2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Valla yapanlar varsa yazsın ben en başlarda hiç yapmamıştım ama çift çizgi varsa vardır ama bazıları ovitrelle vurulmuş siz vuruldunuz mu o olabilir mi?

Ben vurulmadim ama çatlatma iğnesi olanların pozitif çıkıyormuş etkisi 7gun kadar sürüyor biliyorum acaba size çatlatma iğnesi vuruldu mu?

Kızlar benim bugün transfer hariç 6. günüm az önce akıntımda hafif bi pembemsi kanama oldu aramızda böyle bir şey yaşayan var mı? Devam edecek mi bilmiyorum umarım yerleşme kanamasıdır ama çok moralim bozuldu kafam takıldı

Kızlar 12 şubatta transfer oldum, dün test yaptım negatif bugün yaptım negatif. Erken gebelik yaptım. Dondurulmuş 5. Gün çift embriyo transferi oldum, böyle yapıp sonra pozitif görenleriniz var mı acaba

Kızlar 12 şubatta transfer oldum, dün test yaptım negatif bugün yaptım negatif. Erken gebelik yaptım. Dondurulmuş 5. Gün çift embriyo transferi oldum, böyle yapıp sonra pozitif görenleriniz var mı acaba
Test için çok erken değil mi

Ayşevim Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin canım bende yaptım 6. Gün negatifti arakadasim senin yazıyı atmış bana örnek olarak Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin

Aiyy 2. Gün mü yaptın testi.

Ben 4. Gün yaptım 15 dkk sonra pozitif oldu cnm 6. Gün yaptım negatif

Ayşevim Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin canım bende yaptım 6. Gün negatifti arakadasim senin yazıyı atmış bana örnek olarak Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin
İnşalalah mevlam kalbini sevindirir yüzünü güldürür burdaki herkesin hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…