- 23 Kasım 2024
- 3
- 20
- 34
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.021
Hayırlı olsun.Herkese merhaba ben de daha yeni hamile olduğumu öğrendim doktora bile gitmedim betam 700 çıktı 5 gün önce ben de haftaya randevu aldım kese görünmesi için sizce karından ultrasonla görülür mü
Sat 15 ekim
Benim ki de bir hafta geriden geliyor, net bir yorum yapmıyor 6+2 idim bana 5. Haftadasın dedi. 7+1 de gittim 6 haftalıksın dedi. İki hafta sonra fakülteye gideceğim. Muhtemelen adet tarihimi değiştirecekler. Bazen böyle durumlar olabiliyormuş değiştirdikleri. Belki geç oluşmuş olabilir. Biraz bebişkonun büyümesini bekle, baktın hala bu tür yorum yapıyor o zaman hekimini değiştirKızlar merhaba benim doktorum inatla hafta söylemiyor geçen hafta da 4 5 haftalıksındır dedi bugün de aynı şeyi diyor, bebek görününce boyutuna göre hesaplarız, boş gebelik de olabilir diyor. 20 kasımda beta hcg 8200 dü. Kanama alanı da varmış ilaç verdi hiç net bir şey öğrenemedim ya. Nerdeyse hamile değilsin diyecek. Herkes gününe kadar haftasını söylüyor benimki neden böyle anlamadım.
Bu sefer de ikiz girmişsin hahahahŞehir kısmına Kahramanmaraş. Diğerleri eksiksiz olmuş teşekkür ederiiim
Muhtemelen öyle benim de :) ben geç yumurtladım bu ay zaten kendisi de dedi sat bu değil değiştirecem diye. Bugün de net konuşmayınca ve ultrasona uzun uzun bakınca bi kurt düştü içime cuma tekrar çağırdı bir de. Yani ağzından bi dolu dolu hamilesin dediğini duymadım bile ama benim bulantılar bile başladıBenim ki de bir hafta geriden geliyor, net bir yorum yapmıyor 6+2 idim bana 5. Haftadasın dedi. 7+1 de gittim 6 haftalıksın dedi. İki hafta sonra fakülteye gideceğim. Muhtemelen adet tarihimi değiştirecekler. Bazen böyle durumlar olabiliyormuş değiştirdikleri. Belki geç oluşmuş olabilir. Biraz bebişkonun büyümesini bekle, baktın hala bu tür yorum yapıyor o zaman hekimini değiştir
canım isimler isimler karıştıBu sefer de ikiz girmişsin hahahahAcabaaaa Sadece kız olacak bacım ne yaptın sen ikiz falan Y YagmurrTanem
Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah öyle olurHayırlı olsun.
Suan 5+6 sın zaten.
Kese suan karından rahat görülür.
Haftaya hepsini bir göreceksin demek.
Kese, bebek, kalp atışı.
Geç döllenme gibi bi durum yoksa bu cuma bile görürsün.
bende de aynı durumda 6. haftada kese gördük boş 6+6 da gittik kese bebek kalp atışı hepsi bir arada çıktıMuhtemelen öyle benim de :) ben geç yumurtladım bu ay zaten kendisi de dedi sat bu değil değiştirecem diye. Bugün de net konuşmayınca ve ultrasona uzun uzun bakınca bi kurt düştü içime cuma tekrar çağırdı bir de. Yani ağzından bi dolu dolu hamilesin dediğini duymadım bile ama benim bulantılar bile başladıÇok teşekkür ederim cevabınız için sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi alırız kucağımıza inşallah
11. Haftaya kadar ikiz olduğundan haberi olmayan tanıdıklarım varcanım isimler isimler karıştıüste yazacaktım sana yazmışım Allah ın işi
Kızlar merhaba benim doktorum inatla hafta söylemiyor geçen hafta da 4 5 haftalıksındır dedi bugün de aynı şeyi diyor, bebek görününce boyutuna göre hesaplarız, boş gebelik de olabilir diyor. 20 kasımda beta hcg 8200 dü. Kanama alanı da varmış ilaç verdi hiç net bir şey öğrenemedim ya. Nerdeyse hamile değilsin diyecek. Herkes gününe kadar haftasını söylüyor benimki neden böyle anlamadım.
I love huni11. Haftaya kadar ikiz olduğundan haberi olmayan tanıdıklarım varBelki bir umut
Yaş:26kızlar eklemeye başladım eksik olan bilgileri yazmak isterseniz ekleyebilirim.
Atladığım olduysa kusura bakmayın söyleyin hemen ekleyebilirim :)
Kese 18 mm olmuş ama kaç günlük olduğunu gösteren yeri karalamışsın ama yanlış görmüyorsam yolk saç oluşmaya başlıyor gibi tabii doktor değiliz cnm birdahaki haftaya görürsün bebişi insallah cnmKızlar merhaba benim doktorum inatla hafta söylemiyor geçen hafta da 4 5 haftalıksındır dedi bugün de aynı şeyi diyor, bebek görününce boyutuna göre hesaplarız, boş gebelik de olabilir diyor. 20 kasımda beta hcg 8200 dü. Kanama alanı da varmış ilaç verdi hiç net bir şey öğrenemedim ya. Nerdeyse hamile değilsin diyecek. Herkes gününe kadar haftasını söylüyor benimki neden böyle anlamadım.
7 hafta 1 günlük camımmaşallah canım bugün tam olarak kac haftalıksın
Aynı yaştayız ve ikimizin de 3.çocuğu olacak sana soruyum o zaman korkuyomusun sende nasıl olacak 3.çocuk diyeYaş:33
Çocuk 3.olacak
Kilo:63
Tahmini doğum:4 temmuz
Tahmini cinsiyet: erkek