilk çocuk erkek hissediyorum 68 kiloyum bakalım hayırlısıkızlar eklemeye başladım eksik olan bilgileri yazmak isterseniz ekleyebilirim.
Atladığım olduysa kusura bakmayın söyleyin hemen ekleyebilirim :)
İsim:Merhaba
Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum
ANNE ADI
YAŞ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK BAŞLANGIÇ KİLO SAT KESE KALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩ TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Y YagmurrTanem 37 İstanbul 2. 59 20 Eylül 6 6+6 5 Temmuz lady peacock 39 İstanbul 2. 30 Eylül 5+3 6+3 7 Temmuz Eldorin 35 2. 23 Ekim 1 Ağustos hayatbeninedenyoruyosun 26 1. 70 29 Eylül 5 6+1 Erkek 13 Temmuz Taranta babu 34 1. 4 Ekim 5+1 6+4 11 Temmuz birmucizeistiyorum 2. 11 Ekim 17 Temmuz
evet listeyi yeniden yaptımOo kilo falan eklenmiş :) 67 kg - Manisa
Canım şehir İzmir başlangıç kilosu 72evet listeyi yeniden yaptım
Şehir kısmına Kahramanmaraş. Diğerleri eksiksiz olmuş teşekkür ederiiimkızlar eklemeye başladım eksik olan bilgileri yazmak isterseniz ekleyebilirim.
Atladığım olduysa kusura bakmayın söyleyin hemen ekleyebilirim :)
Benim de yaş 33, kilo 67, şehir İstanbul . Cinsiyet tahmini 1 kız 1 erkekHepinize çok teşekkür ederim kızlar