2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Ay o kadar sevindim ki canım gözün aydın umarım sağlıklı artış olur. Yaptığın kaset test erken gebelik değilse göstermemiştir belki, doktorların gerçekten bildiği var kendimizi yıpratıyoruz diğer türlü

Çok çok teşekkür ederim canım evet erken gebelik testi değildi ama 2tanesi de negatif olunca bitti dedim . Allahım burada emek veren dua edip sabırla bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah

Yaaa canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım sizinle

Canım üzülme Rabbim sana nasip edecek yeter ki sabırlı ol dua et bir an olsun bile vazgeçme
Allah razı olsun canım sana da hayırlı olsjn allahım kucağına almayı nasip rtsın ınsallah çok sevındım bütün pozıtıf alanların adına sadece sızın dualarınıza ıhtıyacımız var

Kızlar 3. Gün embriyosu transferimin bugün 9. Günü eşim çok ısrar etti yap die 5-6 dk da böyle oldu ilk başta yok gibiydi sonra belirginleşmeye başladı varmı ya çok şaşkınım şuan olmasa hiç çıkmazdı dimi ?

Eklentiler

• image.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 55
Cnö var gibi duruyor hayırlsıı olsun inşallah yarın sabah bir daha yaparsan netleşir. Bende bekliyorum cnm 5. Günüm bitti bugün 3. Gün embriyosu

Cnö var gibi duruyor hayırlsıı olsun inşallah yarın sabah bir daha yaparsan netleşir. Bende bekliyorum cnm 5. Günüm bitti bugün 3. Gün embriyosu
İlk başta ışığın altında var gibiydi şmdi durdukça çıktı ya prodoctor testim güvendiğim bi test inşallah vardır yarında yapcm snra kan veririm

İlk başta ışığın altında var gibiydi şmdi durdukça çıktı ya prodoctor testim güvendiğim bi test inşallah vardır yarında yapcm snra kan veririm
Prodüktör yalan çıkarmıyor bildiğim kadarıyla cnm içini ferah tut. Rabbim katlanarak devam ettirsin. Belirtiler varmıydı bide ne zaman başladı belirtiler

Prodüktör yalan çıkarmıyor bildiğim kadarıyla cnm içini ferah tut. Rabbim katlanarak devam ettirsin. Belirtiler varmıydı bide ne zaman başladı belirtiler
Valla 5. Günden beri belirti var. Sabahları adet sancısı gibi ağrım oluyordu ama hafifti bide göğüslerim şişti yataktan kalkarken acıodu, damarlar belirginleşti bide 2 gün önce sağ tarafımda batma oldu ben gaz sancısı sandım ama değildi Rabbim emeklermizi boşa çıkarmasın

Olsun daha erken sabret umut her zaman varr. Gününde yapmamız en doğrusu emin ol

Benimde bugün az az sol kasığım da seğirme batma gibi oluyor ara ara 10 ar saniyelik geçiyor. Belki de ilaç etkileridir cnm. Çok ilaç kullanıyoruz normal. Etkilenmemeye çalışıyorum ama illaki psikolojim etkileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…