- 14 Ekim 2024
- 136
- 97
- 13
- 30
- Konu Sahibi birhemsiree
-
Valla yapanlar varsa yazsın ben en başlarda hiç yapmamıştım ama çift çizgi varsa vardır ama bazıları ovitrelle vurulmuş siz vuruldunuz mu o olabilir mi?Başta banada 2 tane 3. Gün embriyosu koyacaklardı doktor dediki “biri iyi kalite ama biride idare eder yani embriyolog 2. Atmaya kıyamamış ama tutacağından büyüceğinden emin olamamış o yüzden iyi kalite olanın yanında dondurmuş” Transfer günü yaklaşınca ben ishal kusma bulantı yaşayınca 2 gün erteledik transferi 5. Gün yapmaya karar verince iyi kalite olan çok iyi gelişim göstermiş diğeri ölmüş o şekilde 5.gün embriyosu 1 adet transfer oldu. 2 günde test 2 çizgi çıkıyor bu mümkün mü? 2 yıldır test yapıyorum hiç çift çizgi görmedim
Bende ilk idrar testi yaptım 9. Günde testte iki çizgi çıktı biri silikti 11. Gün gittim kan verdim pozitiftiBen ilk hamileliğimide bu testle öğrenmiştim çizgi çıktıysa vardır gebelik diorum daha 9. Gün ve 3. Gün embriyosu bide
Merhaba canım. 7 şubatta transfer oldum, 13 şubatta 17 çıktı beta..Canım merhaba kaçıncı gün 17 sonucu aldınız acaba
Ben vurulmadim ama çatlatma iğnesi olanların pozitif çıkıyormuş etkisi 7gun kadar sürüyor biliyorum acaba size çatlatma iğnesi vuruldu mu?Başta banada 2 tane 3. Gün embriyosu koyacaklardı doktor dediki “biri iyi kalite ama biride idare eder yani embriyolog 2. Atmaya kıyamamış ama tutacağından büyüceğinden emin olamamış o yüzden iyi kalite olanın yanında dondurmuş” Transfer günü yaklaşınca ben ishal kusma bulantı yaşayınca 2 gün erteledik transferi 5. Gün yapmaya karar verince iyi kalite olan çok iyi gelişim göstermiş diğeri ölmüş o şekilde 5.gün embriyosu 1 adet transfer oldu. 2 günde test 2 çizgi çıkıyor bu mümkün mü? 2 yıldır test yapıyorum hiç çift çizgi görmedim
3. Gün embriyosumuydu? Rabbim banada o sevinci yaşatsınBende ilk idrar testi yaptım 9. Günde testte iki çizgi çıktı biri silikti 11. Gün gittim kan verdim pozitifti
Belirtiniz varmiydi hiçBende ilk idrar testi yaptım 9. Günde testte iki çizgi çıktı biri silikti 11. Gün gittim kan verdim pozitifti
5. Gundu benimki3. Gün embriyosumuydu? Rabbim banada o sevinci yaşatsın
Evet vardi ama kasik agrisi, gogus hassasiyeti ve uykuBelirtiniz varmiydi hiç
Bnm 3. Gün emnriyosu olmasına rağmen çıktı genelde 3. Gün geç tutunur geç belli olur diyolardı 2. Çizgi silikte olsa çıkınca şaşırdım yarın bi daha yapıp salı kan vericem inşallah5. Gundu benimki
Test için çok erken değil miKızlar 12 şubatta transfer oldum, dün test yaptım negatif bugün yaptım negatif. Erken gebelik yaptım. Dondurulmuş 5. Gün çift embriyo transferi oldum, böyle yapıp sonra pozitif görenleriniz var mı acaba
Dayanamadım yaptım ama bilmiyorum umarım pozitife dönerTest için çok erken değil mi
Ayşevim Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin canım bende yaptım 6. Gün negatifti arakadasim senin yazıyı atmış bana örnek olarakKızlar benim canım kızlar çok güzel bişey oldu kan testim 173 çıktı . Ben akşam kaset test yapmıştım 8. Günümdü negatifti sabah ilk idrarla tekrar yaptım yine negatif kanı vereyim bitsin artık bu sıkıntı dedim şok oldum . Sonu neolur nasıl olur bilmiyorum sabah gözlerim şişene kadar ağladım şimdi yüzüm güldü elhamdülillah burada sizlerle çok şey paylaştık Rabbim bekleyenlere hayırşı sevinçli haberler nasip etsin dualarım sizlerle arkadaşlarım
Insallah sonucunda cok guzel cikar , hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruzBnm 3. Gün emnriyosu olmasına rağmen çıktı genelde 3. Gün geç tutunur geç belli olur diyolardı 2. Çizgi silikte olsa çıkınca şaşırdım yarın bi daha yapıp salı kan vericem inşallah
Bugün mü yaptınızAyşevim Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin canım bende yaptım 6. Gün negatifti arakadasim senin yazıyı atmış bana örnek olarakAllah saglicakla kucağına almayı nasip etsin
Aiyy 2. Gün mü yaptın testi.Başta banada 2 tane 3. Gün embriyosu koyacaklardı doktor dediki “biri iyi kalite ama biride idare eder yani embriyolog 2. Atmaya kıyamamış ama tutacağından büyüceğinden emin olamamış o yüzden iyi kalite olanın yanında dondurmuş” Transfer günü yaklaşınca ben ishal kusma bulantı yaşayınca 2 gün erteledik transferi 5. Gün yapmaya karar verince iyi kalite olan çok iyi gelişim göstermiş diğeri ölmüş o şekilde 5.gün embriyosu 1 adet transfer oldu. 2 günde test 2 çizgi çıkıyor bu mümkün mü? 2 yıldır test yapıyorum hiç çift çizgi görmedim
Yok 14 şubattaBugün mü yaptınız
Ben 4. Gün yaptım 15 dkk sonra pozitif oldu cnm 6. Gün yaptım negatifKızlar 12 şubatta transfer oldum, dün test yaptım negatif bugün yaptım negatif. Erken gebelik yaptım. Dondurulmuş 5. Gün çift embriyo transferi oldum, böyle yapıp sonra pozitif görenleriniz var mı acaba
İnşalalah mevlam kalbini sevindirir yüzünü güldürür burdaki herkesin hepimizinAyşevim Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin canım bende yaptım 6. Gün negatifti arakadasim senin yazıyı atmış bana örnek olarakAllah saglicakla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?