2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Kızlarr idare testi yaptım 2. Çizgi çıktı baya görünür şekilde ama transferin 2. Günü daha çıkması mümkün mü?

Şunu atlıyorsun canım benim şimdi daha sonuca 1hafta varken negatif diyemeyiz asla.. belki benim şu tezcanliligim işte aynı gün olmamız vs seni etkiledi fakat atladığımız şu olabilir benim çift embriyoydu.. belki ikisi de tuttu o yüzden erken cevap verdi vücudum ve belki o yüzden sen henüz pozitif göremedin bide böyle düşün üstelik inan bana çok erken.. geç tutunmuşsa birden minik artış gösterip test günü seni şaşırtabilir.

Kızlar bu Progestan iğne çok acıtıyor popoyu yok mı bunun bi çaresi
Benim kalçamda yumru gibi kalmıştı doktorum da ilacı yanlış şekilde enjekte ettiklerini ve doğru yapan birini bulmam gerektiğini yoksa ilacın etkisinin daha düşük olacağını söylemişti istediğimiz progestan değerini yaklayamayabiliriz demişti bende deneyerek sonunda iyi yapan birini bulmuştum elimdeki progestan bittkten sonra emilimi daha rahat olan promester isimli bi enjeksiyon verdi doktorum onu yaptırmıştım

Gerçekten çok üzüldüm ama ben deneme yapmadan öncelerde bile 2 küsür çıkıyordu yani 5 üstü zaten gebelik var demek bence negatif sonucunuz çok üzgünüm

İnsan gerçekten çok üzülüyor ama toparlayıp yeniden deneyin imkanlarınız el verdiğince kendinizi iyi hissedin o ka
kaset testler gerçekten çok ilginç benim değerim gittikte artıyordu bazı kadet testlerde zar zor belli oluyordu 100 üstündeydi üstelik değerim çok canımı sıkıyordu ben kimyasal olup değerim düşüyor da çıkmıyor testte sanıyordum sinir bozucu kaset testler

Merahaba aynı durumları yaşıyorum böyle deyince içime kurt düştü doğru enjekte şekli nasılmış bir şey dedi mi doktor. Ben de promesteri ilk denememde kullanmıştım böyle sorun olmuyordu aynen ama şimdi değiştirmem sıkıntı olur mu yani etki bakımından iki ilaç arasında fark var mıdır

Doktorunuza danışın isterseniz hani acıması olabilir ama yumru şeklinde ilaç kalçada kaldıysa etki tam olmayabilir dedi benim doktorum yeşil uçlu iğne ile yaptırcaksın filan demişti yapan kişi ile çok ilgisi var gezmedeydim iki farklı devlet hastanesinde yaptırmıştım doktorum beni uyarmadan önce biri çok acıtmıştı günlerce oturamamıştım yumru kalmıştı diğerini başka bi kadın yaptı başka hastanede ne acıma ne yumru hiçbişey yoktu yani yapan kişi ile ilgili doğru yapması lazım eğer yumru gibi sizde de kaldıysa danışın derim

Başta banada 2 tane 3. Gün embriyosu koyacaklardı doktor dediki “biri iyi kalite ama biride idare eder yani embriyolog 2. Atmaya kıyamamış ama tutacağından büyüceğinden emin olamamış o yüzden iyi kalite olanın yanında dondurmuş” Transfer günü yaklaşınca ben ishal kusma bulantı yaşayınca 2 gün erteledik transferi 5. Gün yapmaya karar verince iyi kalite olan çok iyi gelişim göstermiş diğeri ölmüş o şekilde 5.gün embriyosu 1 adet transfer oldu. 2 günde test 2 çizgi çıkıyor bu mümkün mü? 2 yıldır test yapıyorum hiç çift çizgi görmedim

Eklentiler

• 9dba968d-8025-46c5-8139-a65427a175de.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 24
Dediğiniz gibi olabilir çünkü dün vurdurduğum yer çok daha az acıttı. Yarın transferim olacak orada bi sorayım doktoruma ben de

Merhaba 31 yaş, 5 Şubat transfer, 4AA tek 5. Gün embriyosu, 19 Şubat test günüm. Beni de ekler misiniz

Bir de sorum var kızlar, benim dr neden 14 gün sonra test günü vermiş olabilir?

Selam kızlar, bende 1 şubat transfer oldum.
13 şubat 12. Günde 838 bhcg değerle pozitif gördüm.
15 şubat 14. Günde 2151 bhcg gördüm.
predictor testi kullandım bende, silik çizgi göründü bende de hep :)
Ben ilk hamileliğimide bu testle öğrenmiştim çizgi çıktıysa vardır gebelik diorum daha 9. Gün ve 3. Gün embriyosu bide

2 günde hemen çıkması ilginç burda çıkıyosa var demek bence kan verin bi

Sonuç 17 çıktı yani çokkkk ara şüpheli bir değer dediler. Ama zaten transferden sonra 5.gün bugün..teste 7 gün var.. iki gün sonra tekrar edeyim diyorum? bu değer bana normal geldi sizceee?
Canım merhaba kaçıncı gün 17 sonucu aldınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…